Teraz jest 20 kwi 2025, o 04:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[ROM] Letv x500 z Android 7.1.2

Witam,

Wątpię żeby ktoś jeszcze miał ten telefon i tu zaglądał, ale w razie czego podzielę się moim małym odkryciem.

https://forum.xda-developers.com/leeco- ... W0pRv_LxWU

Tutaj dostępny jest w raz instrukcją wgrania świetny ROM oparty na crdroid z czystym Androidem 7.1.2. Co w nim jest takiego świetnego? Otóż mój stary x500 z fabryczną baterią 3000 mA po 5 latach użytkowania ma faktyczną pojemność baterii ok. 1800 mA (zmierzone programem AccuBattery), co ...
Czytaj więcej : [ROM] Letv x500 z Android 7.1.2 | Wyświetlone : 2197 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Smartwatch z dobra bateria na min tydzień

Witam, szukałem na forum lecz nie uzyskałem odpowiedzi. Poszukuję smartwatch albo dobra opaskę, obecnie mam band 2 pro, szukam w dobrych pieniądzach. Nie mogę znaleźć kodów rabatowych. Jak to jest z wysyłką? Żeby jakieś cło nie wpadło...
Czy jest na forum jakiś wątek z promocjami na smartwatch?
Czytaj więcej : Smartwatch z dobra bateria na min tydzień | Wyświetlone : 1975 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Telefon s20u czy ktoś używa i coś napisze?

Witam. Myślałem o kupnie telefonu s20u to jest chyba klon s20 ultra ale oczywiście dużo odbiega od oryginały.
Jednakże jest 8GB Ram 256 GB Rom. Najważniejsze aby był w miarę stabilny, dobra bateria, kompatybilny z Google play, działała na nim stabilnie i szybko gra ROBLOX. Telefon ma być dla nastolatki.
Ma ktoś taki telefon i opisze czy warty świeczki?

Telefon chciałem kupić stąd :

https://www.ebay.co.uk/itm/373319495113

Wysłane z mojego SM-G965F ...
Czytaj więcej : Telefon s20u czy ktoś używa i coś napisze? | Wyświetlone : 1908 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Fotowoltaika. Dotacje Mój prąd 2021. Czas zwrot, opłacalność

Fotowoltaika. Opłacalność. Dotacje Mój prąd 2021. Czas zwrotu inwestycji (moje rachunki)
Zastanawiasz się czy warto inwestować w fotowoltaikę, koniecznie zobacz ten film.
https://youtu.be/JkOiOFwBi6w

oraz przeczytaj artykuł na blogu
http://gadzet.telchina.pl/fotowoltaika- ... 2021-mity/

Obrazek

Macie pytania, Chętnie odpowiem.

Osoby zainteresowane wyceną instalacji fotowoltaicznej proszę o kontakt pod adresem oze@telchina.pl
Realizacje na terenie całej Polski.

Rozmowa ze sprzedawcą

Witam. Nie mogę się dogadać ze sprzedawcą, wiem że paczka przekracza dopuszczalną wagę, i że chyba chce żeby coś dopłacić...może ktoś się orientuje o co dokładnie mu chodzi
Hi dear
Thanks for your order.
because this order is over weight.we need separate to 4 package to ship for you.
We want to choose AliExpress official logistics for you, but only new orders can be selected, so please pay 4 pcs 0.1 US dollars, we choose ...
Czytaj więcej : Rozmowa ze sprzedawcą | Wyświetlone : 2040 | Odpowiedzi : 6 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Re: Sufity napinane

LoL jakie ordynarne pozycjonowanie.
Zgłoszone.
Czytaj więcej : Re: Sufity napinane | Wyświetlone : 1580 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

11.11.2020 nowa promocja nadchodzi.

Kolejna gra na aplikacji przed wyprzedażami 11.11 w której można wygrać niespodzianki (prawdopodobnie będą to czerwone kupony)

Grajcie codziennie i zbierajcie pieczątki.

https://a.aliexpress.com/_BPimWE
Czytaj więcej : 11.11.2020 nowa promocja nadchodzi. | Wyświetlone : 2112 | Odpowiedzi : 4 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Oukitel WP8Pro Ustawienia

Witam, czy ma ktoś już taki model?
Mam jak nigdy problem z ustawieniami, mianowicie (przypuszczam) nie mogę wyłączyć zainstalowanego Launchera, który nie pozwala mi na ustawienie osobnego menu z aplikacjami, wszystkie apki są na ekranie i nie mogę ich "usunąć" aby dodać te które, ja chcę, aby były.
Poza tym zauważyłem, że menu jest po polsku i angielsku, ale akurat to nie jest jakiś problem.
Czy ktoś zetknął się z podobnym problemem? Niekoniecznie w tym ...
Czytaj więcej : Oukitel WP8Pro Ustawienia | Wyświetlone : 1937 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oukitel

Smartfon do 500 zł

Cena (bez VAT): do 500 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Każda
Ilość RAM/ROM/Procesor: Minimum 3GB/32GB/8rdzeni
Dual/Single sim: Dual sim
Preferowane marki: Xiaomi ale może być inna
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska lub Chiny
Wymagania (parametry, funkcje): Dobra bateria i aparat ze stabilizacją obrazu
Opis: Szukam czegoś lepszego od Xiaomi Redmi 8A którego używam obecnie jedynie zależy mi na dobrej baterii i żeby aparat miał stabilizację obrazu więcej wymagań nie mam.
Czytaj więcej : Smartfon do 500 zł | Wyświetlone : 2418 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon do 3k PLN

Cześć,

Szukam telefonu, który będzie zawierał poniższe parametry:

Szybkie ładowanie
DualSim
Bardzo dobry aparat
Duża i wydajna bateria
Aktualizacje Google

Z góry dziękuję za pomoc :)
Czytaj więcej : Telefon do 3k PLN | Wyświetlone : 2455 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567