Teraz jest 21 gru 2025, o 03:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nubia Z18 ma robić rewelacyjne zdjęcia !

Wczoraj w Pekinie ZTE zaprezentowało nowego flagowca - Nubia Z18. Telefon będzie dostępny w sprzedaży od 11 Września za 2 799 juanów (około 409 USD).

Obrazek

Czytaj dalej
Nubia Z18 od 11 września
Czytaj więcej : Nubia Z18 ma robić rewelacyjne zdjęcia ! | Wyświetlone : 2037 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi Pocophone F1- temat ogólny

Aż się dziwię, że jeszcze nikt takiego nie założył :-). Co sądzicie o tym pomyśle Xiaomi? Do mnie przemówił on ze względu na fakt, że oprócz bazowych funkcji (dzwonienie, sms, mail) sporo gram na telefonie, a takiej wydajności i baterii w tej cenie nie znajdę nigdzie indziej. Długo walczyłem z wyborem między OP 6 a Pocoloco, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że prawie tysiąc zł drożej (przy ...
Czytaj więcej : Xiaomi Pocophone F1- temat ogólny | Wyświetlone : 13776 | Odpowiedzi : 33 | Dział : Xiaomi

W jakim banku macie konto

Mam aktualnie konto w NestBanku i walutowe w T-mobile. Opłaca się zmieniać? Nie jestem do końca zadowolony z NestBanku, mają za 0 zł konto ale jest problem że przelewy dochodzą z opóźnieniem. Możecie coś doradzić czy zostać tu gdzie jestem? :-)
Czytaj więcej : W jakim banku macie konto | Wyświetlone : 7974 | Odpowiedzi : 25 | Dział : HydePark

Czy jest sens kupić używany MI5 3/64GB

witajcie,

Co sądzicie za 550zł?

Czy jest to awaryjny model?
Czytaj więcej : Czy jest sens kupić używany MI5 3/64GB | Wyświetlone : 2333 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Xiaomi

Nubia Red Magic 2 już wkrótce

Nubia Red Magic to kolejny smartfonem dedykowany dla graczy który w ostatnim czasie trafił na rynek. Już wkrótce zadebiutuje jego następca.

Obrazek

Czytaj dalej
Nubia Red Magic 2
Czytaj więcej : Nubia Red Magic 2 już wkrótce | Wyświetlone : 2044 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Eken H9R vs. Xaoyi Yi AC

Cześć chcę kupić kamerę tak do 60$ i mam dylemat, która była by lepsza Eken H9R czy Xiaomi Yi Action Camera, może macie inną propozycję, będę bardzo wdzięczny, kamerka ma mi służyć do domowego kręcenia. Z góry dzięki za pomoc
Czytaj więcej : Eken H9R vs. Xaoyi Yi AC | Wyświetlone : 3049 | Odpowiedzi : 2 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Fachowiec do iphona

Poszukuje jakiegoś fachowca od iphone (blokady icloude) pisac priv
Czytaj więcej : Fachowiec do iphona | Wyświetlone : 2059 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Co zrobić gdy sprzedawca żąda dopłaty dodatkowej za towar.

Cześć wszystkim prosiłbym Was o pomoc.
Co zrobić gdy sprzedawca żąda dopłaty dodatkowej za towar i nie chce go wysłać ? Nie chcę zwrotu ani anulowania transakcji, chciałbym aby wysłał zamówiony i opłacony towar.

Zamówiłem ze sklepu Mi Global Store z aliexpres xiaomi mi 8 w promocyjnej cenie ale żeby była promocja trzeba było kupić w pakiecie mi band3 i usb do niego i telefon koloru niebieskiego. Wszystko fajnie zamówiłem opłaciłem kartą, Wysyłka dhl expres ...
Czytaj więcej : Co zrobić gdy sprzedawca żąda dopłaty dodatkowej za towar. | Wyświetlone : 4738 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

VAT na wszystkie zakupy z Chin !!

Większość Kupujących przez internet towary o małej wartości spoza UE sądzi, że nie trzeba płacić cła oraz VATu – o ile przesyłka jest oznaczona jako prezent (GIFT). To błąd.

Ministerstwo Finansów właśnie poinformowało, że zwolnienie z podatku towarów o wartości do 22 euro nie dotyczy przedmiotów importowanych w ramach zamówienia wysyłkowego.

Resort finansów informuje, że każdy kto dokonuje importu towarów (także zamawiając je w sklepie internetowym) dostarczanych do kraju w przesyłkach wysyłanych z państwa trzeciego ...
Czytaj więcej : VAT na wszystkie zakupy z Chin !! | Wyświetlone : 9308 | Odpowiedzi : 48 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Flagowy ZTE Axon 9 Pro w sprzedaży od Września

Na targach IFA 2018 w Berlinie został zaprezentowany po dwuletniej przerwie nowy flagowy Axon, ZTE Axon 9 Pro.
Obrazek

Czytaj dalej
ZTE Axon 9 Pro
Czytaj więcej : Flagowy ZTE Axon 9 Pro w sprzedaży od Września | Wyświetlone : 4065 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591