Teraz jest 7 wrz 2025, o 16:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeEco Le2 x522 - problemy

Kupiony wczoraj. System Android Oreo 8.0. Chciałem kamerować, ale wywala błąd nieobsługiwany profil video. To wina systemu? Czy nowy programik muszę wgrać? Rano podłączyłem przejściówkę usb jack i wyłączył się chyba telefon, pomomo że miałem 66% baterii, nie mogę go włączyć...podłączyłem teraz pod usb komputer może bateria padła...nie mam pomysłu, zgłosiłem to do sprzedawcy....macie jakiś pomysł jak właczyć telefon lub przywrócić do ustawień fabrycznych? Dzięki. Jestem nowy proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Czytaj więcej : LeEco Le2 x522 - problemy | Wyświetlone : 2026 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

Huawei Mate 20 Pro w antutu uzyskał 310000 pkt

W przyszłym tygodniu Huawei zaprezentuje nowe telefony w tym Huawei Mate 20, Mate 20 Pro i Mate 20X. Chiński gigant jest producentem procesora Kirin 970, użytego z powodzeniem wsmartfonach Mate 10 i Mate 10 Pro, które był w stanie konkurować z konkurencyjnymi telefonami napędzanymi przez Snapdragona 845. Jeszcze większe oczekiwania pokładane są w procesorze Kirin 980 który zbudowany jest w technologi 7n. Najnowszy chipset będzie zasilał Mate 20, Mate 20 Pro i być może adresowany ...
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Pro w antutu uzyskał 310000 pkt | Wyświetlone : 1966 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

OUKITEL C11 z ekranem 5.45 inch i bateria 3400mah

W Październiku oukitel planuje wypuścić dwa swoje telefonu z półki średniaków, model K7 Power oraz nowy model OUKITEL C11 Pro.

Obrazek
Telefon posiadał będzie ekran 5.45 inch HD+ (18:9), dość słaby aparat 8MP z tyłu, natomiast z przodu marne 2MP .. procesor MediaTek MT6739 o taktowaniu 1.5GHz. Wsparty on będzie 3GB RAM oraz 16GB pamięci ROM. Na pokładzie ma hulać Android 8.1 Oreo, to wszystko ma pracować na baterii o pojemności 3400mAh, co ciekawe będzie ...
Czytaj więcej : OUKITEL C11 z ekranem 5.45 inch i bateria 3400mah | Wyświetlone : 1783 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LeRee Le3 lcd

Witam gdzie mogę kupić do niego wyświetlacz .pzdr
Czytaj więcej : LeRee Le3 lcd | Wyświetlone : 1837 | Odpowiedzi : 3 | Dział : LeTV LeEco

Aplikacja Drivedroid na Mi6 z miuipolska.pl nie widzi pamięc

Witam, mam problem z drivedroidem na miuipolska 10. Drivedroid nie widzi wewnętrznej pamięci SD, na redmi Note 4 gdzie mam również miuipolska.pl drivedroid działa ok. Czy ktoś z mi6 i mógłby zainstalować drivedroida ze sklepu Google pobrać jakieś małe distro typu puppy czy inne dowolne i sprawdzić czy wszystko jest ok i czy drivedroid montuje ISO i normalnie i hostuje? Z góry dziękuję.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Aplikacja Drivedroid na Mi6 z miuipolska.pl nie widzi pamięc | Wyświetlone : 1507 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Sharp Aquos Zero z wyświetlaczem OLED

Japoński Sharp wydał swój pierwszy smartfon z wyświetlaczem OLED , nazwano go Sharp Aquos Zero. Firma Sharp znana jest dobrej jakości własnej produkcji paneli LCD, ale podczas targów IFA 2018 firma zaprezentowała urządzenie o nazwie modelu Sharp 801SH z wyświetlaczem OLED . Telefon został wydany jako Aquos Zero i oprócz panelu OLED ma zakrzywione krawędzie.

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Sharp Aquos Zero
Czytaj więcej : Sharp Aquos Zero z wyświetlaczem OLED | Wyświetlone : 2094 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Nubia Z17 Lite wątek ogólny, wrażenia, pomoc techniczna etc.

Cześć.
Kupiłem Nubia Z17 Lite parę dni temu i ogólne wrażenia jak na razie na plus.

Pierwszy raz mam telefon Nubia i ich nakładka jest dla mnie sporą zagadką.

Pytanie mam czy da się edytować skróty w panelu wysuwanym od dołu ekranu? Chodzi mi o dodanie do niego włącznika NFC.

Wysłane z mojego NX591J przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Nubia Z17 Lite wątek ogólny, wrażenia, pomoc techniczna etc. | Wyświetlone : 22059 | Odpowiedzi : 72 | Dział : ZTE

Muzyka

Ostatnio trafiłem na aukcję Najwyższej Jakości Heavy Metal Metallica KOMPLETNY Muzyka Cd Box Set 13CD JAPONII ALBUM Brand New uszczelnienie Fabryczne
https://s.click.aliexpress.com/e/cFXyctSC
Z ciekawości kupiłem chociaż byłem pewien że będą to covery po chińsku. Dzisiaj paczka przyszła i jestem zaskoczony jakością. Wprawdzie bez plastikowych pudełek, płyty są w kartonowych kopertach i koszulkach foliowych (coś jak winyle) i bez nadruku ale grają ok. Może ktoś ma jeszcze coś ciekawego, nie ...
Czytaj więcej : Muzyka | Wyświetlone : 2049 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

NFC OnePlus 3 konfiguracja

Siemanko mam problem z korzystaniem z NFC ;/
No to od początku:
Telefon przyszedł do mnie z androidem 6.0 po włączeniu po kilku aktualizacjach jest android 8.0.0 i OxygenOS 5.0.6. Przy próbie uruchomienia google pay wywalało błąd i aplikacja się nie uruchamiała. SafetyNet też nie przechodziło poprawnie. Oczywiście wszystko na zablokowanym bootloaderze i bez Roota. Postanowiłem odblokować bootloader i wgrać TWRP - poszło z tym bez problemów. Przez TWRP wgrałem Magisk 17.1. Po tej operacji ...
Czytaj więcej : NFC OnePlus 3 konfiguracja | Wyświetlone : 5788 | Odpowiedzi : 15 | Dział : OPPO, OnePlus

Poste Resante z Aliexpress

Witam szanownych forumowiczów z mojego pierwszego posta :-D!

Mam zamiar zamówić kilka produktów z Chin i mam odnośnie nich kilka pytań. Przede wszystkim: czy jest możliwość odbioru osobistego takich przesyłek na poczcie, tzw. „Poste Resante”? Czy w przypadku zatrzymania takiej przesyłki w celu oVAT-owania przez urząd celny pismo z informacją o tym przyjdzie na Poste Resante, czy też paczka zostanie od razu odesłana? Wreszcie – jakie są ...
Czytaj więcej : Poste Resante z Aliexpress | Wyświetlone : 733 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164991 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39583