Chińczycy nie powinno nikogo to dziwić przejmą władzę kiedyś nad rynkiem elektronicznym co do tego nie mam Zastrzeżeń.
Ale właśnie jeżeli chodzi o podróbki marnej klasy min. I9+++ ITP.
Nie sądzicie iż czasami nie są one sprzedawanie jako telefon ?
Kiedyś Kolega był w chinach i niestety Taki cacuszko Było Sprzedawane w HIPERMARKECIE takim jak TESCO ;P i UWAGA jako "ZABAWKA" nie jako sprzęt elektroniczny lecz jako Zabawka dla dzieci od 7lat :D
Właśnie czy to podróbki czy zabawki ? Bo widzę zabawki które są NA WZÓR IPHONA DUŻO :D a to według mnie zabawka :P
hehe
Ja sadze ze modele I9 chociaż sa za 150zł czasami za 60 to wytrwają długo ale to opisze w innym temacie ;)
Chińczycy żądzą nikt im się nie równa
zaden APPLE SAMSUNG ITP Nawet to udowadniają chińczycy są pozbawieni Skrupułów Są bezczelni Ale co najlepsze Amerykańskie Firmy sa bezradne . Gdyby Apple pozwało CECT lub MEIZU do sądu do by Nie musiało Sprzedawać Iphonów
hihi
Ale Chiny to chiny sąd chiński im nic nie zrobi ;D
Ponoć Chiny powiedziały stop podróbkom ! Ale i tak tego nie wprowadziły w życie .
Ale już to pozostawię bez komentarza. Jak wiadomo sam "telefon" jest ładny ale jak marxxx już powiedział wadą tych telefonów Jest zawsze soft ;)
Ja nie mogłem już jak CHIŃCZYCY PODROBILI APP STORE. :d
więc już więcej nie powiem bo wszystko zostało powiedziane CHIŃCZYCY SĄ NIEPRAWDOPODOBNE DOBRZY Tylko szkoda że nie na tyle aby stworzyć swój unikalny Patent :P