Teraz jest 10 sie 2025, o 13:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu Pro 6+ problem z działaniem playera TVN

Żona lubi czasem oglądać jakieś pierdoły, a tu sru... 4 minuty reklam, które działają, a potem komunikat, że urządzenie nie obsługuje vinewide modular. Da się jakoś ugryźć ten problem? O co w ogóle chodzi, bo w necie o tym ustrojstwie w powiązaniu z androidem piszą niewiele, wszystko co znalazłem odnosi się raczej do kompów.

T.
Czytaj więcej : Meizu Pro 6+ problem z działaniem playera TVN | Wyświetlone : 3235 | Odpowiedzi : 4 | Dział : MEIZU

Nowy Leree wyłącza się bez ładowarki

Dostałem nowy tel z BG niestety jak na filmie https://www.youtube.com/watch?v=Gkz7PlrApMc można to naprawić ? Dodam, że po podłączeniu ładowarki miga nie regularnie czerwona dioda i pokazuje się ładowanie baterii i wyłącza się w kółko, przy próbie włączęnia pokazuje się leree, wyłącza się i tak kilka razy aż zaskoczy. Potem ładuje się, dojdzie Maks do 89%, odlaczam ładowarkę i telefon się wyłącza. Znowu ten sam schemat, jak się uda włączyć ...
Czytaj więcej : Nowy Leree wyłącza się bez ładowarki | Wyświetlone : 2579 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pomoc techniczna

OUKITEL C12 Pro z baterią 3300mAh

Według OUKITEL model C12 Pro ma pojawić się w sprzedaży już w tym miesiącu, oczywiście wygląd telefonu stylizowany jest na iPhone X (co nikogo nie zaskoczyło ;)..).
Obrazek

Video: https://youtu.be/6JHWJyIZu2k

C12 Pro posiadał bedzie wielki 6.18 - ekran (18:9, 2.5D), potwierdzono również że bateria która znajdziemy w środku, będzie posiadała pojemność 3300mAh. Co przy tym wyświetlaczu, powinno dać maksymalnie jeden dzien pracy na baterii.

Sercem telefonu będzie procesor MediaTek ...
Czytaj więcej : OUKITEL C12 Pro z baterią 3300mAh | Wyświetlone : 2870 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Oprogramowanie 1+3

Siemanko :) Zamówiłem 1+3 A3003 i teraz mam kilka pytań zanim do mnie dojdzie. Polecacie jakiś soft czy najlepiej zostać przy Oxygen OS? Zależy mi na płynności działania, dobrej jakości zdjęć oraz płatnośći NFC w ING. Recenzji sporo się naoglądałem i naczytałem ale o NFC nikt więcej nie pisze czy mówi czy działa bez problemu.
Czytaj więcej : Oprogramowanie 1+3 | Wyświetlone : 2983 | Odpowiedzi : 3 | Dział : OPPO, OnePlus

Nubia Z18 ma robić rewelacyjne zdjęcia !

Wczoraj w Pekinie ZTE zaprezentowało nowego flagowca - Nubia Z18. Telefon będzie dostępny w sprzedaży od 11 Września za 2 799 juanów (około 409 USD).

Obrazek

Czytaj dalej
Nubia Z18 od 11 września
Czytaj więcej : Nubia Z18 ma robić rewelacyjne zdjęcia ! | Wyświetlone : 1926 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi Pocophone F1- temat ogólny

Aż się dziwię, że jeszcze nikt takiego nie założył :-). Co sądzicie o tym pomyśle Xiaomi? Do mnie przemówił on ze względu na fakt, że oprócz bazowych funkcji (dzwonienie, sms, mail) sporo gram na telefonie, a takiej wydajności i baterii w tej cenie nie znajdę nigdzie indziej. Długo walczyłem z wyborem między OP 6 a Pocoloco, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że prawie tysiąc zł drożej (przy ...
Czytaj więcej : Xiaomi Pocophone F1- temat ogólny | Wyświetlone : 12874 | Odpowiedzi : 33 | Dział : Xiaomi

W jakim banku macie konto

Mam aktualnie konto w NestBanku i walutowe w T-mobile. Opłaca się zmieniać? Nie jestem do końca zadowolony z NestBanku, mają za 0 zł konto ale jest problem że przelewy dochodzą z opóźnieniem. Możecie coś doradzić czy zostać tu gdzie jestem? :-)
Czytaj więcej : W jakim banku macie konto | Wyświetlone : 7624 | Odpowiedzi : 25 | Dział : HydePark

Czy jest sens kupić używany MI5 3/64GB

witajcie,

Co sądzicie za 550zł?

Czy jest to awaryjny model?
Czytaj więcej : Czy jest sens kupić używany MI5 3/64GB | Wyświetlone : 2231 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Xiaomi

Nubia Red Magic 2 już wkrótce

Nubia Red Magic to kolejny smartfonem dedykowany dla graczy który w ostatnim czasie trafił na rynek. Już wkrótce zadebiutuje jego następca.

Obrazek

Czytaj dalej
Nubia Red Magic 2
Czytaj więcej : Nubia Red Magic 2 już wkrótce | Wyświetlone : 1915 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Eken H9R vs. Xaoyi Yi AC

Cześć chcę kupić kamerę tak do 60$ i mam dylemat, która była by lepsza Eken H9R czy Xiaomi Yi Action Camera, może macie inną propozycję, będę bardzo wdzięczny, kamerka ma mi służyć do domowego kręcenia. Z góry dzięki za pomoc
Czytaj więcej : Eken H9R vs. Xaoyi Yi AC | Wyświetlone : 2974 | Odpowiedzi : 2 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580