Teraz jest 11 paź 2025, o 23:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Muzyka

Ostatnio trafiłem na aukcję Najwyższej Jakości Heavy Metal Metallica KOMPLETNY Muzyka Cd Box Set 13CD JAPONII ALBUM Brand New uszczelnienie Fabryczne
https://s.click.aliexpress.com/e/cFXyctSC
Z ciekawości kupiłem chociaż byłem pewien że będą to covery po chińsku. Dzisiaj paczka przyszła i jestem zaskoczony jakością. Wprawdzie bez plastikowych pudełek, płyty są w kartonowych kopertach i koszulkach foliowych (coś jak winyle) i bez nadruku ale grają ok. Może ktoś ma jeszcze coś ciekawego, nie ...
Czytaj więcej : Muzyka | Wyświetlone : 2087 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

NFC OnePlus 3 konfiguracja

Siemanko mam problem z korzystaniem z NFC ;/
No to od początku:
Telefon przyszedł do mnie z androidem 6.0 po włączeniu po kilku aktualizacjach jest android 8.0.0 i OxygenOS 5.0.6. Przy próbie uruchomienia google pay wywalało błąd i aplikacja się nie uruchamiała. SafetyNet też nie przechodziło poprawnie. Oczywiście wszystko na zablokowanym bootloaderze i bez Roota. Postanowiłem odblokować bootloader i wgrać TWRP - poszło z tym bez problemów. Przez TWRP wgrałem Magisk 17.1. Po tej operacji ...
Czytaj więcej : NFC OnePlus 3 konfiguracja | Wyświetlone : 5853 | Odpowiedzi : 15 | Dział : OPPO, OnePlus

Poste Resante z Aliexpress

Witam szanownych forumowiczów z mojego pierwszego posta :-D!

Mam zamiar zamówić kilka produktów z Chin i mam odnośnie nich kilka pytań. Przede wszystkim: czy jest możliwość odbioru osobistego takich przesyłek na poczcie, tzw. „Poste Resante”? Czy w przypadku zatrzymania takiej przesyłki w celu oVAT-owania przez urząd celny pismo z informacją o tym przyjdzie na Poste Resante, czy też paczka zostanie od razu odesłana? Wreszcie – jakie są ...
Czytaj więcej : Poste Resante z Aliexpress | Wyświetlone : 743 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zwrot od sporu - czy ali może cofnąć zwrot ze sporu

Wygrałam spór na Ali i odzyskałam na konto pewną cześć pieniędzy. Teraz piszę do mnie sprzedawca, że oddał mi więcej niż chciał I żebym mu cześć pieniędzy oddała z powrotem. I tu pojawia się moje pytanie, czy ali może cofnąć zwrot pieniędzy z konta bankowego, na które już ten zwrot przelali, czy nie ma możliwości żeby ściągnąć teraz te pieniądze?
Czytaj więcej : Zwrot od sporu - czy ali może cofnąć zwrot ze sporu | Wyświetlone : 1746 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

10 GB RAM w OPPO Find X

Od jakiegoś czasu mówi się o smartfonach z pamięcią 10 GB RAM. Stawiano na telefony Vivo Xplay 7 i ASUS ROG, jednak wszystko wskazuje że pierwszym na świecie telefonem z 10 gigabajtową pamięcią będzie OPPO Find X. Telefon z powiększoną pamięcią został dostrzeżony w TENNA

Obrazek
Czytaj dalej
OPPO Find X z 10GB RAM
Czytaj więcej : 10 GB RAM w OPPO Find X | Wyświetlone : 1845 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Czarna lista Aliexpress

Być może są jeszcze tacy, co nie znają czarnej listy Aliexpress, więc polecam zerknąć pod adres http://www.vkvan.com/index. Może to fake, ale zawsze warto sprawdzić :)
Czytaj więcej : Czarna lista Aliexpress | Wyświetlone : 2364 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Kruger&Matz Edge 1084 - Klawiatura oraz ekran

Witam.
Poszukuje odpowiednika do Kruger&Matz Edge 1084. Poszukuje dokładnie szybki która została zbita oraz klawiatury do niego.
Czytaj więcej : Kruger&Matz Edge 1084 - Klawiatura oraz ekran | Wyświetlone : 3390 | Odpowiedzi : 1 | Dział : TABLETY

DOOGEE BL9000 gdzie kupić z wysyłką z EU?

Wiecie może gdzie kupić DOOGEE BL9000 z wysyłką z EU aby ominąć CŁO i VAT?

Huawei Mate 20 Pro Premiera za 3 tygodnie

Huawei Mate 20 Pro ma zadebiutować za 3 tygodnie. Telefon zostanie wyposażony w duży wyświetlacz AMOLED z wbudowanym czytnikiem linii papilarnych, zaś na tyle znajdziemy potrójny aparat.
Obrazek
Obrazek

Huawei Mate 20 Pro
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Pro Premiera za 3 tygodnie | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165058 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583