Teraz jest 5 maja 2025, o 09:14

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

MEDIATEK HELIO P90 z lepszą sztuczna inteligencją

Firma MediaTek zaprezentowała nowy procesor średniej klasy Helio P90,który zbudowany jest w 12-nanometrowym procesie produkcyjnym TSF TSMC . Układ ma ośmiordzeniowy procesor, wbudowany procesor APU i lepszą wydajność grafiki z 50% wzrostem w porównaniu do Helio P70.
Obrazek

Czytaj dalej
MediaTek Helio P90 zaprezentowany
Czytaj więcej : MEDIATEK HELIO P90 z lepszą sztuczna inteligencją | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL U25 Pro z 4GB RAM i 64GB ROM

Kolejny telefon tej marki, tym razem wizualnie ma uderzać gdzieś w kierunku Huawei P20. Choć z całej specyfikacji to raczej najbliżej mu będzie w kolorystyce ;).

Obrazek
Telefon faktycznie wizualnie prezentuje się całkiem przyjemnie. Co do samej specyfikacji, powierdzono iż będzie posiadał ekran 5.5 cala FHD (1920*1080p), będzie to wyświetlacz LG, pokryty Asahi glass, Ma posiadać 8-rdzeniowy procesor, wsparty 64GB pamięci ROM oraz 4 GB pamięci RAM. Będzie też wersja bez PRO, czyli U25, która ...
Czytaj więcej : OUKITEL U25 Pro z 4GB RAM i 64GB ROM | Wyświetlone : 2113 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Nie mogę zapisać ustawień APN

Witam.

Mam telefon Meizu M6 Note z Flyme 7.1.0.0G i nie mogę zapisać ustawień APN przez co nie mogę korzystać z danych komórkowych proszę o pomoc.

Błąd pokazany na filmie https://streamable.com/db6sr
Czytaj więcej : Nie mogę zapisać ustawień APN | Wyświetlone : 1716 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pomoc techniczna

Najnowsze romy do LeTv x600

Witam, od jakiegoś czasu nie działa rosyjskie forum. Mam pytanko. Czy ma ktoś jakąś inną stronkę z najnowszymi systemami do LeTv x600? Głównie chodzi mi o najnowszą wersję MIUI. Pozdrawiam
Czytaj więcej : Najnowsze romy do LeTv x600 | Wyświetlone : 1636 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Perfumy do polecenia i strony do zakupu

Cześć

Szukam strony gdzie mógłbym kupić markowe perfumy typu Chanel, mogą być testery po kilka ml. Znacie dobre miejsce gdzie mogę takie kupić?

Szukam telefonów z wysyłką z Niemiec.

Witam szukam telefonów z wysyłką z Niemiec na geatbest lub innych stronach telefon do ok 450 zl

nie wlacza sie redmi 4a

Witam po wymianie digitizera oraz lcd moje redmi 4a wlacza sie, swieci sie logo i po 30s od nowa. Gasnie i zaświeca się logo. Gdy wybieram fastbot to od razu po podlaczeniu kabla slysze dzwiek w komputerze ze polaczono z tel i tel sie wylacza. Gdy jest podpiety pod ladowarke takze nie chce sie wlaczyc. Recovery nie zadzialalo. Jakies porady ?

Z góry dziękuję.
Czytaj więcej : nie wlacza sie redmi 4a | Wyświetlone : 1485 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

UMIDIGI One MAX, NFC, Bezprzewodowe ładowanie Face ID

Marka UMIDIGI jest znana z produkcji bardzo przystępnych cenowo telefonów. Nowy UMIDIGI One Max ma niezła specyfikację i atrakcyjny design.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Telefon nie jest drogi, w e-sklepie Coolicool można go kupić za 179,99 USD i ta cena powinna się utrzymać do do 17 grudnia. Wysyłka rozpocznie się 12 grudnia.

Przy okazji warto zapoznać się z świąteczna ofertą sklepu Coolicool, gdzie można znaleźć interesujące oferty zarówno z UE, jak i chińskich magazynów. ...
Czytaj więcej : UMIDIGI One MAX, NFC, Bezprzewodowe ładowanie Face ID | Wyświetlone : 2356 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Pomocy przy restartującym się x526

Sprawa wygląda tak.
Dotarł do mnie telefon ze chińskiego sklepu, nie dało się go włączyć, więc poszedł pod ładowarkę. Niestety telefon pokazuje co chwilę że zaczyna proces ładowaniu i tak w kółko.
Pomyślałem że może wejdę w Recovery i zrobię format cache, po tej czynności telefon ciągle się restartuje z logiem Recovery, długie trzymanie power nie pomaga, telefon jest ciągle w recovery i się restartuje.
Mogę wejść jeszcze w FastBoot.
Ktoś wie w jaki sposób ...
Czytaj więcej : Pomocy przy restartującym się x526 | Wyświetlone : 1371 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROM'y i modyfikacje

LeRee Le3 - podłączone słuchawki a głośnik zenętrzny

Witajcie
Posiadam telefon LeRee Le 3 w którym po podłączeniu słuchawek włącza się głośnik zewnętrzny. Szukałem w ustawieniach i nic nie znalazłem. Czy ktoś z Was wie jak ustawić telefon żeby po podłączeniu słuchawek dźwięk kierowany był tylko do nich, a nie na głośnik.
Czytaj więcej : LeRee Le3 - podłączone słuchawki a głośnik zenętrzny | Wyświetlone : 1883 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571