Teraz jest 7 sie 2025, o 15:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Recovery w clonie S3 HDC.

Hej,
mam taki mały problem nie mogę uruchomić recovery, dogrywałem je przez program sp flash tool instalacja przebiegła normalnie, ale po próbie włączenia recovery przez kombinacje wyskakuje ludzik androida z otwartą klapką. Czy podczas instalacji systemowych może być w telefonie karta sim i karta sd?
Czytaj więcej : Recovery w clonie S3 HDC. | Wyświetlone : 1401 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Renomowane chińskie marki telefonów

Witam,

Jestem nowy w temacie chińskich wynalazków. Przeglądając Aliexpress można natrafić na różnego rodzaju nazwy telefonów które przyznam szczerze nic mi nie mówią (nie wiem czy ich produkcja odbywa się w większym garażu czy też w fabryce).

Chciałbym w tym temacie zebrać wszystkie marki cieszące się uznaniem na wschodzie jak i na świecie (tzn. takie które cieszą się popularnością) - przydałoby się również podawać adresy ich oficjalnych stron internetowych.

Popularne w skali globalnej:
- ZTE, ...
Czytaj więcej : Renomowane chińskie marki telefonów | Wyświetlone : 5426 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Pochwalcie się co upolowaliście

Czy kupowaliście tylko z użyciem kuponu balonikowego czy coś dodatkowo z przeceny ?
Swoją drogą w późniejszym czasie czy rzeczywiście się to opłacało :) Ufam że każdy będzie zadowolony ze swojego zakupu!
Czytaj więcej : Pochwalcie się co upolowaliście | Wyświetlone : 1992 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jakie klawiaturki uzywacie na swoich słuchawkach

Jakie klawiatury są najlepsze według was.? Jeśli zapomniałem o jakieś to dajcie znać.
Ja zaznaczyłem TouchPal, chociaz swype jest chyba lepsza ale niestety dyskwalifikuja ją fakt ze nie działa prawidłowo na 4.1.2

https://dl.dropbox.com/u/27705781/keyboard.rar klawiaturki do testowania :)
Czytaj więcej : Jakie klawiaturki uzywacie na swoich słuchawkach | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cosmic X1 najtańszy czterordzeniowy telefon

Istnieje niewiele telefonów z czterordzeniowym procesorem MT6589,w których zabudowano wyświetlacz poniżej 4,7-cala. Dla tych z Was którzy szukają mniejszego telefonu Cosmic X1 będzie dobrym wyborem.
Obrazek

Projekt jest bardzo podobny do Xiaomi Mi2, ale zamiast wyświetlacza 4,3-calowego X1 posiada większy 4,5-calowy panel o rozdzielczości 1280 x 720. Pod wyświetlaczem kryje się czterordzeniowy procesor MediaTek MT6589 zbudowany na architekturze ARM Cortex-A7 o częstotliwości taktowania 1.2 GHz wspomagany przez 1GB pamięci RAM. .
Obrazek
Telefon ...
Czytaj więcej : Cosmic X1 najtańszy czterordzeniowy telefon | Wyświetlone : 2103 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Oppo R815T

Po wydaniu przez oppo flagowego smartfona Oppo Finder 5 firma gotowa jest do wypuszczenia nowego modelu o symbolu Oppo R815T
Obrazek
Telefon będzie zasilany czterordzeniowym procesorem MTK6589,będzie miał wbudowany 1 GB pamięci RAM, a wszystko zapakowane pod 4,3-calowym ekranem IPS

Oppo R815T będzie mógł służyć jako odtwarzacz muzyki za sprawą osobnego chipa konwertera audio i zbudowanego dedykowanego odtwarzacza muzycznego, jak i dwóch głośników,
Czytaj więcej : Oppo R815T | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Big Cola 2 od połowy kwietnia

Big Cola 2 zostanie oficjalnie zaprezentowany w Pekinie w dniu 15 kwietnia. Big Cola 2 będzie miał cene zbliżoną do UMI X2 i innych telefonów z procesorem MTK.
Telefon ma duży 5,3-calowy wyświetlacz 720p, moc obliczeniową ma zapewnić 4-rdzeniowy procesor MediaTek MT6589 zbudowany na architekturze ARM Cortex-A7 o częstotliwości taktowania 1.2 GHz wspomagany przez 2GB RAM, zaś z tyłu zabudowano 13-megapikselową kamerę .

Obrazek
Czytaj więcej : Big Cola 2 od połowy kwietnia | Wyświetlone : 1829 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

[android] Rozpoznawanie mowy

Jaką apke potrzeba aby mówić sms...wiadomo po polsku.
Na LG L3 miałem swiftkey i działało oczywiście z netem.
Teraz na N1 jest mikrofon ale nie reaguje...
Czytaj więcej : [android] Rozpoznawanie mowy | Wyświetlone : 1454 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Klapka do G9300, czy będzie pasować?

Hej, jeśli pękła mi klapka w G9300 to będzie pasowała oryginalna od samsunga?
Czytaj więcej : Klapka do G9300, czy będzie pasować? | Wyświetlone : 1467 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

I9300 wi-fi problem

witam kupilem chiński i9300
po włączeniu jest animacja androida ale ten tel nie ma go tylko jakies cos innego

chciałem włączyć wi-fi ale nie wiem jak i gdzie go poszukac - prosze o pomoc
Czytaj więcej : I9300 wi-fi problem | Wyświetlone : 1707 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579