Teraz jest 10 paź 2025, o 13:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

NJU Mobile

Co sądzicie o nowej ofercie? Unikałem abonamentów i mixów jak ognia, ale tutaj abonament na czas nieokreślony min 9zł max 57zł

minuta
0,19 zł
SMS
0,09 zł
MMS
0,19 zł
1 MB przesyłu danych
0,19 zł

Ciekawostka żółty stworek to kopia Mr Pipika a oto jego oficjalny fanpage:https://www.facebook.com/mrpipik

Rozmawiałem właśnie z konsultantką, w abonamencie jest 1GB internetu za te 19zł - potem jest darmowy ale wiadomo jaka prędkość, można dokupić 350 MB za 5 zł ...
Czytaj więcej : NJU Mobile | Wyświetlone : 2305 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[ ] Poszukuje Baterii

Poszukuje baterii li-ion battery 3.7v 1000mah Proszę pomóżcie(Samsung)
Czytaj więcej : [ ] Poszukuje Baterii | Wyświetlone : 1415 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Formowanie baterii w chinczykach ?

1. Formowanie baterii było konieczne kiedyś w starych telefonach . Czy w tych chinskich klonach i w czasach nowszej generacji jest wymagane formowanie ? Bo w necie znalazlem raczej odpowiedzi, ze nie jest , ale nie zaszkodzi zrobic kilka pelnych tzw cykli .

2. Kolejne pytanie moje dotyczy chinczykow, mam obawy z czego zrobione sa ich baterie . Czy przy przeładowywaniu baterii napewno odcina napięcie na ogniwach, gdy osiągnie ona stan pełnego naładowania ?

Od ...
Czytaj więcej : Formowanie baterii w chinczykach ? | Wyświetlone : 1490 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zopo ustawienia Aero2

Pomocy. Mam problem ze skonfigurowaniem zopo 300+ do sieci Aero. Czytałem już wszystkie poradniki i nic. Tak naprawdę to wygląda to tak jakby zasięgu nie było, chociaż to niemożliwe bo w Łodzi z tego o widziałem na mapie zasięgu nie powinno być z tym problemu.
Czytaj więcej : Zopo ustawienia Aero2 | Wyświetlone : 1623 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Podłączenie do komputera

Witam, jak wgrać aplikacje na Chiński telefon, gdy podłączam do laptopa, laptop nie wyszukuje oprogramowania i nie mogę wejść w dysk i wrzucić piosenki. Pomoże ktoś ?
Czytaj więcej : Podłączenie do komputera | Wyświetlone : 1390 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Feiteng 9300 MTK6575 (Browser)

Witam , jak w temacie , szukam osoby która ma taki telefon :
Feiteng I-9300 MTK6575 rom IMM76D.I9300ZSALED
- Telefon zrootowany , przez przypadek usunąłem plik "Browser.apk" i "Browser.odex" .
Jeśli masz taki telefon , bardzo proszę o podesłanie tych dwóch plików .

Android 4.0.4

* musi być dokładnie ten plik ponieważ, bez wbudowanej przeglądarki nie działa 3G .
Czytaj więcej : Feiteng 9300 MTK6575 (Browser) | Wyświetlone : 1719 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

AnTuTu Benchmark - czy pokazuje prawde ?

Czy aplikacja AnTuTu Benchmark moze przeklamywac ? Nie chodzi mi o jakies male ilosci , ale wg mnie dosc spore ... i to na plus dla mnie .
Widzialem w necie wyniki dla Samsunga Galaxy S3 w granicach 11000-14000 , u mnie na klonie wyszlo ponad 16000 .

AnTuTu Benchmark v2.9
GT-I9300
SMDK4x12
CPU 1400MHz
Czytaj więcej : AnTuTu Benchmark - czy pokazuje prawde ? | Wyświetlone : 1629 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

buty merrell

http://www.aliexpress.com/item/2013-fre ... 87022.html
jest sens kupić buty tej firmy w chinach, nie rozlecą się szybko?
Czytaj więcej : buty merrell | Wyświetlone : 2392 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Kłótnia o ROM

Witam,
Dzisiaj miałem wykład w pracy do tyczący ROMu.
Otóż czekam na dostawę zopo c2 który ma 4gb ROMu. Koledzy uświadamiali mnie że ROM to pamięć jedynie do odczytu i że nie będę mógł na tą pamięc cokolwiek zapisywać.

I faktycznie sprawdziłem że ROM to Read-Only Memory - pamięć tylko do odczytu).

Mam rozumieć że w telefonach ROM to miejsce na zainstalowanie oprogramowania oraz pamięć wewnętrzna do wykorzystania czy też się mylę?

Proszę o wyjaśnienie. ...
Czytaj więcej : Kłótnia o ROM | Wyświetlone : 1804 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

Współczynnik SAR - zagrożenie promieniowaniem

Zacznijmy od definicji za Wikipedią:

"Swoiste tempo pochłaniania energii (tłumaczone także jako szybkość pochłaniania właściwego energii i współczynnik absorpcji swoistej), (ang. SAR; Specific absorption rate) jest miarą szybkości, z jaką energia jest pochłaniana przez ciało człowieka podczas gdy jest narażone na działanie fal radiowych pola elektromagnetycznego. Jest definiowana jako moc absorbowana przez masę tkanek ciała ludzkiego, a jej jednostką jest wat przez kilogram (W/kg)."

Zastanawiam się nad kupnem chińskiego telefonu, trochę się jednak obawiam promieniowania, ...
Czytaj więcej : Współczynnik SAR - zagrożenie promieniowaniem | Wyświetlone : 9734 | Odpowiedzi : 32 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165058 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583