Od jakiegoś czasu mówi się o smartfonach z pamięcią 10 GB RAM. Stawiano na telefony Vivo Xplay 7 i ASUS ROG, jednak wszystko wskazuje że pierwszym na świecie telefonem z 10 gigabajtową pamięcią będzie OPPO Find X. Telefon z powiększoną pamięcią został dostrzeżony w TENNA
Być może są jeszcze tacy, co nie znają czarnej listy Aliexpress, więc polecam zerknąć pod adres http://www.vkvan.com/index. Może to fake, ale zawsze warto sprawdzić :)
Ma ktoś (i chciał by się podzielić) doświadczeniem zakupowym podkoszulek od majfrendów? Na co zwracać uwagę, jak z jakością. Poniżej kilka rozpatrywanych ofert. Z góry dzięki za wskazówki
Huawei Mate 20 Pro ma zadebiutować za 3 tygodnie. Telefon zostanie wyposażony w duży wyświetlacz AMOLED z wbudowanym czytnikiem linii papilarnych, zaś na tyle znajdziemy potrójny aparat. Huawei Mate 20 Pro
Witam, Panowie zbliżają się święta, więc potrzeba tanich i dobrych lampek choinkowych... Macie jakieś polecane egzemplarze i rodzaje? mówimy o takich na wtyczkę a nie na baterie
Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Witam. Telefon syna. Spadł na wyświetlacz (rozlał się), wymieniłem i przy okazji też wymieniłem baterię. Po wymianie taki komunikat. Coś mogło jeszcze strzelić?