Ma ktoś (i chciał by się podzielić) doświadczeniem zakupowym podkoszulek od majfrendów? Na co zwracać uwagę, jak z jakością. Poniżej kilka rozpatrywanych ofert. Z góry dzięki za wskazówki
Huawei Mate 20 Pro ma zadebiutować za 3 tygodnie. Telefon zostanie wyposażony w duży wyświetlacz AMOLED z wbudowanym czytnikiem linii papilarnych, zaś na tyle znajdziemy potrójny aparat. Huawei Mate 20 Pro
Witam, Panowie zbliżają się święta, więc potrzeba tanich i dobrych lampek choinkowych... Macie jakieś polecane egzemplarze i rodzaje? mówimy o takich na wtyczkę a nie na baterie
Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Witam. Telefon syna. Spadł na wyświetlacz (rozlał się), wymieniłem i przy okazji też wymieniłem baterię. Po wymianie taki komunikat. Coś mogło jeszcze strzelić?
Dziś Xiaomi wyda co najmniej dwa nowe telefony, z których jednym będzie Mi 8 Lite, zwany wcześniej Mi 8 Youth. Xiaomi udostępnił próbkę zdjęć z telefonu, znak wodny ujawnia oficjalną nazwę jako Mi 8 Lite.
Jak w temacie posiadam taki telefonik i chciałbym zaktualizować system bo coś mi sie lekko przywiesza od jakiegoś czasu.Robiłem już kilka razy formata i pomogło na chwilę tylko.Tak się składa że jak w telefonie biorę aktualizacje to pokazuje mi że mam najbardziej aktualna wersje itp. Posiadam androida 6.0.1 a wersje EUI 5.8.018S (stabilna) zaś model coolpad r116.Powiedzcie mi gdzie mam szukać badz jakiego romu/androida do jakiej wersji bo znalazłem tylko c103-c106 ale nigdzie r116.Chciałbym jak ...