Teraz jest 9 sie 2025, o 15:51

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nowy model OUKITEL U23 z proc - Helio P23

2018 widnieje pod znakiem ekspansji oukitel kolejnymi modelami na rynku, nie wszystkie sa godne uwagi co trzeba podkreślić, a i pojawiają się pewne ciekawostki, jak chociażby "elektryczny papieros" czym sam się zdziwiłem. Wracając jednak do samego tematu...OUKITEL U23 nie wychyla się specjalnie ponad konkurencje ale warto to jeszcze zweryfikować.

Obrazek

Telefon ma otrzymać procesor MediaTek Helio P23, 8-rdzeniowy o taktowaniu 2.0Ghz. Wsparty 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamieci ROM , potwierdzono również Android 8.1 na ...
Czytaj więcej : Nowy model OUKITEL U23 z proc - Helio P23 | Wyświetlone : 2067 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Pokrowiec na tel.

Witam chciałem się poradzić ponieważ zakupiłem z wisha pokrowiec na tel który miał działać w ten sposób że mogę odbierać połączenia nie otwierając pokrowca i przez który będzie widać status nieodebranych połączeń i wiadomości. A po dotarciu niestety nicc nie działa. Wiecie co mogę zrobić w tej kwestii?
Czytaj więcej : Pokrowiec na tel. | Wyświetlone : 1755 | Odpowiedzi : 4 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Poptel P10 najsilniejszy i najsprytniejszy wytrzymały telefo

Przegląd chronionego smartfona Poptel P10 - poruszanie się samochodem, testy na ochronę przed wodą, ogień i mróz oraz trwałość ekranu

Kliknij, jeżeli film nie działa

Czytaj więcej : Poptel P10 najsilniejszy i najsprytniejszy wytrzymały telefo | Wyświetlone : 2726 | Odpowiedzi : 2 | Dział : INNE MARKI

Poptel P60 - Potężny wytrzymały smartfon z podwójną kamerą

Poptel wprowadza nowy potężny smartfon Rugged o nazwie Poptel P60. zgodnie z wewnętrznymi informacjami firmy, Poptel zamierza konkurować z Samsungami i wytrzymałymi smartfonami Cat. Firma zaczęła od wytrzymałych smartfonów klasy średniej i klasy podstawowej, a teraz jest wyposażona w bardzo wytrzymały, wytrzymały smartfon.

Główne cechy:

zgodnie z oficjalnym filmem na YouTube Poptel P60 ma 3 kolory: czarny, zielony i pomarańczowy. Posiada certyfikat MIL-SPEC 810G i IP68, jest skonstruowany z wytrzymałością na poziomie militarnym, aby wytrzymać ...
Czytaj więcej : Poptel P60 - Potężny wytrzymały smartfon z podwójną kamerą | Wyświetlone : 5625 | Odpowiedzi : 13 | Dział : INNE MARKI

Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka)

To chyba prawidłowa nazwa tego co szukam
USB-C USB 3.1 Type C Female to A Female OTG Data
Tak to wygląda.
Obrazek

Tu można to kupić ale nie potrzebuję aż tyle ich:
https://pl.aliexpress.com/item/100pcs-l ... 74423.html
Czytaj więcej : Poszukuje przewodu USB-C do USB (oba gniazdka) | Wyświetlone : 2289 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

PPTV King z Androidem 5 - przeciwskazania (stary system?)

Są jakieś przeciwwskazania do zakupu telefonu z Androidem 5? Na telefonie nie gram, nie korzystam z bankowości itp. Nastawiłem się na PPTV King bo jest szeroki, wygląda jak mini-tablet (a dzisiaj króluje 18:9). Szerokość urządzenia przyda mi się do map - bardzo często używam telefonu do nawigacji turystycznej (rower, lekki off-road itp.). Do tego niska cena a u mnie telefony żyją rok-dwa.
Gdyby mój stary telefon z Andkiem 5 nie padł korzystałbym z niego dalej.

Xiaomi Mi 8 Lite Jutro europejska premiera

W zeszłym miesiącu w chinach światło dzienne ujrzał telefon Xiaomi Mi 8 Lite, a już w tym tygodniu telefon zadebiutuje w Europie. Oczywiście firma rozpocznie sprzedaż od Ukrainy, czyli w kraju gdzie jest bardzo popularna.

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi 8 Lite Europejska premiera
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 8 Lite Jutro europejska premiera | Wyświetlone : 1894 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Redmi Note 3 vs Redmi Note 3 Pro

Witam.

Jakies 2 lata temu zakupiłem Xiaomi Redmi Note 3, dziś odblokowałem bootloadara i teraz chciałbym wgrać MIUI Polska.

Chcę to zrobić zgodnie z tym poradnikiem:
https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/

Problem w tym, że do końca nie wiem jaką wersje telefonu mam, czy wersje PRO czy zwykłą Remi Note 3. Czy jest możliwość by to jakoś sprawdzić po numerze seryjnym ?

Dzięki za odpowiedz.
Czytaj więcej : Redmi Note 3 vs Redmi Note 3 Pro | Wyświetlone : 1481 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

ASG czyli zabawki dla dzieci bardzo dorosłych

Wszystko co jest przeznaczone dla "dużych dzieci" chcących się pobawić w wojnę, bez drażnienia Putina.
Czytaj więcej : ASG czyli zabawki dla dzieci bardzo dorosłych | Wyświetlone : 3363 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zabawki dla niegrzecznych dzieci- broń (zabawkowa)

Wątek dotyczący zabawek uczących jak można komuś zrobić krzywdę niekoniecznie gołymi rękami :mrgreen: - wrzucamy tu wszelkiego rodzaju miecze (świetlne też), pistolety, "repliki" Nerfów itp.
Czytaj więcej : Zabawki dla niegrzecznych dzieci- broń (zabawkowa) | Wyświetlone : 2958 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zabawki z chin dla chłopców małych i dużych

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580