Teraz jest 10 sie 2025, o 08:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei Mate 20 Pro w antutu uzyskał 310000 pkt

W przyszłym tygodniu Huawei zaprezentuje nowe telefony w tym Huawei Mate 20, Mate 20 Pro i Mate 20X. Chiński gigant jest producentem procesora Kirin 970, użytego z powodzeniem wsmartfonach Mate 10 i Mate 10 Pro, które był w stanie konkurować z konkurencyjnymi telefonami napędzanymi przez Snapdragona 845. Jeszcze większe oczekiwania pokładane są w procesorze Kirin 980 który zbudowany jest w technologi 7n. Najnowszy chipset będzie zasilał Mate 20, Mate 20 Pro i być może adresowany ...
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Pro w antutu uzyskał 310000 pkt | Wyświetlone : 1943 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

OUKITEL C11 z ekranem 5.45 inch i bateria 3400mah

W Październiku oukitel planuje wypuścić dwa swoje telefonu z półki średniaków, model K7 Power oraz nowy model OUKITEL C11 Pro.

Obrazek
Telefon posiadał będzie ekran 5.45 inch HD+ (18:9), dość słaby aparat 8MP z tyłu, natomiast z przodu marne 2MP .. procesor MediaTek MT6739 o taktowaniu 1.5GHz. Wsparty on będzie 3GB RAM oraz 16GB pamięci ROM. Na pokładzie ma hulać Android 8.1 Oreo, to wszystko ma pracować na baterii o pojemności 3400mAh, co ciekawe będzie ...
Czytaj więcej : OUKITEL C11 z ekranem 5.45 inch i bateria 3400mah | Wyświetlone : 1759 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LeRee Le3 lcd

Witam gdzie mogę kupić do niego wyświetlacz .pzdr
Czytaj więcej : LeRee Le3 lcd | Wyświetlone : 1814 | Odpowiedzi : 3 | Dział : LeTV LeEco

Aplikacja Drivedroid na Mi6 z miuipolska.pl nie widzi pamięc

Witam, mam problem z drivedroidem na miuipolska 10. Drivedroid nie widzi wewnętrznej pamięci SD, na redmi Note 4 gdzie mam również miuipolska.pl drivedroid działa ok. Czy ktoś z mi6 i mógłby zainstalować drivedroida ze sklepu Google pobrać jakieś małe distro typu puppy czy inne dowolne i sprawdzić czy wszystko jest ok i czy drivedroid montuje ISO i normalnie i hostuje? Z góry dziękuję.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Aplikacja Drivedroid na Mi6 z miuipolska.pl nie widzi pamięc | Wyświetlone : 1488 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Sharp Aquos Zero z wyświetlaczem OLED

Japoński Sharp wydał swój pierwszy smartfon z wyświetlaczem OLED , nazwano go Sharp Aquos Zero. Firma Sharp znana jest dobrej jakości własnej produkcji paneli LCD, ale podczas targów IFA 2018 firma zaprezentowała urządzenie o nazwie modelu Sharp 801SH z wyświetlaczem OLED . Telefon został wydany jako Aquos Zero i oprócz panelu OLED ma zakrzywione krawędzie.

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Sharp Aquos Zero
Czytaj więcej : Sharp Aquos Zero z wyświetlaczem OLED | Wyświetlone : 2065 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Nubia Z17 Lite wątek ogólny, wrażenia, pomoc techniczna etc.

Cześć.
Kupiłem Nubia Z17 Lite parę dni temu i ogólne wrażenia jak na razie na plus.

Pierwszy raz mam telefon Nubia i ich nakładka jest dla mnie sporą zagadką.

Pytanie mam czy da się edytować skróty w panelu wysuwanym od dołu ekranu? Chodzi mi o dodanie do niego włącznika NFC.

Wysłane z mojego NX591J przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Nubia Z17 Lite wątek ogólny, wrażenia, pomoc techniczna etc. | Wyświetlone : 21883 | Odpowiedzi : 72 | Dział : ZTE

Muzyka

Ostatnio trafiłem na aukcję Najwyższej Jakości Heavy Metal Metallica KOMPLETNY Muzyka Cd Box Set 13CD JAPONII ALBUM Brand New uszczelnienie Fabryczne
https://s.click.aliexpress.com/e/cFXyctSC
Z ciekawości kupiłem chociaż byłem pewien że będą to covery po chińsku. Dzisiaj paczka przyszła i jestem zaskoczony jakością. Wprawdzie bez plastikowych pudełek, płyty są w kartonowych kopertach i koszulkach foliowych (coś jak winyle) i bez nadruku ale grają ok. Może ktoś ma jeszcze coś ciekawego, nie ...
Czytaj więcej : Muzyka | Wyświetlone : 2016 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

NFC OnePlus 3 konfiguracja

Siemanko mam problem z korzystaniem z NFC ;/
No to od początku:
Telefon przyszedł do mnie z androidem 6.0 po włączeniu po kilku aktualizacjach jest android 8.0.0 i OxygenOS 5.0.6. Przy próbie uruchomienia google pay wywalało błąd i aplikacja się nie uruchamiała. SafetyNet też nie przechodziło poprawnie. Oczywiście wszystko na zablokowanym bootloaderze i bez Roota. Postanowiłem odblokować bootloader i wgrać TWRP - poszło z tym bez problemów. Przez TWRP wgrałem Magisk 17.1. Po tej operacji ...
Czytaj więcej : NFC OnePlus 3 konfiguracja | Wyświetlone : 5729 | Odpowiedzi : 15 | Dział : OPPO, OnePlus

Poste Resante z Aliexpress

Witam szanownych forumowiczów z mojego pierwszego posta :-D!

Mam zamiar zamówić kilka produktów z Chin i mam odnośnie nich kilka pytań. Przede wszystkim: czy jest możliwość odbioru osobistego takich przesyłek na poczcie, tzw. „Poste Resante”? Czy w przypadku zatrzymania takiej przesyłki w celu oVAT-owania przez urząd celny pismo z informacją o tym przyjdzie na Poste Resante, czy też paczka zostanie od razu odesłana? Wreszcie – jakie są ...
Czytaj więcej : Poste Resante z Aliexpress | Wyświetlone : 723 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zwrot od sporu - czy ali może cofnąć zwrot ze sporu

Wygrałam spór na Ali i odzyskałam na konto pewną cześć pieniędzy. Teraz piszę do mnie sprzedawca, że oddał mi więcej niż chciał I żebym mu cześć pieniędzy oddała z powrotem. I tu pojawia się moje pytanie, czy ali może cofnąć zwrot pieniędzy z konta bankowego, na które już ten zwrot przelali, czy nie ma możliwości żeby ściągnąć teraz te pieniądze?
Czytaj więcej : Zwrot od sporu - czy ali może cofnąć zwrot ze sporu | Wyświetlone : 1700 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580