Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:59

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gdzie najlepiej kupić Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB

Cześć,
gdzie kupię dwa takie same telefony najtaniej i z najmniejszym prawdopodobieństwem dodatkowych opłat.
W kręgu zainteresowania są telefony XIAOMI Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB ?

Najtaniej z kuponami z tego forum przy kupnie dwóch sztuk znalazłem na DHGATE:
- note 8 Pro x2 szt / - DHcoupon: -US $23
Order Total: US $379.94/ - 1578 zł

- note 9S x2 szt / - DHcoupon: -US $13
Order Total: US $353.46/ - ...
Czytaj więcej : Gdzie najlepiej kupić Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB | Wyświetlone : 1822 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Rękawiczki nitrylowe z aliexpres

Witam czy ktoś kupił rękawiczki na aliexpres czy możecie jakieś polecić?
Czytaj więcej : Rękawiczki nitrylowe z aliexpres | Wyświetlone : 2525 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Obecne opinie dhgate.com, warto?

Cześć,
chce kupić dwa telefony za pośrednictwem dhgate.com, dokładnie od Seller: mi_flagship_store. Na pytania obsługi platformy DG poprzez chat otrzymałem informacje, ale nie na wszystkie moje pytania odpowiedzi były zgodne z prawdą dotyczącą płatności co zweryfikowałem sam, ale opinia ogólna ok. Odesłano mnie do szczegółowych pytań do sprzedawcy a ten nie odpisuje na moje pytanie i również otrzymuje komunikat, że wyłączył on powiadomienia o otrzymaniu maili ale może je czytać. Chce kupić dwa identyczne telefony ...
Czytaj więcej : Obecne opinie dhgate.com, warto? | Wyświetlone : 5940 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

OUKITEL C18 Pro tani średniak z ekranem 6.55-cali

Model C18 Pro to kolejny telefon w bardzo przystępnej cenie od OUKITEL. Telefon ma być dostępny w cenie około $149. Co w połączeniu z parametrami daje całkiem dobrą kombinację, pod warunkiem, że komuś odpowaida ekran 6.55 - cala.
Obrazek

Co do specyfikacji :
Ekran: 6.55inch
RAM/ROM 4GB RAM + 64GB ROM
Aparat 16M Main Camera + 8M Wide Angle Camera + 5M Macro Camera.
Bateria 4000mAh
OS Android 10
Dodatkowe : Rear Fingerprint Sensor

Obrazek ...
Czytaj więcej : OUKITEL C18 Pro tani średniak z ekranem 6.55-cali | Wyświetlone : 2087 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zamówienie nie doszło a pisze że doręczone.

Witam serdecznie
Jakiś czas temu zakupiłem coś u chińczyka.
Śledziłem zamówienie i dziś według 17track widnieje że doręczone przez inpost , a ja nic nie dostałem.
Co mam teraz zrobić ? założyć spór że nic nie dostałem czy co ?
Czytaj więcej : Zamówienie nie doszło a pisze że doręczone. | Wyświetlone : 1724 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Odesłanie produktu z Aliexpress - jak odczytać adres?

Witam.

Jestem zmuszony do odesłania przedmiotu kupionego na Aliexpress. Spór już został otwarty i zwrot zatwierdzony. W sporze dostałem takie informacje co do adresu zwrotu towaru:

Odbiorca: yang ming hua
Adres ulicy: fuchen business plaze 2-yi-1507
Address2 uliczne:

Miasto: chang zhou shi
Województwo: jiang su sheng
Kraj/Region: China
Zip: 213164
Lokalne Numer: 15312560989

Większość informacji rozumiem, oprócz jednej. W nazwie ulicy fuchen business plaze 2-yi-1507, gdzie tutaj jest numer budynku i numer lokalu? Czy numer ...
Czytaj więcej : Odesłanie produktu z Aliexpress - jak odczytać adres? | Wyświetlone : 3589 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

smartfony z bateria 5000mah

Witam,czy są dobre smartfony z bateria 5000mah z szybkim procesorem do 1000-1500zl??
Czytaj więcej : smartfony z bateria 5000mah | Wyświetlone : 1815 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Email Bangood

Witam. Mam problem dość spory. Mianowicie,zapomniałem hasła do konta email na ktorym zakladałem konto na bangood,nie pamietam przypominajki itd...Jest taka mozliwosc aby z ustawien w sklepie zmienic ten nieszczesny adres jakoś? Wszystko sie da edytowac oprócz adresu email.
Dzieki.
Czytaj więcej : Email Bangood | Wyświetlone : 2180 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Banggood.com

Orange flex - tethering USB, limity itp.

Czy Orange flex sprawdzi się jako internet "domowy"? Można go podpiąć pod USB kompa i zostaną zachowane darmowe transfery z fejsa i Netflixa itp. (social media/video pass)?
Inne ciekawe rozwiązanie na niedrogi net mobilny? Teraz korzystam z Orange Free 50 GB na 21 dni.
Czytaj więcej : Orange flex - tethering USB, limity itp. | Wyświetlone : 1781 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Kupno używanego bez opakowania - Xiaomi Mi 9

Kupno używanego bez opakowania - Xiaomi Mi 9
Na lokalnym ogłoszeniu internetowym znalazłem Xiaomi Mi 9 za 230E
Ale koleś wystawia sam telefon bez kartonu itp, możliwe że kradziony jak sprawa wygląda po stronie Xiaomi można to sprawdzić będą problemy z odblokowaniem telefonu (chyba - botloader) jak nie mam kartnika.?

Warto się pchać czy szukać czegoś innego.
Obecnie dzieciak ma OnePLus 3 - i chciał by inny czyli pamięci operacyjnej musi być 6GB

Dostępny jest ...
Czytaj więcej : Kupno używanego bez opakowania - Xiaomi Mi 9 | Wyświetlone : 5277 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567