Hej,
moze ktos sie orientuje jak to jest z zakupami butow Nike z Aliexpress ? W tym przypadku nie ma chamskich podrobek z inna nazwa, buty sa idealna kopia , roznia sie jedynie wykonaniem i oczywiscie czasami materialem .
Czy tu jest wieksze prawdopodobienstwo zatrzymania ich na cle itd ?
Zamawialem kiedys tak przez zagraniczny sklep inetrnetowy, Nike przyszly do mnie po 3 tygodniach, widnial napis GIFT, nic nie placilem z dodatkowych kosztow . Teraz ...
Jak próbuję podłączyć się do domowej sieci wifi to telefon zwraca komunikat "problem z uwierzytelnianiem" .
Ustawione zabezpieczenia WEP/automatic-ASCII
key2 na 128 bit. Próbowałem restartować ruter i telefon. Hasło mam dobrze wklepane.
Jak tylko wyłączę zabezpieczenia w sieci to łączy sie bezproblemowo. włączenie zabezpieczeń i problem wraca... Pozostawić sieć otwartą raczej nie wchodzi w rachubę.
Czy ktoś wie jak zmusić ZTE V970 do pracy w zabezpieczonej sieci?
Witam, kilka dni temu dostalem telefon n7100. Nie wiem jakiej dokladnie marki. I mam problem z ladowaniem, mianowicie przez cala noc telefon naladowal sie 29% czy to normalne? Moge cos z tym zrobic?
Witam, prosiłbym o jakieś opinie odnośnie tego telefonu. Planuje jego zakup, ale nie jestem pewien co do jego jakości. Na obrazku wygląda pięknie, ale jak jest w rzeczywistości? :)
Ok. ile może trzymać bateria tego telefonu? da rade wytrzymać cały dzień przy sporym użytkowaniu ? druga sprawa. Jak jest z muzyką w tym telefonie? gra czysto/głośno?
Proszę o opinie. :)
Tamten temat czytałem, niewiele się dowiedziałem. ;/
Nie wiedziałem gdzie dodać ten krótki filmik.
Jest to porównanie wyświetlaczy dwóch smartfonów.
Jakość wyświetlacza wypada lepiej u samsunga.
Cała reszta jest na plus w ZTE.
http://www.youtube.com/watch?v=MH0P8GUc3ow
Czy możecie sprawdzić na przeglądarce boat lub dolphin browser wchodzac na stronę m.allegro.pl czy przeglądając stronę po wciśnięciu wstecz, przeglądarka cofa do poprzedniej strony czy się wysypuje? No i czy działa autospacja w programie swype w przegladarkach? Zarowno na thl jak i zopo z 4.1 nie działa prawidłowo
Tak na szybkiego napisze pierwsze wrazenia. :-)
Tefen jest bardzo solidnie i ładnie wykonany, mam porownianie do THL W5 i ten Lenovo zdecydowanie bardziej mi przypadł do gustu.
Przed zakupem miałem obawy ze tylna klapka jest wykonana z szajs plastiku bo tak to widać na filmikach yt jednak okazało się ze jest z wykonana z milego w dotyku gietkiego tworzywa.
Witam,
mam pytanie o klony S3 sprzedawane na allegro . Widze, ze wiekszosc ma system operacyjny Java , natomiast znalazlem pare szt z systemem Android .
Jesli znalazlem takie wysylane z PL , sprzedawca napisal , ze na wyswietlaczu jest ikona Android i na naklejce , to moze byc jeszcze jakis haczyk ?
Rozumiem, ze jak jest android to mozna korzystac ze strony Google Play Android ?
Ceny tez chyba mocno spadly, pod koniec 2012 ...