Teraz jest 5 maja 2025, o 14:05

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sharp Aquos Zero: Snapdragon 845, OLED, Android 9

Japoński producent telefonów SHARP wydał swój pierwszy flagowy smartfon z wyświetlaczem OLED - nazwany Sharp Aquos Zero. Producent będzie sprzedawał telefon także poza swoim rodzinnym rynkiem.

Sharp Aquos Zero Specyfikacja

*. Wyświetlacz: 6,24 cala (1440 × 2992 pikseli) Wyświetlacz WQHD OLED
*. System operacyjny: Android 9 Pie
*. Procesor: Qualcomm Snapdragon 845 okta-core SoC
*. GPU: Adreno 630
*. RAM: 6 GB
- Kamera tylna: czujnik 22,6 megapiksela z f / 1.9
- Kamera przednia: ...
Czytaj więcej : Sharp Aquos Zero: Snapdragon 845, OLED, Android 9 | Wyświetlone : 1976 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Case/szkło na One plus6

Cześć, tak jak w temacie macie jakieś fajne case i szkła na one plusa 6, co myślicie o oryginalnych futerałach co prawda swoje kosztują ale czy są warte tej ceny?
Czytaj więcej : Case/szkło na One plus6 | Wyświetlone : 1863 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Nowy użytkownik Aliexpress-problem z kuponami

Witam.
Założyłem znajomemu konto na alliexpress , wcześniej nie miał i nikt jego emaila też nie używał . wszystko sprawnie poszło konto założone, zweryfikowane zalogował się i na kompie i na apce w telefonie ok.
Ale nie może pobrać kuponu ani dla nowych użytkowników ani innego , przy próbie pobrania wyświetla się komunikat ,,
"Aby zapewnic bezpieczenstwo swojego konta, zaloguj sie uzywajac innego urzadzenia.50"
próbowaliśmy logować się na różnych urządzeniach i to samo za każdym ...
Czytaj więcej : Nowy użytkownik Aliexpress-problem z kuponami | Wyświetlone : 5095 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Telefon do 400 zl

Witam szukam taniego telefonu ale zeby dzialal sprawnie, mial dobro baterie ekran 5cali i 3gb ramu . aparat mnie nie interesuje a i zeby dobry mial glosnik do rozmow.
Czytaj więcej : Telefon do 400 zl | Wyświetlone : 1934 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Xiaomi mitu DIY robot

Witam. Szukam jakiegoś prezentu dla młodego, rzuciło mi się takie coś jak w temacie. Ktoś miał, testował?
Czytaj więcej : Xiaomi mitu DIY robot | Wyświetlone : 2233 | Odpowiedzi : 4 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Amazfit stratos 2

Jakoś ciągnie mnie w stronę smartwatchy, przekonałem się że tanie mnie wkurzają więc popatrzyłem półkę wyżej. Mam okazję kupić w dobrej cenie xiaomi jak w tytule. Ktoś miał i testował?
Czytaj więcej : Amazfit stratos 2 | Wyświetlone : 2218 | Odpowiedzi : 5 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Reanimacja x 722

Telefon rozladował sie jak spałem po podłączeniu ładowarki wibracja komp nie widzi pomocy oryginalne oprogramowanie nic nie zmieniane
Czytaj więcej : Reanimacja x 722 | Wyświetlone : 1794 | Odpowiedzi : 7 | Dział : LeTV LeEco

Retail phone shop, oszusci ?

Witam
czy kupował ktoś może telefon na stronie https://retailphoneshop.com/ ??
kupilem telefon 13.10 dostalem maila potwierdzajacego zakup i zapłate,
wybrałem metodę wysyłki:

Shipping method
International Shipping with tracking number (14-21 days)

i czekałem cierpliwie na traking number, jednak minął ponad miesiąc i cisza, na maila nikt nie odpowiada
miał ktoś z nimi już do czynienia ?
Czytaj więcej : Retail phone shop, oszusci ? | Wyświetlone : 1709 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Oclony wyświetlacz LCD

Czy wyświetlacz LCD podlega ocleniu? Wydawało mi się że takie rzeczy są zwolnione z opłaty, a tym czasem w śledzeniu przesyłki widzę że został oclony.
Czytaj więcej : Oclony wyświetlacz LCD | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Xiaomi za ok 800zł

Które xiaomi w tej półce cenowej jest najlepsze A2 lite, note 5 czy 6?
Czytaj więcej : Xiaomi za ok 800zł | Wyświetlone : 4210 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571