Teraz jest 8 paź 2025, o 23:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Laptop Xiaomi mi air (2019) lub Notebook 14 (2020)

Cześć wam,

Początkowo polowałem na Laptop Xiaomi mi air (2019) jednak ciężko go wyłapać z jakąkolwiek promocją - zupełnie nic nie znalazłem.
W czerwcu też czytałem o premierze ciekawego Xiaomi Notebook 14 i... słuch o nim zaginął. Nic nie znalazłem w sklepach do tej pory.

Ktoś z was wie może co się z nimi dzieje? Gdzie je znaleźć? Czy jest szansa wyłapać jeszcze na nie jakąś promke?

Mi9T i Mi note 10 - klatkowanie w filmach.

Chce zmienić swojego Mi9t na cos z lepszym aparatem. Irytuje mnie w moim iż nie wyrabia podczas kręcenia filmów 1080p i delikatnie klatkuje. Nie widać tego bardzo ale już po wrzuceniu do programu do edycji Sony Vegas, program zaczyna przeliczać klatki bo się nie zgadzają. W wyniku czego na dużym 65 calowym ekranie film wychodzi jakby lekko szarpał. Na Huawei P30pro, pomimo iż obraz, ostrość kolorystyka jest dużo lepsza z Mi9t to obraz jest mega ...
Czytaj więcej : Mi9T i Mi note 10 - klatkowanie w filmach. | Wyświetlone : 1995 | Odpowiedzi : 0 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Redmi note 8 pro - sugerowana cena za używkę

Hej, nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić ten wątek więc umieszczę go tutaj na ogólnym forum o marce Xiaomi.
Od pół roku jestem posiadaczem Xiaomi redmi note 8 pro. Jednak od zawsze marzyłem o przesiadce na BlackBerry (model paszport to było niebo). Dlatego chciałem się zapytać ile mogę wziąć za mój obecny telefon ? Kolor zielony, najmocniejsza wersja 6/128. Bez polskiej gwarancji, sprowadzany z gearbest. Praktycznie stan idealny.

Jeśli umieściłem wątek na złym forum to bardzo ...
Czytaj więcej : Redmi note 8 pro - sugerowana cena za używkę | Wyświetlone : 2110 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Ilife V8 Plus, robot 2w1 z ogromnym pojemnikiem na kurz

Odkurzacz Ilife V8 Plus, robot 2w1 z ogromnym pojemnikiem na kurz
Obrazek

Roboty sprzątające zagościły już w wielu polskich domach. Dziś przedstawię wam najnowszego robota dobrze znanej chińskiej marki Ilife. Odkurzacz Ilife V8 Plus wyróżnia się na tle konkurencji bardzo dużym pojemnikiem na kurz o pojemności aż 0,75L. Ale to nie jedyna zaleta, pozostałe poznacie w dalszej części.
ILIFE ma obecnie dwie linie odkurzaczy: serię A do czyszczenia dywanów oraz serię V dedykowaną do odkurzania ...

Mi Note 10 Lite czy Mi 8

Jak to jest z tymi "lajtami" ? na dzień dobry widzę że okrojony hall i barometr, ale to raczej zbędne bajery, no i super bateria.
Pplanuje zmienić Radni Note 7 do którego przy aktualnym używaniu nie mam żadnych zastrzeżeń, ale zapragnąłem nowości.
Czy tym wersjom "lite" bliżej do serii Redmi jakościowo?

na dzień dzisiejszy oba w tej samej cenie ok 1000 PLN z tym że Mi8 starszy i nie potrafię sam podjąć decyzji dlatego liczę ...
Czytaj więcej : Mi Note 10 Lite czy Mi 8 | Wyświetlone : 3723 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon z fajnym aparatem do max 1000zl

Jak w temacie.
Jaki smartfon kupić?
Podstawa, dobry aparat. Do max 1000zl. Ex-flagowce? Cos z nowych modeli średniopółkowych?
Pierwotnie myslałem o Xiaomi Mi 8 bo ma OiS. Potem rozważałem albo Redmi Note 8 PRO albo Redmi Note 9 PRO. Czy ich apararty mocno odstaja od Mi 8? Mi 8 starszy, Redmi są nowsze.
Myslalem jeszcze nad Mi10 Note Lite, ale to juz ponad tysiac, wiec odpada. Chyba, ze poczekam z pół roku.
Procesor nie musi ...
Czytaj więcej : Telefon z fajnym aparatem do max 1000zl | Wyświetlone : 3416 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Jak odzyskać dziewczynę po rozstaniu

W końcu jakiś powiew świeżości na forum ;-)
Czytaj więcej : Re: Jak odzyskać dziewczynę po rozstaniu | Wyświetlone : 3010 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HydePark

Zasilacz do Chuwi Lapbook Air (CWI539)

Witam.
Czy ktoś z kolegów jest w stanie wskazać gdzie można zakupić zasilacz do powyższego sprzętu. Uszkodził mi się wtyk i nie potrafię dosztukować. Jakiś nietypowy jest. Przetrząsnąłem Ali, ale nie umiem nic znaleźć. A może ktoś to ma na zbyciu. Będę wdzięczny za pomoc.
Czytaj więcej : Zasilacz do Chuwi Lapbook Air (CWI539) | Wyświetlone : 1997 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Akcesoria

Telefon do ~800zł

Witam. Szukam telefonu w cenie do ~800zł. Preferowany zakup w Polsce. Wymagania:
- snapdragon
- quick charge (coś więcej, niż 5V 2A).
- aku >=4000 mAh
- możliwość roota
- do 6,5"
- możliwość nagrywania wszystkich rozmów (może być zewn. aplikacja, ale musi bezproblemowo działać)

Myślałem nad oppo A9/A52, ale na tych telefonach nie można zrobić roota. Xiaomi odpada.
Czytaj więcej : Telefon do ~800zł | Wyświetlone : 2038 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Takiej obudowy do Huawei szukam...

/ten temat mozna dla porzadku usunac/ tego modelu nie a w sprzedazy
Czytaj więcej : Re: Takiej obudowy do Huawei szukam... | Wyświetlone : 4706 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583