Teraz jest 10 sie 2025, o 11:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi8 Lite / Pro - temat ogólny

Dzisiaj pokazano nowe modele Mi8.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 Lite / Pro - temat ogólny | Wyświetlone : 4242 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Mi 8 Lite

Dziś Xiaomi wyda co najmniej dwa nowe telefony, z których jednym będzie Mi 8 Lite, zwany wcześniej Mi 8 Youth. Xiaomi udostępnił próbkę zdjęć z telefonu, znak wodny ujawnia oficjalną nazwę jako Mi 8 Lite.

Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Mi 8 Lite
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 8 Lite | Wyświetlone : 2093 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Leeco coolpad r116 nowy soft i kilka pytań

Jak w temacie posiadam taki telefonik i chciałbym zaktualizować system bo coś mi sie lekko przywiesza od jakiegoś czasu.Robiłem już kilka razy formata i pomogło na chwilę tylko.Tak się składa że jak w telefonie biorę aktualizacje to pokazuje mi że mam najbardziej aktualna wersje itp. Posiadam androida 6.0.1 a wersje EUI 5.8.018S (stabilna) zaś model coolpad r116.Powiedzcie mi gdzie mam szukać badz jakiego romu/androida do jakiej wersji bo znalazłem tylko c103-c106 ale nigdzie r116.Chciałbym jak ...
Czytaj więcej : Leeco coolpad r116 nowy soft i kilka pytań | Wyświetlone : 1712 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

LETV LeRee Le 3 - ile zajmuje system

Witajcie

Zakupiłem ostatnio LETV LeRee Le 3 który standardowo powinien mieć 32 GB pamięci. Po uruchomieniu systemu beż żadnych dodatkowych instalacji sprawdziłem ilość dostępnego wolnego miejsca i okazało się że mam wolne tylko 20 GB. Czy możliwe że sam świeży system z aplikacjami zajmuje aż 12 GB i czy w jakiś sposób można zwolnić trochę miejsca w pamięci wewnętrznej ?
Czytaj więcej : LETV LeRee Le 3 - ile zajmuje system | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 6 | Dział : LeTV LeEco

Witam.

Czy ktoś z tu obecnych potrafi odpowiedzieć na pytanie czy w systemie Android a konkretnie MIUI 9,6 można jakoś modyfikować głośność każdej z aplikacji oddzielnie.. Chodzi o np wyciszenie muzyki płynącej np z aplikacji deezer a zostawienie w spokoju głośności discorda. Z góry dziękuję za pomoc.
Czytaj więcej : Witam. | Wyświetlone : 2054 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Elephone Soldier - pancerny telefon z wyświetlaczem 2K

Elephone nie posiadał do tej pory własnego modelu pancernego telefonu. Ale wraz z nadejściem Modelu Soldier to sie zmieniło. Specyfikacja wygląda bardzo interesująco biorąc pod uwagę w jakiej cenie bedzie można go nabyć.

Obrazek

A sam telefon dostepny jest już w przedsprzedaży w cenie 189$, na renderach wygląda na urządzenie z ładnym designem, co będzie niewątpliwie następnym plusem. Nie ma za wiele pancernych telefonów z ładnym designem... ;). Ale wracając do samej specyfikacji... Sercem telefonu ...
Czytaj więcej : Elephone Soldier - pancerny telefon z wyświetlaczem 2K | Wyświetlone : 2007 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi 4s aplikacje kończące działanie

Witam
Mam od dawna Xiaomi 4s i wszystko było w porządku, nawet po zmianie ROMU. Od jakiegoś czasu nie działa poprawnie aplikacja do SMSów/MMSów.
Kiedyś mogłem ją włączyć, wybrać adresata i dołączyć np zdjęcie. Teraz po takim czymś pojawia się komunikat, że "Niestety, aplikacja Dokumenty została z...
Aplikacja zakończyła działanie w nieprawidłowy sposób".
Ale gdy wybiorę obrazek w Galerii i wybiorę Wyślij/Przez SMS to wszystko działa poprawnie i adresat dostaje normalnego MMSa.
Niedawno wymieniałem baterię ...
Czytaj więcej : Xiaomi 4s aplikacje kończące działanie | Wyświetlone : 1617 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Pochwal się swoimi zdobyczami !

Dawno mnie tu nie było, ale przed chwilą ogarnąłem fajny deal, więc rozpoczynam wątek, do chwalenia się najlepszymi zdobyczami.

Ja zacznę.

2x miband 3
2x ładowarka do mibanda 3
1x bransoleta do miband 3

3,69$ czyli 13,57 zł po kursie revolut.

Obrazek
Czytaj więcej : Pochwal się swoimi zdobyczami ! | Wyświetlone : 2363 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem

Siema wszystkim

Wiem, że to mogło by lepiej "siąść" na innym forum, ale nie chce mi się tam rejestrować, a sporo z nas jest związanych z branżą komputerową. Pięknie proszę o doradzenie mi (2-3 propozycje) drukarki laserowej do biura- nie musi być jakaś super szybka (nie ma to właściwie w ogóle znaczenia), byle by była w miarę niedroga w eksploatacji i posiadała skaner i Wi-Fi. Odpadają HP-ki i Epsony (miałem kilka sprzętów i same przejścia ...
Czytaj więcej : Pomoc w wyborze drukarki laserowej ze skanerem | Wyświetlone : 2376 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

Jaki TV 65cali do 4000pln

Mam zamiar kupić tv 65cali. Dlaczego taki duży? Otuz mam 46 obecnie i wydaje mi się za mały do oglądania z 4 metrów, a wzrok mam juz nie taki sokoli i często napisów nie widzę tych mniejszych, muszę wstawac i przyblizać się ze 2 metry. Kwota to max 4000pln. Wybrałem modele PHILIPS 65PUS6262 oraz Samsung UE65MU6172. Zastanawiałem się nad Sony 65XE7005, ale cena zbyt wysoka. Wszystkie ponoc posiadają matryce VA, przynajmniej Samsung i Sony. Wątpliowści ...
Czytaj więcej : Jaki TV 65cali do 4000pln | Wyświetlone : 2518 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580