Teraz jest 28 kwi 2025, o 12:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gry

Czy da się (a jeżeli tak - to skąd) zajfajne gry w 3D na androida za darmo ? Oczywiście nie licząc google play :)
Czytaj więcej : Gry | Wyświetlone : 1225 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

tegra 4 vs mtk6589t

ciekawy jestem który procesor będzie lepszy? Czekam na telefon z procesorem tegra4 ale jestem ciekaw opinii mądrych głów tego forum czy dobrze robię wybierając tegre?
Czytaj więcej : tegra 4 vs mtk6589t | Wyświetlone : 2488 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Lenovo A850 z procesorem NVIDIA Tegra 3

Lenovo planuje wkrótce premierę 5,5-calowego smartfonu nazwanego Lenovo A850.

Obrazek

Lenovo A850 zostanie wyposażony duży 5,5-calowy wyświetlacz,procesorem nie będzie Mediatek, lecz napędzany będzie przez czterordzeniowy procesor NVIDIA Tegra 3 z taktowaniem 1.3GHz i wspomagany przez 1GB RAM .

Aby ograniczyć koszty ekran nie jest HD 1080, rozdzielczość to tylko 960 x 540 pikseli w technologi IPS. Aparat główny będzie miał zaledwie 5 mega pikseli! Całość została zabudowana w obudowie o grubości 9,45mm, kontrole ...
Czytaj więcej : Lenovo A850 z procesorem NVIDIA Tegra 3 | Wyświetlone : 2386 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

lenovo k900

Witam
Czy ktoś z was testował już może nowy tel. lenovo k900? Czy możecie polecić sprawdzonego sprzedawcę? Dzięki
Czytaj więcej : lenovo k900 | Wyświetlone : 8868 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Rom do zopo c2 platinum

Cześć. Czy do zopo c2 platinum jest jakakolwiek możliwość wgrania custom romu? Czy romy od zopo c2 pasują do zopo c2 platinum?! Jaki rom ma świetną optymalizacje i animacje przejść, obrotów ekranu?
Czytaj więcej : Rom do zopo c2 platinum | Wyświetlone : 1822 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Jaki to jest telefon

Witam zakupiłem na allegro Chiński smartfon. Nie mam pojecia co to za marka i model prosze was o pomoc bo przewaliłem cały internet z podobnymi tematami no i nadal nic nie wiem.

Pod bateria jest napis Model S4 nic wiecej.
Procesor jest mtk6517 android " 4.0.4" Podobno ale z tego co czytałem to jest 2.3.3
Podobno jest to feiteng a7100 ale nie wydaje mi sie ponieważ zrotowałem go pod firmware od a7100 i mam ekran ...
Czytaj więcej : Jaki to jest telefon | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Zopo uruchomił swój flagowy smartfon Zopo ZP980 z pamięcią RAM 2 GB i 32GB ROM!

Obrazek

Zopo ZP980 do tej pory oferował 1 GB pamięci RAM i standardowy procesor MT6589 , Zopo zmodernizował telefon montując w nim najnowszy procesor mediateka MTK6589T taktowany zegarem o częstotliwości 1.5GHz, dodatkowo w nowym topowym Zopo ZP980 jest teraz 2 GB pamięci RAM i 32 GB pamięci ROM.
Pamięć telefonu można dodatkowo rozbudować o 64GB za pomocą gniazda MicroSD. ...
Czytaj więcej : Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM | Wyświetlone : 6468 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

root + rom do I9500

Witam,
chodzi mi o roota do idealnej kopii samsunga galaxy S4 czyli model I 9500... czy ktoś to rootował i wgrywał CWM i czy może polecić jakiś rom do niego?

z góry dzięki
Czytaj więcej : root + rom do I9500 | Wyświetlone : 4691 | Odpowiedzi : 17 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[android] Czy mtk6577 moze miec taktowanie wyzsze niz 1.2 gh

Witam trafilem na model telefonu ktorego taktowanie na cpu identifierze pokazuje rzekome 1.7 ghz ,score'sy porownywalne sa do telefonow z ukladem ktore maja 1.7 ,pytanie jest takie czy to mozliwe czy raczej fake ? oczywiscie ten telefon jest na mtk6577
http://img29.imageshack.us/img29/1207/12253054.jpg
zdjecie z cpu identifier
Czytaj więcej : [android] Czy mtk6577 moze miec taktowanie wyzsze niz 1.2 gh | Wyświetlone : 1062 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

DUAL+Wi-Fi+GPS+Bluetooth+Tuner DVB-T

Witam,
Szukam kombajnu, jak w temacie.
Czy Ktoś z Userów wie o takim modelu?

Pozdrawiam, Piotrek.
Czytaj więcej : DUAL+Wi-Fi+GPS+Bluetooth+Tuner DVB-T | Wyświetlone : 11548 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570