Opinie o Banggood

Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc

Re: Opinie o Banggood

Postprzez Masiakox » 5 wrz 2015, o 12:06

Witajcie raz jeszcze, jeszcze nikt się nie pofatygował tutaj ale rozmawiałem z konsultantką na czacie banggood i jakby kogoś interesowało, to mam odpowiedzi na swoje pytania (nie mogę edytować niestety)

1. -10% tylko APP, można zostawić na później
1a. Te kupony które dostałem to jest pyt. nr 3 - łącznie w kuponach mam 50$
2. ŻADNE (smutek w ch#j) kupony się na siebie nie nakładają - nawet -10% przez APP na 1wsze zamówienie i jeden kupon... :/
3. Prawda, patrz pkt 1a
4. -----

To chyba tyle, widzę, że jednak ta promocja 9/9 nie jest taka fajna jak by mogła być po skomponowaniu wszystkich kuponów :P

PS. W czasie promocji 9/9 Zestaw Xiaomi Piston 3+ Xiaomi power bank 10000Ah + Xiaomi LED light wyjdzie nas +/- 103zł (tanio wg mnie), po użyciu kuponu -9% dla nowych (9ANNVNEW) 95zł lub 93zł z kuponem -10% na 1wsze zamówienie. Uważam że to najsensowniejszy zakup w czasie tej promocji :)

Proszę o nieusuwanie tego posta, może komuś się odpowiedzi przydadzą!

Pozdrawiam
Masiakox

Pochwały: 8
Telefon:: Letv X600

Postprzez kamil018 » 5 wrz 2015, o 13:05

slavo22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja dwa telefony zamawiałem i jeden doszedł w 5 dni roboczych a drugi w 6 z magazynu UK, wysyłka tego samego dnia co zapłata za zamówienie lub następnego i taka wysyłka fizyczna a nie tylko nadanie numeru trackingowego a paczka od sprzedawcy wychodzi po tygodniu albo dwóch.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018

Pochwały: 5
Telefon:: Doogee

Postprzez Saracen » 8 wrz 2015, o 10:28

Ja czekam na paczkę z tego sklepu. Paczka wysłana według sklepu 5.09 i nadany numer trackingowy ale jak na razie w śledzeniu jej nie ma.
Saracen

Postprzez kamil018 » 8 wrz 2015, o 11:12

Saracen napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

poczytaj troszkę FAQ o śledzeniu przesyłek z Chin i wszystko się wyjaśni, u nich nadanie paczki działa bardziej jak zamówienie kuriera u Nas czyli generują numer listu przewozowego i dopiero po kilku dniach (w twoim przypadku 5.09 to sobota więc tym bardziej) paczka jest odbierana przez pocztę / zanoszona na pocztę wraz z setką innych paczek i wtedy zazwyczaj pojawia się w trackingu. Jeżeli jest to poczta szwedzka to w trackingu pojawi się dopiero gdy dotrze do MALMO czyli tydzień do dwóch.
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018

Pochwały: 5
Telefon:: Doogee

Postprzez Saracen » 8 wrz 2015, o 18:04

Dzięki za info
Zoppo ZP980 1,5GHz 2GB/32GB
Saracen

Postprzez Dusk » 9 wrz 2015, o 05:54

Masiakox napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

te xiaomi piston to ktora wersja, reddot czy youth?
Dusk

Telefon:: samsung

Postprzez Masiakox » 9 wrz 2015, o 06:13

Youth jeszcze tańsza, zwykłe nieodchudzone Xiaomi 3.
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi ... 71961.html

Ja mam inne pytanie, PROSZĘ SZYBKO O ODP gdyż jedynie dzisiaj jest ta promocja jeszcze. Czy ktoś płacił na banggood z paypal za pomocą przelewu z konta? Mam na koncie 100 PLN natomiast gdy klikam "checkout with Paypal" wyskakuje komunikat: Powiąż kartę... a ja nie chciałem karty tylko specjalnie potwierdziłem rachunek i wysłałem pieniądze bezpośrednio na konto Paypal.

A więc ktoś coś wie? JAK ZAPŁACIĆ z konta paypal za zakupy w banggood? Będę bardzo wdzięczny za odp.

Dokładnie wyskakuje taki komunikat - zero możliwości "zmien metode platnosci" lub czegoś w tym stylu...

Obrazek

POMOCY :( Muszę tam dziś zamówić, mam 100 PLN na koncie paypal i tyle. :P
Masiakox

Postprzez Masiakox » 9 wrz 2015, o 10:13

I znowu udało mi się uzyskać odpowiedź na swoje pytanie. NIE MOGĘ EDYTOWAĆ a chcę zamieścić tu odpowiedź jeśli ktoś by szukał. Mi zajęło to 1,5h, chat z banggood.com + telefonicznie z paypalem...

@up
Okazało się, że PayPal automatycznie prosi o kartę, jeśli kwota zamówienia PRZEKRACZA ilość pieniędzy na koncie Paypal. Jeśli natomiast zmieścimy się w kwocie z zamówieniem, całość działa normalnie :)

Pozdrawiam+
Masiakox

Postprzez slavo22 » 9 wrz 2015, o 10:18

A wystarczyło poczytać co paypal pisze a nie pisać post pod postem.
Ja tylko dopiszę że następne kilkanaście zamówień bezproblemowo, jedynie listonosz się wkurza za ilość paczek - sklep jest jeden a magazynów kilka i towar wysyłają bezpośrednio z magazynu, przez co liczba paczek rośnie ale maleje czas realizacji.

Wypalcowane
slavo22
VIP

Pochwały: 70
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Postprzez ikatie » 9 wrz 2015, o 13:54

działają wam dzisiaj kupony -10% albo te z newslettera na przykład na produkty XIAOMI?
ikatie

Pochwały: 3
Telefon:: zte

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Banggood.com