Teraz jest 9 paź 2025, o 23:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dwa fajne tablety - iFIVE MX 8' i PIPO M8 9.4'

Znalazlem 2 fajne/ladne i ciekawe tablety
Oba moga byc w wersji 3G

IFIVE to 8 calowiec bardzo dobrze wykonany o oryginalnym wzornictwie
PIPO M8 ro 9.4 calowiec wygladem nawiazujacy do tabletow Sony

Przy kontakcie ze sprzedawca dowiedzialem siie, ze
niestety ten PIPO M8 nie bedzie obslugiwal naszych czestotliwosci WCDMA
DZIALA TYLKO Z:
 core frequency: 1920~1980MHz,2110~2170MHz(upload and download)
 complementary frequency: 1755~*5MHz,1850~1880MHz(upload and download)

Pewnie to samo bedzie z iFIVE MX 3G...

Ale oba tableciki ...
Czytaj więcej : Dwa fajne tablety - iFIVE MX 8' i PIPO M8 9.4' | Wyświetlone : 1868 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Moje testy/recenzje

Dziś w mojej głowie zrodził się moim zdaniem ciekawy pomysł. Pomyślałem: "kupię jakiś telefon, będę przez jakiś czas testował, później zrobię recenzję i telefon sprzedam. Dołorzę trochę kasy i kupię następny itd."

Więc zaczynamy od dziś. Telefon do 300zł(oczywiście chiński). Poniżej ankieta, który mam zrecenzować?
Czytaj więcej : Moje testy/recenzje | Wyświetlone : 2243 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zapłaci mi ktoś za zakupy?

Witam, chciałem zamówić kilka rzeczy na Aliexpress. 1 rzecz już kupiłem, chce zapłacić a tu zonk nie ma moneybookers. Ostatnio kupowałem tam kilka miesiecy temu i mozna bylo jeszcze płacić na aliexpress przez tą opcję. Dzisiaj wyczytałem na forum ze wyłączyli platnosc moneybookers. Chciałem kupić 2 przedmioty pierwszy około 6$ a drugi 10$. I pytanie czy jest możliwość aby ktoś zapłacił swoją kartą (nie mam mastercard ani visa) ja wykonałbym zwykły przelew na jego konto ...
Czytaj więcej : Zapłaci mi ktoś za zakupy? | Wyświetlone : 1455 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

thl w5

Witam! Szukam pomocy z rootowaniem w/w telefonu

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : thl w5 | Wyświetlone : 1419 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[dualsim] Dualsim'y współpracujące z AERO2

Witam. Pomyślałem sobie, że warto byłoby zrobić listę dualsimów obsługujących darmowy internet AERO2.

Proszę więc podawajcie poniżej modele na których sprawdziliście/jesteście pewnie, że AERO działa.

Myślę, że możemy z tego stworzyć listę którą potem będzie można podkleić do jakichś poradników etc.
Czytaj więcej : [dualsim] Dualsim'y współpracujące z AERO2 | Wyświetlone : 1911 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Auto obracanie HDC i9300

Hej,
wie ktoś może jak naprawić auto obracanie w tym telefonie?
Czytaj więcej : Auto obracanie HDC i9300 | Wyświetlone : 1785 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Oppo R809T 6,13mm grubości, OPPO znów najcieńszy na śwecie

Oppo pracuje nad super cienkim i wydajnym telefonem. Z przecieków wiadomo,że smartfon ma mieć czterordzeniowy procesor i tylko 6,13 milimetrów grubości. OPPO chce być nadal kojarzony z najcieńszym smartfonem świata, do niedawna taki tytuł posiadał ich poprzedni flagowy model Oppo Find 5
Obrazek

R809T to symbol roboczy najnowszego telefonu który będzie prawdopodobnie wyposażony w czterordzeniowy procesor Mediatek MT6589, wspomagany przez 1 GB pamięci RAM i 16GB ROM. Wyświetlacz ma mieć 4,5 cala i rozdzielczość ...
Czytaj więcej : Oppo R809T 6,13mm grubości, OPPO znów najcieńszy na śwecie | Wyświetlone : 1785 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

nowosci z chin

zna ktoś jakąś stronkę z nowościami z chin ? (np najnowsze gadżety) ;-)
Czytaj więcej : nowosci z chin | Wyświetlone : 2017 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Alibaba chce wypuścić swój telefon

Taka informacja pokazała się na gizchina. Autor pisze, że właściciel Aliexpress.com - w tym celu - jest zainteresowany zakupem firmy Jiayu.

Najlepszy jest jeden komentarz. Po co im ta firma, skoro w cztery dni postawią fabrykę, następnie w dwa dni wyprodukują telefon i ostatniego dnia tygodnia sprzedadzą go w liczbie miliona sztuk.
Czytaj więcej : Alibaba chce wypuścić swój telefon | Wyświetlone : 1740 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165056 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583