Teraz jest 7 sie 2025, o 15:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mediatek MTK 6589, MTK6589T i MTK6589M nowe procesory

Chiński rynek telefonów komórkowych przeżywa prawdziwy rozkwit dzięki Google Android OS i tanim procesorom Mediatek o wysokiej mocy obliczeniowej. Mediatek to tajwański producent procesorów , który słynie z produkcji tanich układów SoC zwłaszcza na rynek chiński i azjatycki.

W tym roku Mediatek uruchomił swój pierwszy czterordzeniowy SoC o nazwie MT6589 (MTK6589). MT6589 i jego warianty Cortex A7 w technologi 28nm mogą pracować na częstotliwości 1.2GHz. MT6589 zapewnia również wsparcie dla maksymalnie 13 megapikselowych kamer, przechwytywania ...
Czytaj więcej : Mediatek MTK 6589, MTK6589T i MTK6589M nowe procesory | Wyświetlone : 2984 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

gt-a7100

witam
mam telefon gt-a7100 i problem w 2 kwestiach
- nie słychać mnie dobrze podczas rozmowy telefonicznej jakby jakies zakłócenia były
- nie odtwarza filmików na youtube

prosze o pomoc
Czytaj więcej : gt-a7100 | Wyświetlone : 1965 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

gt-a7100 problem z rozmową i filmikami

witam
mam telefon gt-a7100 i problem w 2 kwestiach
- nie słychać mnie dobrze podczas rozmowy telefonicznej jakby jakies zakłócenia były
- nie odtwarza filmików na youtube

prosze o pomoc

------------------------
edit by ryyyiu

PRZENIESIONE - nieprawidłowy dział!
Czytaj więcej : gt-a7100 problem z rozmową i filmikami | Wyświetlone : 1934 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

prośba o wypełnienie ankiety - praca dyplomowa

Dzień dobry, jestem studentem Politechniki Warszawskiej, do pisania pracy dyplomowej, potrzebuję badań. Bardzo proszę o wypełnienie podlinkowanej ankiety - dotyczy rozpoznawalności polskich organizacji technicznych .
Za odpowiedzi Serdecznie Dziekuje!

LINK do ankiety
Czytaj więcej : prośba o wypełnienie ankiety - praca dyplomowa | Wyświetlone : 1391 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[Rom] Jak zgrać ROM i Recovery Lenovo A820

Panie i Panowie.

Przed wgraniem nowego ROMU chciałbym zrobić backup orginalnego chińskiego ROMu wraz z oryginalnym Recovery (Android System Recovery <3e>) - gwarancja.
Jako, że największe PL forum o androidzie padło nie mam skąd zaczerpnąć wiedzy.

Oczywiście nie mam dostępu do Google Play więc nic nie dam rady ściągnąć.
Czy można wgrać ten
Code:
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/
rom bez instalacji CWM? Jak miałoby to wyglądać?

Dodam, że nigdy nie bawiłem się w rootowanie, zmiany romów itd.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : [Rom] Jak zgrać ROM i Recovery Lenovo A820 | Wyświetlone : 1898 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Ginące posty i tematy

Zauważyłem, że często giną posty oraz tematy. Na początku myślałem, że tylko moje, ale też innych. Czy to coś nie tak z forum czy admini tak gorliwie kasują?
Czytaj więcej : Ginące posty i tematy | Wyświetlone : 28966 | Odpowiedzi : 38 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Wysyłanie PW

Nie mogę wysyłać PW, wszystkie lądują w wiadomościach do wysłania, a tam nie ma opcji wyślij.
Poza tym moje dwa posty o płatnościach zniknęły, może dlatego że dodadłem je dział przewodniki jak kupować. Gdzie dodawać posty o płatnościach jeżeli jest to dozwolone, bo może promujecie konta bankowe i karty z mbanku i alior (rozumiem jak tak).
Czytaj więcej : Wysyłanie PW | Wyświetlone : 2629 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Feiteng N7100 problem z wygaszaczem

witam posiadam od kilku tygodni klona s3 wszystko na razie ok,chodzi mi jak zmienić wygaszacz ten który jest jak się odblokowuje telefon zdjęcie piórka szukałem ale idzie zmienić tylko tapetke a wygaszacza nie mogę znalezc
Czytaj więcej : Feiteng N7100 problem z wygaszaczem | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Problem z kontem

Wczoraj założyłem konto i coś tam napisałem. Później zauważyłem, że mój post zniknął więc spróbowałem się zalogować ale moje konto nie istniało. Pomyślałem, że niepotrzebnie dałem link do aukcji i moje konto zostało usunięte przez to. Tak więc dzisiaj założyłem drugie konto i ponowiłem posta już bez linkowania. Po wylogowaniu się dzisiejszy post zniknął a pojawił się wczorajszy :mrgreen: wraz z możliwością logowania się na wczoraj założone ...
Czytaj więcej : Problem z kontem | Wyświetlone : 3273 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Sprzedaz produktów ( kopii iPhona)

Witam, czy na forum jest możliwa sprzedaż kopii iPhonow ? Z logiem apple ?
Czytaj więcej : Sprzedaz produktów ( kopii iPhona) | Wyświetlone : 2507 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579