Teraz jest 28 kwi 2025, o 09:47

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

iOcean, pierwszy na świecie prawdziwy telefon 8-core MT6592

Szefostwo iOcean podobnie jak pozostali czołowi chińscy producenci telefonów postanowiło że nowa generacja smartfonów będzie zasilana przez 8-rdzeniowy procesor tajwańskiego producenta Mediatek .
Obrazek
IOcean X7 był jednym z pierwszych telefonów quad-core debiutujących w tym roku i jest szansa że jego następca będzie pierwszym na świecie prawdziwym 8-rdzeniowym telefonem! iOcean wyposaży swój najnowszy telefon w 8-rdzeniowy chip MT6592 i FHD wyświetlacz o przekątnej ponad 5 cali.

Inne szczegóły są nadal nieznane.

żródło:gizchina
Czytaj więcej : iOcean, pierwszy na świecie prawdziwy telefon 8-core MT6592 | Wyświetlone : 2438 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo A850 bez tegry 3

Smartfon Lenovo A850 miał być napędzany przez czterordzeniowy układ Tegra 3 taktowany zegarem 1,3 GHz, jednak producent zmienił decyzje i wybrał tańszy czterordzeniowy procesor MediaTek MT6582z układem graficznym Mali-400,wspomagany przez 1 GB pamięci operacyjnej RAM.

Obrazek
Pod 5,5-calowymekranem z matrycą IPS w rozdzielczości qHD (960 x 540 pikseli) zabudowano moduł Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS, port microUSB, wyjście słuchawkowe mini-jack 3.5 mm, 4 GB pamięci wewnętrznej, slot microSD, obsługujący karty o pojemności do 32 GB, ...
Czytaj więcej : Lenovo A850 bez tegry 3 | Wyświetlone : 2082 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zopo ZP990 i Zopo ZP1000 pierwsze 8-rdzeniowe telefony

Prawdopodobnie ZP990 będzie pierwszym 8-telefonem od Zopo, a ZP1000ponad to zostanie wyposażony w moduł LTE , oba telefony zadebiutują w 2013 roku!
Jeszcze w tym roku ZOPO planuje zmodernizować wszystkie tegoroczne modele wyposażając je w najnowsze 8-rdzeniowy chipy tajwańskiego producenta MediaTek o symbolu MT6592 i MT6593 .
Obrazek
Najnowsze procesory trafią najpier do Zopo C7 następnie Zopo ZP980, Zopo C3 i Zopo C2.

Zopo zdobył już niezbędne certyfikaty niezbędne do sprzedaży w europie Zopo ZP990 ...
Czytaj więcej : Zopo ZP990 i Zopo ZP1000 pierwsze 8-rdzeniowe telefony | Wyświetlone : 2095 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Kupno na aliexpress.com

Witam,
Zamierzam sprowadzić telefon z chin,
Code:
http://www.aliexpress.com/item/FAEA-F1-HY508-Smartphone-4-5-Inch-OGS-Screen-MSM8225Q-Quad-Core-Android-4-1-NFC/1039692390.html

Wybieram jako dostawce DHL.
Moje pytanie brzmi czy muszę doliczyć do tego opłaty celne czy jest to w cenie dostawy? Jaka jest najlepsza metoda płatności, za przedmiot PayPal czy coś innego?
Czytaj więcej : Kupno na aliexpress.com | Wyświetlone : 1101 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zablokowany ekran w chińskim i9300

Witam Wszystkich i pozdrawiam.
Jestem nowy na Tym Forum, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli piszę w nie właściwym wątku, to z góry przepraszam i proszę Moderatorów o przeniesienie do właściwego wątku.
Przejdźmy do sedna.
Zakupiłem w kraju Kwitnącej Wiśni takie oto urządzenie: http://starm.otwarte24.pl/204,i9300-Red ... -PL-z-Chin .

Wszystko chodziło mniej więcej ok, do czasu jak dzieciak 3 razy błędnie wpisał kod odblokowania ekranu. Teraz nie da się go odblokować. Telefon ...
Czytaj więcej : Zablokowany ekran w chińskim i9300 | Wyświetlone : 6073 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dual SIM

Najlepsza strona z ROMami

Witam,
Panowie jaka jest obecnie najlepsza strona z romami do chinaphonów ?? A drugie pytanie brzmi czy skoro telefony z chin w większości mają podobne podzespoły to czy wgranie roma Star S5 do innego telefonów może być wykonane ?
Czytaj więcej : Najlepsza strona z ROMami | Wyświetlone : 2691 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Instalacja programów na karcie SD tel A7100

Witam
Czy istnieje sposób(i jak to zrobić)aby tel A7100 z androidem instalował aplikacje automatycznie na karcie SD Wersja oprogramowania mt6515_c910_ht_en_v10 wersja jądra 2.6.35.7
Czytaj więcej : Instalacja programów na karcie SD tel A7100 | Wyświetlone : 1060 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Prośba o pomoc w zdiagnozowaniu co to za fon

Witam proszę o zdiagnozowanie jakiej firmy jest ten telefon

wERSJA JaDRA
3.4.5
ROOT@ANDROID#1

MODEL
06_v89_jbla768_asx_s4lockscreen
pod baterią jest napis s9500

chodzi mi oto czy to jest telefon firmy Star czy jakiejś innej

znalazłem coś takiego
ale jestem trochę zielony i dalej nie wiem czy to tej firmy telefon

http://specdevice.com/showspec.php?id=a ... ffb06eb49e
proszę o pomoc
Czytaj więcej : Prośba o pomoc w zdiagnozowaniu co to za fon | Wyświetlone : 1102 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

hardware

Witam wszystkich, czy jest jakis program albo jak sprawdzic jakie faktycznie podzespoly nasz telefon ma zainstalowane??
Czytaj więcej : hardware | Wyświetlone : 1077 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Styl forum

Jaki styl forum wybrać.
http://www.phpbb3styles.pl/

Czekam na propozycje
Czytaj więcej : Styl forum | Wyświetlone : 10081 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570