Teraz jest 8 sie 2025, o 08:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mi Note 10 Lite czy Mi 8

Jak to jest z tymi "lajtami" ? na dzień dobry widzę że okrojony hall i barometr, ale to raczej zbędne bajery, no i super bateria.
Pplanuje zmienić Radni Note 7 do którego przy aktualnym używaniu nie mam żadnych zastrzeżeń, ale zapragnąłem nowości.
Czy tym wersjom "lite" bliżej do serii Redmi jakościowo?

na dzień dzisiejszy oba w tej samej cenie ok 1000 PLN z tym że Mi8 starszy i nie potrafię sam podjąć decyzji dlatego liczę ...
Czytaj więcej : Mi Note 10 Lite czy Mi 8 | Wyświetlone : 3586 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon z fajnym aparatem do max 1000zl

Jak w temacie.
Jaki smartfon kupić?
Podstawa, dobry aparat. Do max 1000zl. Ex-flagowce? Cos z nowych modeli średniopółkowych?
Pierwotnie myslałem o Xiaomi Mi 8 bo ma OiS. Potem rozważałem albo Redmi Note 8 PRO albo Redmi Note 9 PRO. Czy ich apararty mocno odstaja od Mi 8? Mi 8 starszy, Redmi są nowsze.
Myslalem jeszcze nad Mi10 Note Lite, ale to juz ponad tysiac, wiec odpada. Chyba, ze poczekam z pół roku.
Procesor nie musi ...
Czytaj więcej : Telefon z fajnym aparatem do max 1000zl | Wyświetlone : 3282 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Jak odzyskać dziewczynę po rozstaniu

W końcu jakiś powiew świeżości na forum ;-)
Czytaj więcej : Re: Jak odzyskać dziewczynę po rozstaniu | Wyświetlone : 2889 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HydePark

Zasilacz do Chuwi Lapbook Air (CWI539)

Witam.
Czy ktoś z kolegów jest w stanie wskazać gdzie można zakupić zasilacz do powyższego sprzętu. Uszkodził mi się wtyk i nie potrafię dosztukować. Jakiś nietypowy jest. Przetrząsnąłem Ali, ale nie umiem nic znaleźć. A może ktoś to ma na zbyciu. Będę wdzięczny za pomoc.
Czytaj więcej : Zasilacz do Chuwi Lapbook Air (CWI539) | Wyświetlone : 1950 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Akcesoria

Telefon do ~800zł

Witam. Szukam telefonu w cenie do ~800zł. Preferowany zakup w Polsce. Wymagania:
- snapdragon
- quick charge (coś więcej, niż 5V 2A).
- aku >=4000 mAh
- możliwość roota
- do 6,5"
- możliwość nagrywania wszystkich rozmów (może być zewn. aplikacja, ale musi bezproblemowo działać)

Myślałem nad oppo A9/A52, ale na tych telefonach nie można zrobić roota. Xiaomi odpada.
Czytaj więcej : Telefon do ~800zł | Wyświetlone : 1970 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Takiej obudowy do Huawei szukam...

/ten temat mozna dla porzadku usunac/ tego modelu nie a w sprzedazy
Czytaj więcej : Re: Takiej obudowy do Huawei szukam... | Wyświetlone : 4545 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi Note 10 Lite czy LG V30+

Porównuję te dwa modele jako audiofilskie urządzenia Hi-Fi
ze względu na wbudowany DAC i obsługę aptX

Cechy LG V30+:

32bit ESS Sabre ES9218P DAC
bluetooth aptX HD
B&O Play earphones

Cechy Xiaomi Mi Note 10 Lite:

aptX HD
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Note 10 Lite czy LG V30+ | Wyświetlone : 2209 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Pływające okna w miui12

Dlaczego na Mi9T po aktualizacji do miui 12 nie działają pływające okna? Jest taka opcja, jest nawet samouczek. Mozna dodac aplikacje maximum 10, do pływających okien ale nie działa to. Jak klikam "Dotknij aby otworzyć pływające okna" To otwiera się na pełnym ekranie. Wiem ze u innych to działa ale nie wiem na jakim modelu i na jakiej wersji. ja mam wersje Global Mi.
Czytaj więcej : Pływające okna w miui12 | Wyświetlone : 1799 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Re: Redmi 9

Nie ma się co ekscytować bo już są stare, wychodzi już Redmi Note 10 a zaraz wyjdzie Redmi 10 i to kilka wersji. Teraz wychodzi telefon od Xiaomi i już jest stary.
Czytaj więcej : Re: Redmi 9 | Wyświetlone : 2340 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Seller prosi o zamknięcie sporu? brak towaru w paczce

Hej, prośba o doradzenie :) Pierwszy raz otworzyłam spór na Aliexpress.
Następnego dnia już prośba od Sellera o zamknięcie.

Przesyłka doszła, ale wybrakowana, jednego przedmiotu w ogóle nie ma w paczce, a to co przyszło jest nie w tych gabarytach co zamawiałam.
Otworzyłam spór.
Seller prosi o zamknięcie.
Seller częsciowo przyznaje się do niewysłania jednego towaru "we might forgot to put"
ale prosi o anulowanie sporu i chce wysłać kasę za niewysłany towar na paypal ...
Czytaj więcej : Seller prosi o zamknięcie sporu? brak towaru w paczce | Wyświetlone : 2879 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579