Teraz jest 10 sie 2025, o 13:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-)

I da sobie pomacać, coś pokaże, opowie etc. :mrgreen:. Lubię mojego Poco, ale zapewne szybko mi się znudzi, więc już szukam następnej opcji :-D. Nie chcę marnować czasu ludzi którzy fona sprzedają, bo to nie fair, więc szukam wśród nas - zapaleńców ;-).

T.
Czytaj więcej : Kto w Krakowie ma OnePlus 6? ;-) | Wyświetlone : 2581 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi Band 3 NFC za 29$ od 19 Wrzewśnia

W maju Xiaomi wprowadziło na rynek Mi Band 3 z ceną 169 Yuan (~ 26 USD) . Podczas swojej premiery firma obiecała również, że we wrześniu zadebiutuje opaska w wersji Mi Band 3 NFC.
Dziś firma oficjalnie potwierdziła, że ​​rozpocznie sprzedaż Mi Band 3 NFC od 19 września w cenie 199 Yuan (~ 29 USD).

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Band 3 NFC
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Band 3 NFC za 29$ od 19 Wrzewśnia | Wyświetlone : 1880 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Umierające forum, brak pomysłów, brak moderacji, spamboty

Ostatnimi czasy jest coraz gorzej. Może i temat zakupów z Chin jest wciąż na topie oby był jak najdłużej, ale przez brak moderacji, pomysłów, zmian na lepsze oraz konstruktywnej dyskusji nie ma szans żeby było lepiej. Trzeba coś z tym zrobić, bo inaczej nie będzie drugiego takiego forum albo trzeba założyć i się przenieść gdzieś, komu będzie zależało bardziej niż obecnemu administratorowi. Bo innej opcji nie widzę, a to, że to forum się nadal utrzymuje ...
Czytaj więcej : Umierające forum, brak pomysłów, brak moderacji, spamboty | Wyświetlone : 24651 | Odpowiedzi : 102 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

LeEco Le Max2 problem z aparatem

Ostatnio pojawił się problem z aparatem w telefonie. Zaczął robić zamglone, brzydkie zdjęcia (przykład zdjęć zrobionych tylnym aparatem), a w ustawieniach nic nie przestawiałam. Nie jest to winą zabrudzonego szkiełka, gdyż czyściłam go kilkakrotnie. Co może być problemem? Dodam, że telefon mam już drugi rok.

Obrazek

Obrazek
Czytaj więcej : LeEco Le Max2 problem z aparatem | Wyświetlone : 1490 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Promocja na Xiaomi z oficjalnej dystrybucji

Tydzień smartfonów wczoraj były Xiaomi w fajnych cenach na Polską dystrybucje
https://inspiracje.x-kom.pl/tydzien-sma ... _source=KN
Czytaj więcej : Promocja na Xiaomi z oficjalnej dystrybucji | Wyświetlone : 4058 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

LETV 2 x527 zmiana oprogramowania

Witam serdecznie Forumowiczów,
zwracam się z prośba- pytaniem. Jestem posiadaczem telefonu z tematu i chciałbym zmienić w nim oprogramowanie na na przyklad czystego androida. obecnie mam MoKee. Jak to zrobić? Jest tutaj może ktoś z Trójmiasta, kto byłby w stanie mi pomóc? Nie chciałbym robić tego sam, ponieważ nigdy tego nie robiłem i nie chciałbym nic zepsuć. Kiedyś bawiłem się tym z umi zero, ale tam była firmowe oprogramowanie do komputera, które automaczynie zgrywało dane ...
Czytaj więcej : LETV 2 x527 zmiana oprogramowania | Wyświetlone : 1885 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

OPPO A7X od 20 Września ?

OPPO zapoczątkowało trend na wyświetlacze z wycięciem w kształcie kropli wody. Telefony o podobnym kształcie wyświetlacza wypuściły także marki Honor i Vivo. Teraz OPPO wyda kolejny telefon, OPPO A7X.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej:
OPPO A7X
Czytaj więcej : OPPO A7X od 20 Września ? | Wyświetlone : 1844 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Sterowniki Adreno 530/540 V@313

Znalazłem na xda w wątku Mi Mix sterowniki dla GPU Adreno 530/540. Wgrałem na swojego Le Max 2 i z testów wynika, że nieco podnoszą wydajność. Jakby ktoś był zainteresowany link poniżej
https://www.google.com/amp/s/forum.xda- ... 15853/amp/
Paczkę wgrywamy poprzez TWRP recovery. Wgrałem bez żadnych problemów i wszystko działa jak trzeba, tak samo na HTC U11 żadnych problemów i również nieco wzrosła wydajność GPU.

Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka ...
Czytaj więcej : Sterowniki Adreno 530/540 V@313 | Wyświetlone : 1707 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Spór na Aliexpress, zwrot pieniędzy, dostawa towaru

Witam

Proszę o poradę co zrobić w następującej sprawie.
W maju zakupiłem towar na Aliexpress. Paczka została wysłana za pośrednictwem SF eParcel.
Gdy 60-dniowy okres ochrony dobiegał końca, sprzedający przedłużył ochronę o 20 dni.
Niestety do tego czasu przesyłka też nie przyszła. Na 1 dzień przed upływem okresu ochrony założyłem spór na Aliexpress wybierając jako powód Purchase Protection is running out, but package is still in transit. Po kilku dniach spór został uznany za zasadny ...
Czytaj więcej : Spór na Aliexpress, zwrot pieniędzy, dostawa towaru | Wyświetlone : 5955 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

(Cool1) Dziwne kreski wokół wyświetlacza

Hej,
Podpowiecie mi co się stało z wyświetlaczem w moim Cool1? Jest to widoczne dopiero w słońcu, więc nie wiem od jak dawna to u mnie występuje i czy się rozszerza.
Na telefonie jest szkło, ale te niby rysy są pod nim. Kreski są równe i dochodzą do określonego miejsca.
Ekran nie był wymieniany, a telefon nigdy nie zaliczył większego upadku. Skąd to się mogło wziąć? W przyszłości może mi paść cały ekran?

...
Czytaj więcej : (Cool1) Dziwne kreski wokół wyświetlacza | Wyświetlone : 2474 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580