Teraz jest 10 lis 2025, o 12:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Neo N003 turbo z procesorem MT6589T 1,5GHz

Neo N003 jest zapowiadany jako najtańszy na świecie telefon FHD 1080, który ma zostąć uruchomiony do końca czerwca.

Obrazek

Źródła zbliżone do Neo donoszą, że Neo N003 otrzyma podobną aktualizację procesora jak Umi X2, co oznacza że N003 będzie w rzeczywistości N003 Turbo i będzie posiadał nowy ulepszony procesor od Mediatek, MT6589T .

MT6589T ma nie tylko szybszy chip działający z taktowaniem zegara 1,5 GHz zamiast 1,2 GHz, to także ma szybsze GPU i ...
Czytaj więcej : Neo N003 turbo z procesorem MT6589T 1,5GHz | Wyświetlone : 2901 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

THL W8 + Turbo z procesorem MT6589T i 2GB RAM

MediaTek uruchomił produkcję nowych szybszych czterordzeniowych procesorów oznaczonych jako MT6589T (turbo) co wywołało wyścig chińskich producentów telefonów, aby zmodernizować swoje telefony. Ostatnio podobnie postąpił też THL i zaktualizował THL W8 + do wersji Turbo .

Obrazek

Wersja młodzieżowa THL W8 (1GB RAM) jest w sprzedaży już od miesięcy, ale zagorzali fani telefonu czekają do rozpoczęcia sprzedaży THL W8 + z 2 GB pamięci RAM, ale nie będzie to jedyna różnica!

THL właśnie ogłosił, że ...
Czytaj więcej : THL W8 + Turbo z procesorem MT6589T i 2GB RAM | Wyświetlone : 4364 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

[Prośba]Iocean X7 - Pytanko

Mam takie pytanie posiadam telefon iocean X7 i chciałbym wgrać ROM z Miui. znalazłem na stronie producenta na forum taki temat : http://bbs.iocean.cc/forum.php?mod=view ... a=page%3D2
Po przetłumaczeniu na Polski to nic zrozumieć nie można, a po Angielsku w miare rozumiem ale może ktoś tu ma ten telefon i to nagrywał albo może ktoś rozumie czy to jest w pełni działający ROM ? Aparat nie działa tylko jak dobrze rozumiem?
Czytaj więcej : [Prośba]Iocean X7 - Pytanko | Wyświetlone : 2146 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[konfiguracja] Ranking procesorów

Witam

Czy jest gdzieś ranking wydajności poszczególnych procesorów używanych w komórkach i tabletach?
Czytaj więcej : [konfiguracja] Ranking procesorów | Wyświetlone : 2134 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Huawei P6-U06 tylko 6,18 mm grubości !

Wyciekły zdjęcia najnowszego projektu Huawei o symbolu P6-U06, z tych samych źródeł wiadomo że telefon będzie mierzył zaledwie 6.18mm grubości i będzie najcieńszym na świecie telefonem z systemem Android.

Obrazek

Prawdopodobnie Huawei P6-U06 będzie miał wymiary 132,6 x 56,5 x 6.18mm, pracował bedzie pod kontrolą Androida 4.1.2 Jelly Bean i oferuje użytkownikom procesor quad-core z zegarem 1.5Ghz, 2GB RAM, 5-megapikselowy aparat fotograficzny i 32GB ROM.Obrazek

źródło;gizchina
Czytaj więcej : Huawei P6-U06 tylko 6,18 mm grubości ! | Wyświetlone : 1732 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Mediatek MTK 6589, MTK6589T i MTK6589M nowe procesory

Chiński rynek telefonów komórkowych przeżywa prawdziwy rozkwit dzięki Google Android OS i tanim procesorom Mediatek o wysokiej mocy obliczeniowej. Mediatek to tajwański producent procesorów , który słynie z produkcji tanich układów SoC zwłaszcza na rynek chiński i azjatycki.

W tym roku Mediatek uruchomił swój pierwszy czterordzeniowy SoC o nazwie MT6589 (MTK6589). MT6589 i jego warianty Cortex A7 w technologi 28nm mogą pracować na częstotliwości 1.2GHz. MT6589 zapewnia również wsparcie dla maksymalnie 13 megapikselowych kamer, przechwytywania ...
Czytaj więcej : Mediatek MTK 6589, MTK6589T i MTK6589M nowe procesory | Wyświetlone : 3040 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

gt-a7100

witam
mam telefon gt-a7100 i problem w 2 kwestiach
- nie słychać mnie dobrze podczas rozmowy telefonicznej jakby jakies zakłócenia były
- nie odtwarza filmików na youtube

prosze o pomoc
Czytaj więcej : gt-a7100 | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

gt-a7100 problem z rozmową i filmikami

witam
mam telefon gt-a7100 i problem w 2 kwestiach
- nie słychać mnie dobrze podczas rozmowy telefonicznej jakby jakies zakłócenia były
- nie odtwarza filmików na youtube

prosze o pomoc

------------------------
edit by ryyyiu

PRZENIESIONE - nieprawidłowy dział!
Czytaj więcej : gt-a7100 problem z rozmową i filmikami | Wyświetlone : 1995 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

prośba o wypełnienie ankiety - praca dyplomowa

Dzień dobry, jestem studentem Politechniki Warszawskiej, do pisania pracy dyplomowej, potrzebuję badań. Bardzo proszę o wypełnienie podlinkowanej ankiety - dotyczy rozpoznawalności polskich organizacji technicznych .
Za odpowiedzi Serdecznie Dziekuje!

LINK do ankiety
Czytaj więcej : prośba o wypełnienie ankiety - praca dyplomowa | Wyświetlone : 1480 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[Rom] Jak zgrać ROM i Recovery Lenovo A820

Panie i Panowie.

Przed wgraniem nowego ROMU chciałbym zrobić backup orginalnego chińskiego ROMu wraz z oryginalnym Recovery (Android System Recovery <3e>) - gwarancja.
Jako, że największe PL forum o androidzie padło nie mam skąd zaczerpnąć wiedzy.

Oczywiście nie mam dostępu do Google Play więc nic nie dam rady ściągnąć.
Czy można wgrać ten
Code: Zaznacz cały
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/
rom bez instalacji CWM? Jak miałoby to wyglądać?

Dodam, że nigdy nie bawiłem się w rootowanie, zmiany romów itd.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : [Rom] Jak zgrać ROM i Recovery Lenovo A820 | Wyświetlone : 1968 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589