Teraz jest 20 kwi 2025, o 07:47

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dhgate i stare telefony

Mam pytanie odnosnie sklepu, portalu. 6-8 lat temu kupowalem tam buty, poduszki itp.
Przyszedl czas na telefon i patrze tam i oferuja w duzej ilosci telefony jak Mi Max 3 Mi6, Mi Note 3, Mi 9 SE, Redmi Note 7 i pewnie jeszcze wiele starszych.
Skad ten sklep ma te telefony skoro np taki banggood, gearbest a nawet w niektorych modelach ali nie ma.
Jak z oplqcalnoscia zakupu w tym sklepie? Niesety przesylka albo free ...
Czytaj więcej : Dhgate i stare telefony | Wyświetlone : 2094 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Chińskie sklepy

FANTACY TECHNOLOGY sklep na ali uwaga

Problem z wyświetlaczem w redmi note 8 nie podświetla w jasny dzień nic nie widać nawet gdy ustawie na maxa podświetlenie.#FANTACYTECHNOLOGY sklep twierdzi że to normalne :
odpowiedź sklepu: "Dear Customer,

Thanks for your video and your messages. As we checked your hardware test video before,there is no problem with the hardware of this phone.Plz kindly understand that the design of screen of phones for different batches of the same brand phones are not the ...
Czytaj więcej : FANTACY TECHNOLOGY sklep na ali uwaga | Wyświetlone : 1833 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Chińskie sklepy

Jaki telefon używany/nowy kupić

Dziś rano mój mi5c uległ uszkodzeniu, wypadł z kieszeni podczas wsiadania do auta.
Dotyk niby działa, ale nie wiadomo jak długo bo pęknięcia są spore i może się wykruszać.
W związku z tym mam 2 pytania.
1. Czy teraz lepiej nakleic szklo aby nie zahaczac o bruzdy i nie powodowac większych uszkodzen, czy lepiej nie, ze moze odpasć z ekranem?.
2. Jaki kupić w tym wypadku telefon do 400/500zł używany (Polska, najlepiej Lublin)lub nowy(China, Polska). ...
Czytaj więcej : Jaki telefon używany/nowy kupić | Wyświetlone : 1924 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Czy mogę domagać się zwrotu pieniędzy?

W niedzielę kupiłem w Banggood telefon,przez Paypal /karta Revolut/z ubezpieczeniem od kosztów vat.W opisie było, przetwarzanie 24 godz.Chyba chodzi o wysyłkę? We wtorek rano,meil od sklepu.W tytule ,,in your order...nr.....is out of stock.Please select your preferred solutions to deal with it,,z dalszej treści meila/ zrozumiałem z tłumacza/ mam czekać 2 tyg na wysyłkę,bo jakie święta jeszcze trwają, u podmiotów współpracujących.Podpowiedzcie co zrobić.Nie bardzo mi to czekanie pasuje,ze względu, na plany osobiste.Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Czy mogę domagać się zwrotu pieniędzy? | Wyświetlone : 2054 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Redmi Note 9 i 9 Pro Polska premiera 14 maja

Do premiery Redmi Note 9 i 9 Pro zostało kilka dni, ale już dziś znamy specyfikacje i cenę telefonów.
Obrazek

Globalna wersja Redmi Note 9 Pro oferuje więcej niż Redmi Note 9S. W najnowszym telefonie nie zabraknie modułu NFC i oraz technologi szybkiego ładowania o mocy 30 W ( od 0% do 50% w 30 minut).

Aparatem główny ma rozdzielczość 64 Mpix, któremu towarzyszą 8 Mpix aparat z obiektywem ultra-szerokokątnym (119° FOV; f/2.2), 5 Mpix ...
Czytaj więcej : Redmi Note 9 i 9 Pro Polska premiera 14 maja | Wyświetlone : 4961 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zakup kamery IP zew. i kamerki do auta

Witam.
Panowie i Panie.
Ostatnio ktoś specjalnie rysuje mi auto.
Chciałwm zakupić jakąś tanią kamere zewnetrzna IP, z trybem nocnym.
Kamera bedzie zamonotowana przy oknie na 2 pietrze w bloku jakies 30-50m od bloku jest droga i parkingi.
Zalezy mi na jakosci obrazu aby rozpoznac twarz oraz na szerokim kącie widzenia.
A druga kamerka do auta do parkingowego sledzenia tego co sie dzieje.
Czytaj więcej : Zakup kamery IP zew. i kamerki do auta | Wyświetlone : 2097 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Orange Free 50 GB 21 dni jako internet "domowy"?

Ktoś korzysta z tej oferty w ten sposób? Karty sim używane przez 21 dni, potem odkładane "na półkę". Plusy/minusy?
Czytaj więcej : Orange Free 50 GB 21 dni jako internet "domowy"? | Wyświetlone : 1765 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

zenf Z01HD po wyłączeniu telefonu odpala on się wyłacznie pr

Witam
Mam ten model smartphone asus zenfon3 z01hdze553kl z androidem 8. i mam problem z włączeniem go , odpala tylko przez kombinacje power+volumei pojawia sie wtedy menu i wybieram re boot system i ładuje się android i smartfon sie włacza, dzieje sie tak po każdym wyłączeniu. ktoś wie o co tu chodzi? i jak zrobić aby było normalnie?
Czytaj więcej : zenf Z01HD po wyłączeniu telefonu odpala on się wyłacznie pr | Wyświetlone : 5194 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Realme

Witam,Co możecie powiedzieć o modelach realme?? czy warto zwórcić na te smartfony uwadze?? mowa tu o wydajności,baterii,wyświetlaczu itp...
Czytaj więcej : Realme | Wyświetlone : 2220 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

redmi note 4

Witam,chcialbym zapytać posiadaczy xiaomi redmi note 4.Jak wasz tel robi zdjecia wieczorem?? czy macię słabą jakość zdjęć wieczorem,a lepszą w dzień,Chodzi o to ze w moim smartfonie ,aparat robi kiepską jakość zdjeć wieczorem,Jak u was to wygląda??
Czytaj więcej : redmi note 4 | Wyświetlone : 2923 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567