Również chciałbym usłyszeć opinie użytkowników. Sam kupiłem Honor Play, nie wiedziałem co wybrać czy 8x czy Play. Możliwe że kupię jeszcze 8x i wtedy porównam obydwa i jednego dalej puszczę. Oczywiście wersje EU, z niemieckiego sklepu
Jedynie co mnie boli, to że folia fabryczna jest z nadrukiem odblokowanego telefonu, że nie można się pobawić przez ową nieprzezroczystą folię ...
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Redmi note 5 4/64, Honor play Na sprzedaż: brak, wszystko poszło Zobacz moje OLX
Dziś w sklepie bawiłem się Honorem 8X. Jest bardzo poręczny co mnie zaskoczyło, ciekawy telefon ogólnie ale nie porwał mnie tak jak myślałem że to zrobi. Podejrzewam u siebie chorobę xiaomi :(
Był ZOPO C2 Platinum, Lenovo A820, iOcean X7 HD, Umi C1, Asus Zenfone 5 2/16, Meizu M1 note, Xiaomi redmi note 2 , LG G Flex 2, Xiaomi Redmi Note 3 PRO, Xiaomi RN4 3/32
Jest na to spora szansa... Też to macałem... I na 8x max się nastawiałem... Ale jednak ułomny max3 to jest to... A teraz myślę który bank obrobić coby na Mixa3 styknęło póki w "promocji" jest
Dobry wybór. Żona ma i nie narzeka Lepszy od mojego lenovo p2 pod prawie każdym względem. No poza baterią. Co do amoleda już nie chcę mieć ( lenovo p2)
Aktualnie eksploatowane: Lenovo P2, Redmi note 5 4/64, Honor play Na sprzedaż: brak, wszystko poszło Zobacz moje OLX