Teraz jest 28 kwi 2025, o 23:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[android] Jakość i trwałość chińskich telefonów

Mam pytanie ile wam te chińskie telefony wytrzymują i jakie w swojej karierze już mieliście?
Czytaj więcej : [android] Jakość i trwałość chińskich telefonów | Wyświetlone : 1539 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Jak przegladac strony WWW w telefonie z przegladarka WAP ?

Moze banalne pytanie , ale jestem w tym zielony i nie znalazlem w necie na to odpowiedzi .

Jak przegladac wszystkie strony WWW w telefonie z tylko przegladarka WAP ? Wifi oczywiscie jest . Chodzi mi np o Youtube .
Czy wystarczy wgrac Opere mini ? Czy to juz ciezszy temat zwiazany z brakiem czegos w bebechach telefonu ?

Pytanie dotyczy planu zakupu dla kogos taniego chinczyka bez androda , natomiast z opcja wifi, przegladarka ...
Czytaj więcej : Jak przegladac strony WWW w telefonie z przegladarka WAP ? | Wyświetlone : 1784 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu G4 turbo i Jiayu G6 z MTK6589T już wkrótce.

Firma JiaYu potwierdziła że pracuje nad modernizacją wersji G4 do G4 Turbo , telefon podobnie jak poprzednik będzie dostępny w dwóch wersjach, "Młodzieżowa " z pamięcią 1GB i flagowy z 2GB RAM i większą baterią.

Obrazek

Informacja ta może spowodować że część osób powstrzyma się z zakupem G4 czekając na wersję Turbo z procesorem MTK 6589T taktowanym zegarem 1,5GHz. Jednocześnie zapowiedziano wydanie JiaYu G6, który także zostanie uruchomiony z CPU MT6589T, ale zostanie ...
Czytaj więcej : JiaYu G4 turbo i Jiayu G6 z MTK6589T już wkrótce. | Wyświetlone : 3269 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Aero2 - telefony na których zostało potwierdzone działanie

Witam.
Drodzy forumowicze postanowiłem założyć wątek w którym prosiłbym o wpisywanie modeli telefonów w których sami przetestowaliście działanie Aero2!!! Proszę tylko o sprawdzone modele! Proszę moderatora o nie dołączenie tego tematu do już istniejących bo tamte wskazują modele na podstawie specyfikacji ze stron internetowych a jak się sam przekonałem to ma się nijak do rzeczywistości i nie zawsze Aero na nich działa.
Czytaj więcej : Aero2 - telefony na których zostało potwierdzone działanie | Wyświetlone : 8136 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Konfiguracja ZTEv970 pod aero2

Witam!

Próbuję skonfigurować aero2 w moim telefonie zgodnie z poradnikiem krok po kroku zawartym w tym temacie.
I wszystko robie tak jak trzeba aż do momentu gdy wchodzę w ustawienia "Punkty dostępowe" wybieram "aero 2 sp zoo" i chcę ustawić ten właściwy APN a żadne opcje nie są dostępne. brak tej opcji opisanej "dodaj apn" czy coś. pusto. Dla Play'a wybór tego apn'u jest dostępny.
Co robię źle? Co zrobić żeby zaczęło to Aero2 działać? ...
Czytaj więcej : Konfiguracja ZTEv970 pod aero2 | Wyświetlone : 1544 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Dołącz do nowej edycji gry ekonomicznej online.

Witam,

Chciałem zaproponować Wam dołączenie do fajnej gry ekonomicznej online.

To najlepsza internetowa gra ekonomiczna on-line w której wszystkie aspekty kształtowane są przez niewidzialną rękę rynku. To popyt i podaż określa ceny towarów, wysokość wynagrodzeń graczy i opłacalność poszczególnych działań, a Twoim głównym celem jest lawirowanie pomiędzy nimi w sposób, który zapewni Ci maksymalizację zysków.

- uprawiaj zboża, owoce, warzywa, hoduj zwierzęta, otwieraj lokale usługowe, handlowe, gastronomiczne czy przetwórcze

- kupuj towary gdy są tanie ...
Czytaj więcej : Dołącz do nowej edycji gry ekonomicznej online. | Wyświetlone : 1377 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[ROM] STAR B94M/B943 Quad Core JB 4.2.1 PL

Witam
Dziś podzielę się najnowszym ROMem do STAR ONE.Wgrałem go smartfon Żony wszystko działa płynnie i stabilnie.

ROM + recovery + root do pobrania ty :

Code:
ROM
https://docs.google.com/file/d/0Bxc3CcikYV0FZ0tNMHpoMHFObFE/edit?usp=sharing
ROOT + STEROWNIKI I RECOVERY
https://docs.google.com/file/d/0Bxc3CcikYV0FMm5TZHd2MTlMeVE/edit?usp=sharing

Features ROM:
New JB 4.2.1 ROM available, given by the manufacturer.
The build.prop says it's a ASK SP460 HD, but it doesn't matter
All works perfect:
Wifi stable
3G stable
Antutu: 14100 points (version 3.3)
Network localsation and GPS ...
Czytaj więcej : [ROM] STAR B94M/B943 Quad Core JB 4.2.1 PL | Wyświetlone : 1694 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Co o tym myślicie?

http://www.aliexpress.com/item/For-daxi ... 10173.html

Przyznam sie szczerze, ze jestem zaskoczony. Fake? widziałem telefony/tablety w takich cenach, ale to przy zamawianiu 5000 sztuk, a tu pojedyńcze..
Czytaj więcej : Co o tym myślicie? | Wyświetlone : 2148 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Niechciane aplikacje

Witam kolegów otóż niedawno zakupiłem Lenovo P770 ( bo potrzebowałem telefonu z dużą bateria ) ale wróćmy do tematu mam problem po każdym ponownym uruchomieniu telefonu i połączeniu z netem instalują mi się jakieś dziwne aplikacje których nie chciałem... jak temu zaradzić :?:
Czytaj więcej : Niechciane aplikacje | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

NJU Mobile

Co sądzicie o nowej ofercie? Unikałem abonamentów i mixów jak ognia, ale tutaj abonament na czas nieokreślony min 9zł max 57zł

minuta
0,19 zł
SMS
0,09 zł
MMS
0,19 zł
1 MB przesyłu danych
0,19 zł

Ciekawostka żółty stworek to kopia Mr Pipika a oto jego oficjalny fanpage:https://www.facebook.com/mrpipik

Rozmawiałem właśnie z konsultantką, w abonamencie jest 1GB internetu za te 19zł - potem jest darmowy ale wiadomo jaka prędkość, można dokupić 350 MB za 5 zł ...
Czytaj więcej : NJU Mobile | Wyświetlone : 2206 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570