Teraz jest 10 lis 2025, o 12:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dałem się oszukać

Witam serdecznie. Kupowałem już nie raz na Aliexpres i wszystko było OK I teraz głupi skusiłem się na podejrzaną okazję tablet . Toear nie przychodził dośc długo ale czekałem aż upłynie wyświetlany czas. Pupływie czasu status aukcji zmienił się na zakończona. W między czasie dowiedziałem się że sprzedawcy zawieszono konto. I teraz ani towaru ani pieniędzy.Już się z tym pogodziłem z tym, ale po koleżeńsku kupiłem wspomniany tablet kilku znajomym i teraz jest głupia sprawa. ...
Czytaj więcej : Dałem się oszukać | Wyświetlone : 2285 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

[dualsim] Praca na 1 karcie

Czy w telefonach dualsim, jeśli używam tylko jednej karty, to czy będą wyświetlały się ciągle jakieś komunikaty/powiadomienia o tym?
Głównie interesuje mnie oryginalne oprogramowanie Zopo, a także Lewa.
Czytaj więcej : [dualsim] Praca na 1 karcie | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jiayu G6 z 8-rdzeniowym procesorem?

Przez weekend w Shenzhen fani jiayu mogli zobaczyć najnowsze modele tego producenta i poznać plany na przyszłość.Dość niespodziewanie zapowiedziany został model JiaYu G6

Obrazek

JiaYu G6 będzie wyposażony w 5,7-calowy wyświetlacz 1080HD i procesor Mediatek, być może wyposażony będzie już w 8-rdzeniowy procesor MTK zapowiadany na jesień tego roku.

Obrazek
Czytaj więcej : Jiayu G6 z 8-rdzeniowym procesorem? | Wyświetlone : 2295 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

[android] system is not autorized prosze o pomoc

zrootowałem clona glaxy s 3 mtk6577 i wszystko działało ok . prócz samego dzwonienia i odbierania telefonu sms i kontaktów wyskakuje info the system is not authorized i nie wiem co z tym zrobić.Może ktoś ma jakieś pmysły proszę o pomoc.Dodam jeszcze że zostały usuniete niektóre chiński aplikacje moze to jest powód.
Czytaj więcej : [android] system is not autorized prosze o pomoc | Wyświetlone : 1548 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Brak GPS w chinskich telefonach ?

Moze lamerskie pytanie zadam :-/ , ale czy jest jakas mozliwosc uzycia navigacji, jesli w danym telefonie nie ma GPS i AGPS ?
Mam na oku pare telefonow i w dwoch brakuje GPS . Potwierdzili mi to tez sprzedawcy jak do nich napisalem . W jednym widze info tylko o GPRS .
Pewnie brakuje w nich odpowiednich nadajnikow , ale moze jest jakis inny sposob ? Laikiem ...
Czytaj więcej : Brak GPS w chinskich telefonach ? | Wyświetlone : 2033 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Problem z dotykiem

Z dnia na dzien przestal dzialac mi dotyk nie wiem czym bylo to spowodowane .Podpowiedziano mi zebym zrobil twardy reset ale tez nic z tego.Gdy naciskam kombinacje klawiszy to pokazuje mi sie leżący ludzik androida i czerwony trojkat z wykrzyknikem i nie moge przejsc dalej.Prosze o pomoc co jest z tym telefonem

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Problem z dotykiem | Wyświetlone : 1455 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Nie działa aliexpres i strony z trackingiem

Czy u Was tez tak jest?
Nie działa mi strona aliexpress, 17track.net, singpost. Co tam bomba pierdykła na chiny czy co?
Czytaj więcej : Nie działa aliexpres i strony z trackingiem | Wyświetlone : 5510 | Odpowiedzi : 25 | Dział : HydePark

Lenovo A820 padł po reset factory

Mam problem z moim Lenovo
Wykonałem reset factory data z poziomu andorida i telefon nie wtał po resecie.

zatrzymuje się na startowym logo lenovo i dalej nie idzie.

co robić?

dodam ze power z vol + i - da sie wejsc w menu recovery ale wszystko jest po chinsku - pozniej wrzuce screen

HELP
Czytaj więcej : Lenovo A820 padł po reset factory | Wyświetlone : 2702 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

[poradniki] i 9300

Witam wszystkich forumowiczów :)
czy ktos mógłby mi ktos opisac jak zdemontowac tylny głosnik w podróbce samsunga S III . Oraz prósił bym o podpowiedz czy mozna gdzięs zamówic ten głosnik bo ten nie działa . albo moze któs wie co zróbic zeby działał. bo kiedys telefon mi upadł od tamtej pory czasami głosnik działał ale bardzo rzadko .
Czytaj więcej : [poradniki] i 9300 | Wyświetlone : 1695 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?Zżera mi pieniądze z konta a ja nawet internetu nie używam. pomóżcie mi proszę, bo nigdzie nie ma tych wiadomości
Czytaj więcej : [poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300? | Wyświetlone : 2165 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589