Teraz jest 9 sie 2025, o 18:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

THL W11

THL to solidna firma z dobrej jakości telefonami. THL W8 i W9 sprzedają się dobrze, choć niczym szczególnym się nie wyróżniają, wieksze zmiany może przynieść model W11.

Obrazek

Smartfon z przodu ma podobny profil do Oppo Find 5 a tył widać inspiracje czerpane z HTC One.
THL W11 posiadał będzie 5-calowy ekran 1920 x 1080 i kamerę z tyłu o matrycy 13 mega pikseli. Na razie nie wiadomo jaki procesor będzie napędzał ten telefon. ...
Czytaj więcej : THL W11 | Wyświetlone : 3105 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ładowarka do baterii li-on

Witam, czy są ładowarki do baterii li-on do telefonów, bo coś nie mogę znaleźć
Czytaj więcej : ładowarka do baterii li-on | Wyświetlone : 1238 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Sprzeczne informacje o produkcje

Witam,
chciałbym w tym temacie poruszyć temat niezgodności towaru z opisem...szukam telefonu dla siebie i dla dziewczyny...sobie wybrałem już model iOcean X7 i raczej jak przeglądam aukcje na aliexpress to wszystkie parametry raczej nie budzą wątpliwości...

Dziś przeglądam aukcję poszukując telefonu dla dziewczyny i ku mojemu zdziwieniu ZNALAZŁEM !!! Super telefon 128$, fajnie wygląda, quad core, 1GB ramu !! no właśnie - jakie 1GB ramu ??!!
Link do aukcji

Czy naprawdę tak ciężko chinczykom wysilić ...
Czytaj więcej : Sprzeczne informacje o produkcje | Wyświetlone : 1268 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oppo Find 7 z dużą baterią 4000mAh i procesorem Snapdragon

Chiński producent telefonów OPPO zasłynął z cienkiego na 6,65 mm oppo Finder 3 i z OPPO Find 5 z doskonałym wyświetlaczem.

Obrazek

Po sukcesie Find 5 rozpoczęto prace nad Oppo Find 7 który ma trafić do sprzedaży już we wrześniu tego roku! Nowy telefon ma mieć 5-calowy wyświetlacz 1080 i 13 megapikselową kamerę z tyłu. w aparacie znajdzie się miejsce na szybszy procesor Snapdragon 800 i ogromną baterię 4000mAh! Obecnie tylko 6,1 calowy ...
Czytaj więcej : Oppo Find 7 z dużą baterią 4000mAh i procesorem Snapdragon | Wyświetlone : 1552 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

pracownicy lotniska w Chinach

teraz wiecie czemu paczki giną ;)
http://www.sadistic.pl/pracownicy-lotniska-w-chinach-vt206914.htm
Czytaj więcej : pracownicy lotniska w Chinach | Wyświetlone : 3793 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Humor

Deflacja ?!

W tym wypadku spadek cen chińskich telefonów.

Panowie - generalnie jak widzicie jestem nowy w temacie telefonów z Chin i dopiero kupuje swój pierwszy, dlatego powiedzcie mi jak wygląda sprawa z cenami. Chodzi o fakt, że w przeciągu 1-2 miesięcy będą same premiery telefonów z procesorami MTK Turbo, 2GB ramu, lepsze wyświetlacze, gorrila glass itp itd...więc jak się będą mieć ceny popularnych teraz zwykłych MTKów wspieranych 1GB ramu z szkłem utwardzanym itp itd ? Od ...
Czytaj więcej : Deflacja ?! | Wyświetlone : 1788 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Lenovo a800

Witam
zakupiłem na ali... Lenovo A800 dziś odebrałem i mały zonk w telefonie brak języka polskiego.
Mnie osobiście nie przeszkadza ale telefon idzie na prezent dla mojego dzieciaka i będzie mały problem.
Więc czy ktoś z forumowiczów może posiada rom z językiem polskim.

Z góry dzięki
Pozdrawiam
Robert
Czytaj więcej : Lenovo a800 | Wyświetlone : 17493 | Odpowiedzi : 74 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Jak Zainstalować Facebook'a w chińskiem telefonie.

Witam kupiłem znajomej telefon firmy Vivo, wszystko fajnie chodzi, tylko Sklep Play ma w chińskiej wersji i nie ma tam Facebooka (jak wiadomo nie dziala FB w chinach).
Czy jest jakas inna mozliwosc zainstalowania aplikacji?
Czytaj więcej : Jak Zainstalować Facebook'a w chińskiem telefonie. | Wyświetlone : 1442 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

2 karty , czestotliwosci i mmsy.

Witam szanowne Bractwo. Przymierzam sie do zakupu mojego pierwszego telefonu na androidzie - najbardziej sklaniam sie ku zopo zp810 szczegolnie po recenzji bumbuma. Zastanawia mnie jednak jedna kwestia. Do telefonu planuje wsadzic jedna karte orange do rozmow ale bez jakiegokolwiek pakietu danych. Do drugiego zas slotu chce wsadzic karte orange internet przeznaczona stricte do laczenia sie netem. I teraz wlasciwe pytanie. Czy mmsy wysyłane z karty do rozmow beda dzialac , zakladajac ze caly ruch ...
Czytaj więcej : 2 karty , czestotliwosci i mmsy. | Wyświetlone : 1299 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zopo C2 z procesorem MT6589T 1.5GHz i gorilla glass

Zopo C2 który zadebiutował początkiem tego roku sprzedaje się bardzo dobrze, producent idąc za fala popularności postanowił zmodernizować telefon.
Zopo C2 Turbo zostanie wyposażony w wydajniejszy procesor MediaTek MT6589T 1.5GHz, ponadto międzynarodowa wersja będzie posiadała pamięć 16GB ROM, 5-calowy wyświetlacz 1080 pokryty szkłem Gorilla i inną baterię.

Obrazek

Zopo C2 MT6589T aktualizacja:

1.5GHz quad-core processor MT6589T Mediatek.
16GB ROM.
Nowy pojemnik na baterie.
Gorilla Glass wyświetlacz!
Czytaj więcej : Zopo C2 z procesorem MT6589T 1.5GHz i gorilla glass | Wyświetlone : 5733 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580