przez Masiakox » 5 wrz 2015, o 03:47
Witam, właśnie się zarejestrowałem na banggood.com z okazji nadchodzącej wyprzedaży 9/9 i mam kilka pytań :
1. Widzę na wejściu, że jest -10% off na 1wsze zamówienie. Czy to dotyczy tylko appki, czy normalnej wersji również?
1a. Przy rejestracji dostałem parę kuponów (m.in. 10$ off za 100$, 20$ za 200$) - to oczywiście nie jest ta promocja -10%off i są to osobne kupony, tak? :)
2. Czy kupony się na siebie "nakładają"? W związku z wyprzedażą 9/9 jest wiele różnych kuponów, jest -8% off na wszystko, + te kupony które dostałem (pkt 1) + ten bonus -10% off na 1 zamówienie - czy jest możliwe że mi się te promocje połączą?
3. Widzę na wstępie informację, że kupon $50 za zarejestrowanie się do newslettera - ściema, czy prawda? Jest jakiś limit cenowy do wykorzystania? I czy połączy mi się to z resztą kuponów jak pisałem wyżej :)
4. To raczej z doświadczenia - jak często zdarzają się wpadli na cle? Standardowo jak w innych sklepach, czy może używają jakichś sekretnych sposobów dostawy i VAT/cło idzie w zapomnienie ? :)
Chciałem pytać jeszcze o ogólne opinie, ale z tego co piszecie, to jest bardzo dobrze :) Na początek to chyba tyle.
PS. System refferingu - widzę, że jak ktoś mnie zaprosi, to dostaję $10 a on $3 jak wydam ponad 20 dolców. Ktoś chętny mnie zaprosić do banggood? Jeśli ktoś chce zaproszenie to też pisać, mam teraz jedno konto ale do 9/9 skończy się promocja 9% OFF przez pierwsze 48h, więc wolę aby ktoś mnie zaprosił a ja 7mego założe nowe konto :)
Pozdrawiam