Teraz jest 11 sie 2025, o 04:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gearbest - oznaczenia magazynów w Polsce i UE

Byłe oznaczenie/ aktualne . W linku skrót do magazynu

G-W-4 / FAST-08 – Polska – Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-10 / CN-026 – Polska / Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-2 / CN-001 – UK– Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-3 / FAST-27 – Anglia– Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-5 / FAST-23 – Czechy – Aktualna lista produktów w magazynie TUTAJ

G-W-6 / FAST-30 – Francja– Aktualna lista ...
Czytaj więcej : Gearbest - oznaczenia magazynów w Polsce i UE | Wyświetlone : 4663 | Odpowiedzi : 1 | Dział : GearBest.com

OPPO R17 wydany. Jest piękny.

OPPO wydał długo wyczekiwanego smartfona R17 . Telefon OPPO R17 został zaprezentowany wraz z R17 Pro podczas wydarzenia w Szanghaju w Chinach.

Obrazek

Czytaj dalej
OPPO R17
Czytaj więcej : OPPO R17 wydany. Jest piękny. | Wyświetlone : 1977 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bardzo tani smartwatch jako przystawka

Hej, poszukuję aktualnie naprawdę podstawowego,taniego smartwatcha, bo chcę zobaczyć "czy mi to leży" zanim wydam więcej. W planach jest zakup Fossila Q Explorista (niekoniecznie z Chin ;)), ale zegarek będzie kosztował w okolicy 1,4-1,5k (bo mowa o nowej generacji) i zanim wydam taką gotówkę, chciałem się przekonać czy smart jest mi niezbędny do życia. Z góry mówię,że nie interesują mnie funkcje fit - skupiam się na powiadomieniach z aplikacji (sms/facebook/whatsapp/slack), informacji o telefonie i NFC ...
Czytaj więcej : Bardzo tani smartwatch jako przystawka | Wyświetlone : 3462 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Xiaomi Mi A2 lite (redmi 6pro) - godny następca Redmi 4 pro?

Wrzucamy tu wszystkie informacje nt tego telefonu. Z braku laku pewnie będzie dość chodliwy o ile cena spadnie do normalnego poziomu.

Póki co w Polsce jak i chinach chodzi niemalże w identycznej cenie co wyraźnie lepszy choć i większy Redmi Note 5. Podatek od nowości, miejmy nadzieje.

Procesor : snapdragon 625 + adreno 506
Ram: 3-32 i 4-64 oraz możliwe, że w chinach 4-32
Bateria : 4000mah
Złącze: micro usb
Aparat: z sensorem Sony IMX486 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A2 lite (redmi 6pro) - godny następca Redmi 4 pro? | Wyświetlone : 24995 | Odpowiedzi : 54 | Dział : Xiaomi

Cubot Dinosaur zamienił się w cegłe? Jakie mam możliwości?

Pacjent: Cubot Dinosaur.
Po użyciu programu Fshred (miał niby czyścić jedynie niewykorzystaną przestrzeń dyskową) telefon się zawiesił (softu używałem 3 razy wcześniej i wszytsko było ok). Wyłączyłem go i nie chce się włączyć. Nie reaguje w ogóle - nawet na podpinanie ładowarki. Absolutnie nic się nie świeci itp. Próbowałem trzymania guzika oraz . Wyjmowałem baterię (którą miałem naładowaną w 80% nie było nigdy z nią problemów) Nic. Wstępnie telefon nie został wykryty na ...
Czytaj więcej : Cubot Dinosaur zamienił się w cegłe? Jakie mam możliwości? | Wyświetlone : 2595 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Cubot

Dispute- czy dalej będę miał ochronę?

Tak jak w temacie.
W skrócie sprawa wygląda tak: Kupiłem wagę do 300kg na Alie. Waga przyszła- byłem na wakacjach- po tygodniu od odebrania paczki pierwszy raz ją uruchomiłem- okazało się że jest niesprawna. Koszt 26$.
Czas ochrony się skończył ale zostało mi 15 dni na założenie sporu od dnia zakonczenia ochrony.
Założyłem spór. wybrałem full refund. W międzyczasie napisałem do sprzedawcy że waga jest nie sprawa, dołączyłem film na którym widać że nie działa ...
Czytaj więcej : Dispute- czy dalej będę miał ochronę? | Wyświetlone : 1999 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Pomoc w wyborze romu leeco Le 2 x526

Witam, będę pierwszy raz zmieniać oprogramowanie... Dlatego proszę o pomoc. Telefon jest na snapdragonie 652, a przyczyna zmiany jest nadzieja ze rozwiąże to problem który polega na tym ze sieć ciągle gubi zasięg.. Może jak zmienię oprogramowanie to rozwiąże to obecny problem..
Czytaj więcej : Pomoc w wyborze romu leeco Le 2 x526 | Wyświetlone : 1681 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Problem z LeEco x526

Witam, proszę o pomoc nie wiem już co mam zrobić i w czym jest przyczyna.. Więc zamówiłam dokładnie 3 takie telefony dla różnych osób 2 telefony działają bez zarzutów z kartami play i plus.... w trzecim kolega ma karte t-mobile telefon ciąle gubi zasieg zanika.. co jest przyczyną? Czy ten jeden telefon przyszedł z wadą czy wina leży w czymś innym? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Problem z LeEco x526 | Wyświetlone : 2285 | Odpowiedzi : 10 | Dział : LeTV LeEco

【ATTENTION】Banggood 12th Anniversary is coming soon !!!

Hello Dear Friedns,

Please have a look now. As Banggod 12th Anniversary is coming soon. Good coupons with big discount, high quality items, funny interative games are waiting for you. Do not hesitate any more, taking action at once you guys.

Obrazek

The Main Venue: https://ban.ggood.vip/1nkq
THe Vip Venue: https://ban.ggood.vip/1kd7

Have a nice day,
Sandra
Czytaj więcej : 【ATTENTION】Banggood 12th Anniversary is coming soon !!! | Wyświetlone : 3851 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Banggood.com

Adres e-mail do WER Warszawa

Hej, potrzebuję adres e-mail do WER Warszawa. Ktoś ma może?
Oczywiście próbowałem się do nich dodzwonić. Bezskutecznie. Z góry dzięki
Czytaj więcej : Adres e-mail do WER Warszawa | Wyświetlone : 1680 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580