Teraz jest 17 maja 2025, o 14:27

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nieduży telefon dla kobiety a nie patelnia

Jest coś sensownego w mniejszych rozmiarach 5' lub 5,5' ale praktycznie bez ramek? Najlepiej do 600 PLN.
Żonie patelnie nie mieszczą się w kieszeniach ☹️
Czytaj więcej : Nieduży telefon dla kobiety a nie patelnia | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Aliexpress, W grze do zdobycie kupony na cały koszyk

UWAGA‼️, Tylko w tym poście dodajemy własne linki do gry Aliexpress
W grze do zdobycie kupony na cały koszyk
Dołącz do mnie, aby wygrać do US $16.00!
https://a.aliexpress.com/_dT5zsgx

♦️Powyższy link otwieramy w aplikacji mobilnej
♦️Po starcie gry stukamy w ekran jak najszybciej
♦️Żeby potroić wartość wygranej , wybieramy „zaproś znajomych „
♦️Wygenerowany link, można wkleić w komentarzu lub wysłać znajomym.
♦️Jeśli 3 osoby zagrają z Waszego linku, wartość kuponu ...

problem z przypisaniem konta google/gmail dziecka

Dzień Dobry

Dziecko posiada mi5 z firmowym romem zaktualizowanym do najświeższej wersji. Chciałem zainstalować kontrolę rodzicielską google family link. Do tego potrzebne jest konto google/gmail dla dziecka. Konto zostało założone na komputerze, niestety przy przypisywaniu na telefonie pojawia się komunikat o aktualizacji systemu do nowszej wersji. Po wejściu w aktualizacje jest informacja że nie ma nowych aktualizacji systemowych (aktualny android 8.00 ; wersja MIUI 10 Global 8.11.22). Moje konto google/gmail jako osoby dorosłej przypisuje się ...
Czytaj więcej : problem z przypisaniem konta google/gmail dziecka | Wyświetlone : 1692 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Telefon za 600-1000 PLN z dobrym aparatem

Witam,

Przyszedł czas aby zastąpić mojego leciwego Mi4.
W związku z powyższym szukam telefonu w budżecie 600-1000 max. Zakup planuje w przeciągu 2 miesięcy, nie wykluczam a nawet preferuję z racji ceny zakup w Chinach poprzez Ali, GB czy inne tego typu.
Podstawowym i najważniejszym wymogiem jest jak najlepszy aparat w telefonie, robiący możliwie jak najlepsze zdjęcia także po zmroku. Do tego stabilność i szybkość działania.
Możecie polecić jakiś model w tej cenie spełniający kryteria? ...
Czytaj więcej : Telefon za 600-1000 PLN z dobrym aparatem | Wyświetlone : 2556 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[2000] Mi9 vs Mi Note 10

Cześć wam!

Szukam nowego telefonu, ponieważ właśnie rozbiłem sobie mojego starego, poczciwego Le Max2. specjalnie daje do 2000zł, żeby nie ograniczać ciekawych opcji.

Cena (bez VAT): do 2k zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Obojętne
Ilość RAM/ROM/Procesor: 6GB/ 64GB.
Dual/Single sim: obojętne
Preferowane marki: Xiaomi
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Obojętne
Wymagania (parametry, funkcje): aparat

Opis:
1. Zależy mi na ogólnej wydajności
2. Dobrym aparacie.
3. Telefon może być z Chin
Telefonu głównie używam do oglądania filmów, przeglądania internetu i robienia ...
Czytaj więcej : [2000] Mi9 vs Mi Note 10 | Wyświetlone : 1919 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Xiaomi Mi 10 zaprezentowany. Specyfikacja powala

Xiaomi Mi 10 zaprezentowany
Specyfikacja powala

Obrazek
Dziś na konferencji online Xiaomi zaprezentowało najnowsze flagowce - Mi10 i Mi10 Pro. Premiera europejska planowana jest na 23lutego.

Mi10 i Mi10 Pro wyposażono w zakrzywiony wyświetlacz AMOLED 6,67 cala Full HD+ 90Hz i jasności 800 nitów (może ona zostać podbita nawet do 1120 nitów). W lewym górnym rogu ekranu znajduje się otwór na aparat selfie. Sercem smartfona jest Snapdragon 865 z układem graficznym Adreno 650 i dedykowanym ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 10 zaprezentowany. Specyfikacja powala | Wyświetlone : 16452 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

YouGeek - oferta, promocje, pomoc! ❤❤

Obrazek

Cześć forumowicze!
Chcielibyśmy się przywitać :oops:

Jesteśmy sklepem specjalizującym się w sprzedaży smartfonów i akcesoriów do nich.
Istniejemy na Aliexpress od 2016 roku, w tym czasie udało nam się zebrać kilka tysięcy pozytywnych komentarzy (Positive Feedback (Past 6 months) = 97.9%
.
Marki na które stawiamy to głównie Realme oraz Redmi/Xiaomi.

W tym wątku będziemy informowali was o aktualnej ofercie, promocjach i innych akcjach związanych z naszym ...

Odkurzacze automatyczne

Drodzy Admini, może warto dodać wątek odnośnie odkurzaczy z Chin? Temat jest coraz bardziej popularny.

Co Wy na to?
Czytaj więcej : Odkurzacze automatyczne | Wyświetlone : 15543 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Dobra bateria (+3700mah) dobry aparat.

Witam. Szukam telefonu dla osoby, która chodzi do szkoły i z telefonu korzysta niemal non stop, czy to rozrywka czy komunikacja, płatności. Główne założenia to dobra bateria, i dobry aparat. Telefonu potrzebuję na już, chciałbym znaleźć jakąś używkę do 650-700zł max. Z góry dziękuję.
Czytaj więcej : Dobra bateria (+3700mah) dobry aparat. | Wyświetlone : 2859 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

TV Box pod cyfrowy polsat z obsługa kodi?

Jak w temacie.
Chodzi mi o jak najlepszą i najprostszą obsługe pilotem. Musi działać wtyczka mbebe cyfrowego polsatu. Sprzęt najlepiej jeśli by miał roota oraz możliwość załączania wyłączania pilotem.
Możliwość podłączenia hdd. Chciałem uruchomić wtyczke na xboxie ale nie działa.
Cyfrowy polsat ma jakieś zabezpieczenie które sprawia że nie działa na nim.
Co polecacie ze sprzętu.
Cena do 250zł.
Thx.
Czytaj więcej : TV Box pod cyfrowy polsat z obsługa kodi? | Wyświetlone : 2186 | Odpowiedzi : 0 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572