Teraz jest 5 maja 2025, o 16:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Który rejestrator jazdy wybrać?

Ja się zastanawiam którą bo jest tego od cholery. Kiedyś Xiaomi była 1 YI i 1 Mijia. Teraz jest po 4-5...
Którą wybrać:
1. Xiaomi Mijia 5 inch smart rearview mirrora car dvr - 82.99$
2.70mai dash cam pro 1944p Hd Car dvr with gps - 78.99$
3. 70mai intelignet recorder pro inteligent driving recored reversing image electronic dog - 74.09$
4. Xiaomi Mijia 1080p car dvr - 70.39$
5. Xiaomi 1S car dvr recored ...
Czytaj więcej : Który rejestrator jazdy wybrać? | Wyświetlone : 3189 | Odpowiedzi : 4 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

rejestrator jazdy z kamerka do przodu

witam czy w związku z 11.11 sa jakieś fajne z dobrym trybem nocnym rejestratory z kamerka, która bym zamontował na przód auta.
Czytaj więcej : rejestrator jazdy z kamerka do przodu | Wyświetlone : 2165 | Odpowiedzi : 8 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Xiaomi do 1100zł

Witam szukam jakiegoś xiaomi bo moje poprzednie już pada mowa o mi5 mam ją bez mała dwa lata i bateria trzyma z 5-6h oszczędnej pracy .Chciałbym coś teraz głównie z dobrą i wytrzymałą baterią rozważam głownie xiaomi ale jeśli ktoś mam coś ciekawego w tych granicach proszę o propozycję :D
Cena to max jaki chcę wydać .Głównie bateria ale nie pogardzę też dobrym aparatem .
Czytaj więcej : Xiaomi do 1100zł | Wyświetlone : 3990 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Xiaomi

Smartwatch puls, cisnienie, karta sd

Witam czy może ktoś widział smartwatcha, który ma funkcje pomiaru pulsu, ciśnienia a do tego wejście na kartę pamięci? Tak do 150zł
Czytaj więcej : Smartwatch puls, cisnienie, karta sd | Wyświetlone : 2768 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Zwrot towaru do chin

Witam, chciałaby się poradzić. zrobiłam zakupy na Ali i przyszedł mi trefny towar. Nie nadawał się do użytku a byl wart ok 20 $. Otworzyłam spór ale Ali nie chce oddać części kasy a całość w zamian za wysłanie zwrotu. Jak to zrobić i na czyj koszt ?
Czytaj więcej : Zwrot towaru do chin | Wyświetlone : 1839 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Oczyszczacz Xiaomi Air Purifier 2s

Witajcie,
Poszukuję kodów i promocji na oczyszczacz xiaomi air purifier 2s. Najlepiej z obejściem VATu.
Czytaj więcej : Oczyszczacz Xiaomi Air Purifier 2s | Wyświetlone : 2263 | Odpowiedzi : 10 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Redmi Note 5 3/32GB Global gdzie najtaniej z wysyłką z Polsk

Witam.
Poszukuję najtanszej oferty z pewnego sklepu z wysylką z magazynu w PL, telefonu Redmi Note 5 Global 3/32GB.

Meizu 16th gdzie najtaniej

Cześć jak pewnie wielu z was poluje na meizu 16th jest to fajny telefon tylko że trochę drogi chciałbym was zapytać czy macie jakiś sklep upstrzony czy też konkretnego sprzedawcę gdzie można kupić najtaniej ten telefon obecnie chyba w oficjalnym sklepie na ali 11.11 będzie za 360 jest to chyba całkiem ok opcja tylko tam wysyłka prawie 30 dolarów bez vatowa, niby są jakieś kupony od nich ale nawet dokładnie nie wiem. Jak z nich ...
Czytaj więcej : Meizu 16th gdzie najtaniej | Wyświetlone : 1898 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Leeco x526 wgranie ROM-u

Witam!
Czy może ktoś podesłać instrukcję wgrania ROM-u?
Udało mi się wgrać TWRP ale żeby uruchomić Androida mam wpisać hasło - o co chodzi?
Czytaj więcej : Leeco x526 wgranie ROM-u | Wyświetlone : 4134 | Odpowiedzi : 23 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Smartwatch na dużą łapę

Witam, Panowie istnieje jakiś smartwatch który będzie dobrze wyglądał na dużej łapie? Duża tzn taka że Garmin Fenix 3 wyglądał ok ale już np Xiaomi Stratos był za mały. Tak samo za mały był Samsung Watch s3. Cena nie gra roli byle był dobrej jakości i bez większych problemów z działaniem.
Czytaj więcej : Smartwatch na dużą łapę | Wyświetlone : 3090 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571