Teraz jest 20 kwi 2025, o 06:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mi9T i Mi note 10 - klatkowanie w filmach.

Chce zmienić swojego Mi9t na cos z lepszym aparatem. Irytuje mnie w moim iż nie wyrabia podczas kręcenia filmów 1080p i delikatnie klatkuje. Nie widać tego bardzo ale już po wrzuceniu do programu do edycji Sony Vegas, program zaczyna przeliczać klatki bo się nie zgadzają. W wyniku czego na dużym 65 calowym ekranie film wychodzi jakby lekko szarpał. Na Huawei P30pro, pomimo iż obraz, ostrość kolorystyka jest dużo lepsza z Mi9t to obraz jest mega ...
Czytaj więcej : Mi9T i Mi note 10 - klatkowanie w filmach. | Wyświetlone : 1854 | Odpowiedzi : 0 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Redmi note 8 pro - sugerowana cena za używkę

Hej, nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić ten wątek więc umieszczę go tutaj na ogólnym forum o marce Xiaomi.
Od pół roku jestem posiadaczem Xiaomi redmi note 8 pro. Jednak od zawsze marzyłem o przesiadce na BlackBerry (model paszport to było niebo). Dlatego chciałem się zapytać ile mogę wziąć za mój obecny telefon ? Kolor zielony, najmocniejsza wersja 6/128. Bez polskiej gwarancji, sprowadzany z gearbest. Praktycznie stan idealny.

Jeśli umieściłem wątek na złym forum to bardzo ...
Czytaj więcej : Redmi note 8 pro - sugerowana cena za używkę | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Ilife V8 Plus, robot 2w1 z ogromnym pojemnikiem na kurz

Odkurzacz Ilife V8 Plus, robot 2w1 z ogromnym pojemnikiem na kurz
Obrazek

Roboty sprzątające zagościły już w wielu polskich domach. Dziś przedstawię wam najnowszego robota dobrze znanej chińskiej marki Ilife. Odkurzacz Ilife V8 Plus wyróżnia się na tle konkurencji bardzo dużym pojemnikiem na kurz o pojemności aż 0,75L. Ale to nie jedyna zaleta, pozostałe poznacie w dalszej części.
ILIFE ma obecnie dwie linie odkurzaczy: serię A do czyszczenia dywanów oraz serię V dedykowaną do odkurzania ...

Mi Note 10 Lite czy Mi 8

Jak to jest z tymi "lajtami" ? na dzień dobry widzę że okrojony hall i barometr, ale to raczej zbędne bajery, no i super bateria.
Pplanuje zmienić Radni Note 7 do którego przy aktualnym używaniu nie mam żadnych zastrzeżeń, ale zapragnąłem nowości.
Czy tym wersjom "lite" bliżej do serii Redmi jakościowo?

na dzień dzisiejszy oba w tej samej cenie ok 1000 PLN z tym że Mi8 starszy i nie potrafię sam podjąć decyzji dlatego liczę ...
Czytaj więcej : Mi Note 10 Lite czy Mi 8 | Wyświetlone : 3420 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon z fajnym aparatem do max 1000zl

Jak w temacie.
Jaki smartfon kupić?
Podstawa, dobry aparat. Do max 1000zl. Ex-flagowce? Cos z nowych modeli średniopółkowych?
Pierwotnie myslałem o Xiaomi Mi 8 bo ma OiS. Potem rozważałem albo Redmi Note 8 PRO albo Redmi Note 9 PRO. Czy ich apararty mocno odstaja od Mi 8? Mi 8 starszy, Redmi są nowsze.
Myslalem jeszcze nad Mi10 Note Lite, ale to juz ponad tysiac, wiec odpada. Chyba, ze poczekam z pół roku.
Procesor nie musi ...
Czytaj więcej : Telefon z fajnym aparatem do max 1000zl | Wyświetlone : 3130 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Jak odzyskać dziewczynę po rozstaniu

W końcu jakiś powiew świeżości na forum ;-)
Czytaj więcej : Re: Jak odzyskać dziewczynę po rozstaniu | Wyświetlone : 2731 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HydePark

Zasilacz do Chuwi Lapbook Air (CWI539)

Witam.
Czy ktoś z kolegów jest w stanie wskazać gdzie można zakupić zasilacz do powyższego sprzętu. Uszkodził mi się wtyk i nie potrafię dosztukować. Jakiś nietypowy jest. Przetrząsnąłem Ali, ale nie umiem nic znaleźć. A może ktoś to ma na zbyciu. Będę wdzięczny za pomoc.
Czytaj więcej : Zasilacz do Chuwi Lapbook Air (CWI539) | Wyświetlone : 1872 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Akcesoria

Telefon do ~800zł

Witam. Szukam telefonu w cenie do ~800zł. Preferowany zakup w Polsce. Wymagania:
- snapdragon
- quick charge (coś więcej, niż 5V 2A).
- aku >=4000 mAh
- możliwość roota
- do 6,5"
- możliwość nagrywania wszystkich rozmów (może być zewn. aplikacja, ale musi bezproblemowo działać)

Myślałem nad oppo A9/A52, ale na tych telefonach nie można zrobić roota. Xiaomi odpada.
Czytaj więcej : Telefon do ~800zł | Wyświetlone : 1866 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Takiej obudowy do Huawei szukam...

/ten temat mozna dla porzadku usunac/ tego modelu nie a w sprzedazy
Czytaj więcej : Re: Takiej obudowy do Huawei szukam... | Wyświetlone : 4257 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi Note 10 Lite czy LG V30+

Porównuję te dwa modele jako audiofilskie urządzenia Hi-Fi
ze względu na wbudowany DAC i obsługę aptX

Cechy LG V30+:

32bit ESS Sabre ES9218P DAC
bluetooth aptX HD
B&O Play earphones

Cechy Xiaomi Mi Note 10 Lite:

aptX HD
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Note 10 Lite czy LG V30+ | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567