przez smietana » 12 paź 2018, o 11:10
To nie ten temat kto ile dodał promocji. Jakbym coś zauważył, czego by nie było to bym dodał. Kwestia że takie mogą się teraz pojawiać coraz częściej bo idą święta itp. chociaż wiem też, że temat z tymi promocjami się kończy i nie będzie tak jak kiedyś. Poprostu chodzi tylko o to, żeby to oddzielić i nie wrzucać do jednego worka.
Strony jak kimovil.com które mają przykładowe ceny wyjściowe dostępne w sklepach.
Czlowieku gdzie Ty zyjesz? Na jakim swiecie?
Kiedy ty ostatnio Ty widziales prawdzwia promocje?
Na swieta? Na 11.11? Przeciez tu nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie promocji.
Sklepy chinskie i nie tylko chinskie sztucznie zwiekszaly cenw na 1-2 a czasem na 3 tygodnie przed "promocjami" tak zeby opuscic na i tak wyzsza cene niz przed promo.
Dla przykladu. Niech jakis telefon kosztuje 200$, 1-3 tyg przed promocja cena nagle skacze na 270/280$
. Przychodzi dzien promocji i cena spada do 240$
i to dla Ciebie promocja na swieta? Albo np 10 telefpnow za 150$ które i tak wykupują Boty a reszta placi 240$ tak bylo i jest na swieta i te wszystkie bumowe mega przeceny.
Kiedys jak byla promocja to bylo to czuc i po kieszeni i widac na aukcjach.
A teraz promocja to cena czesto taka sama a nawet wyzsza niz cena normalna.
Nie mowie tylko o telefonach.
Kupowalem wszelakie rzeczy od gaci nawet po czesci samochodowe.
Np kamerka Xiaomi samochodwa kiedys bez promo 45$ i nagle w promocji ta samiutka kamerka 67$
Czajnik Xiaomi z przsylka kosztowal mnie az 180 bez promocji a teraz ten sam dokladnie ten sam w promocji za około 250.
Kiedyś buty podróby dawałem 70-90zł, teraz 150-250zl w promo.
Zasilacz do ledów o mocy 100W kiedys dawalem jakies 15zł bez promo, teraz.masz za ten sam model, od tego samego sprzedawcy z promocja w apce za jakies 30zł.