Teraz jest 10 sie 2025, o 11:34

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

10 GB RAM w OPPO Find X

Od jakiegoś czasu mówi się o smartfonach z pamięcią 10 GB RAM. Stawiano na telefony Vivo Xplay 7 i ASUS ROG, jednak wszystko wskazuje że pierwszym na świecie telefonem z 10 gigabajtową pamięcią będzie OPPO Find X. Telefon z powiększoną pamięcią został dostrzeżony w TENNA

Obrazek
Czytaj dalej
OPPO Find X z 10GB RAM
Czytaj więcej : 10 GB RAM w OPPO Find X | Wyświetlone : 1803 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Czarna lista Aliexpress

Być może są jeszcze tacy, co nie znają czarnej listy Aliexpress, więc polecam zerknąć pod adres http://www.vkvan.com/index. Może to fake, ale zawsze warto sprawdzić :)
Czytaj więcej : Czarna lista Aliexpress | Wyświetlone : 2320 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Kruger&Matz Edge 1084 - Klawiatura oraz ekran

Witam.
Poszukuje odpowiednika do Kruger&Matz Edge 1084. Poszukuje dokładnie szybki która została zbita oraz klawiatury do niego.
Czytaj więcej : Kruger&Matz Edge 1084 - Klawiatura oraz ekran | Wyświetlone : 3352 | Odpowiedzi : 1 | Dział : TABLETY

DOOGEE BL9000 gdzie kupić z wysyłką z EU?

Wiecie może gdzie kupić DOOGEE BL9000 z wysyłką z EU aby ominąć CŁO i VAT?

Huawei Mate 20 Pro Premiera za 3 tygodnie

Huawei Mate 20 Pro ma zadebiutować za 3 tygodnie. Telefon zostanie wyposażony w duży wyświetlacz AMOLED z wbudowanym czytnikiem linii papilarnych, zaś na tyle znajdziemy potrójny aparat.
Obrazek
Obrazek

Huawei Mate 20 Pro
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Pro Premiera za 3 tygodnie | Wyświetlone : 1866 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Alarm przewodowy do domu

Witam, znalazłem fajny alarm domowy https://www.aliexpress.com/item/ubontoo ... 21528.html
Ale chciałbym zakupić czujnikami przewodowymi -nie mogę znaleźć, pomóżcie proszę... :)
Czytaj więcej : Alarm przewodowy do domu | Wyświetlone : 2996 | Odpowiedzi : 0 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Lampki choinkowe ?

Witam, Panowie zbliżają się święta, więc potrzeba tanich i dobrych lampek choinkowych... Macie jakieś polecane egzemplarze i rodzaje? mówimy o takich na wtyczkę a nie na baterie
Czytaj więcej : Lampki choinkowe ? | Wyświetlone : 3333 | Odpowiedzi : 19 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Drewniana zabawka

Witam wszystkich, zastanawiam się co kupić siostrzenicy na urodziny (3 latka). Zastanawiałam się nad zakupem jakiejś drewnianej zabawki. Myślę że jest to lepszy wybór niż jakieś plastikowe zabawki. Co o tym myślicie?
Czytaj więcej : Drewniana zabawka | Wyświetlone : 2202 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Xiaomi redmi 4a zbyt niska temperatura baterii

Witam. Telefon syna. Spadł na wyświetlacz (rozlał się), wymieniłem i przy okazji też wymieniłem baterię. Po wymianie taki komunikat. Coś mogło jeszcze strzelić?
Czytaj więcej : Xiaomi redmi 4a zbyt niska temperatura baterii | Wyświetlone : 2845 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580