Teraz jest 8 sie 2025, o 11:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Reklmacja banggood co robic?

Witam. Prosze Was o rade. Reklamuje telefon w banggood ale za posrednictwem sprzedawcy (osoba prywatna) ktora mi pomaga w zalatwieniu sprawy. Telefon kupiony w maja. Oukitel wp6 ktory jakis czaw temu restartowal sie. Proba wgrania softu nie pomogla. Telefon teraz wogole sie nie uruchamia. Jeden z serwisow boxem probowal wgrac soft. Bez rezultatu. Wstepna diagnoza to uszkodzony sektor rozruchowy,uszkodzenie pamieci emmc. Nie do zrobienia bez wymiany pkyty glownej. Serwis z gdyni ''vibe'' od azjatyckich marek ...
Czytaj więcej : Reklmacja banggood co robic? | Wyświetlone : 1848 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Android i przeglądarka z systemu Windows???

Pytanie czy w jakiś sposób da się na androidzie uruchomić przeglądarkę z systemu Windows? O co chodzi, wyjeżdżam na ładnych kilka dni i będę miał bardzo mocno ograniczony dostęp do laptopa czy komputera a pracuję z przeglądarką i skryptami wrzuconymi do TamperMonkey. Niestety mimo że można dodatek TamperMonkey zainstalować na androida to jakoś nie bardzo to działa. Dlatego zastanawiam się czy jest jakiś patent na to. Do tej pory przyszło mi tylko do głowy poszukać ...
Czytaj więcej : Android i przeglądarka z systemu Windows??? | Wyświetlone : 2036 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Rower elektryczny, który wybrać

Chcę żonie kupić rower elektryczny, wstępnie wybrałem dwa modele i nie wiem który z nich będzie lepszy. Obydwa mają centralne napędy.

Elektryczny rower miejski - damka, Samsung 454Wh
Cena: 3999zł https://ad.admitad.com/g/lhiz91jzmif7f8 ... 9450601523
Silnik centralny E-NOVATION 8 Fun - produkcji Bafang 250W
Bateria SAMSUNG SDI 36,3V 12,5Ah (453,7Wh)
Rama 18 cali
Koła 28 cali
W tylnej piaście znajdują się przerzutki - 7 biegowe Shimano Nexus.
Obrazek

ROWER ELEKTRYCZNY MĘSKI ...
Czytaj więcej : Rower elektryczny, który wybrać | Wyświetlone : 3991 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HydePark

Do 1500 z ładowaniem indukcyjnym

Ponieważ ciągle niszczę gniazdko ładowania szukam telefonu z ładowaniem indukcyjnym do 1500 zł

Cena (bez VAT): 1100-1400, może być i trochę więcej

Wielkość ekranu/Rozdzielczość: minimum 6" Amoled
Płatności zbliżeniowe czyli NFC
Android co najmniej 9 z aktualizacją
Ilość RAM/ROM/Procesor: dobre do gierek / minimum 64GB pamięci lepiej 6/128
Dual/Single sim: raczej dual, ale nie jest to zbyt ważne
Preferowane marki: Xiaomi
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska lub Szybka (dostawa max w ciągu miesiąca) wysyłka z Chin. Może ...
Czytaj więcej : Do 1500 z ładowaniem indukcyjnym | Wyświetlone : 2173 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Selpic Star A: Najbardziej opłacalna wielofunkcyjna drukarka

Łatwa w instalacji i obsłudze drukarka 3D z ekranem dotykowym, grawerowaniem laserowym i wieloma funkcjami.

Obrazek

Druk 3D stał się bardziej zaawansowany niż kiedykolwiek, a przypadki użycia stale rosną. Zwykłe osoby nie są już domeną przemysłu i dużych firm, ale teraz mogą korzystać z druku 3D, aby ożywić swoją wyobraźnię. Istnieje jednak wiele barier wejścia, które mogą zniechęcać ludzi, w tym koszty, złożony montaż i złożona obsługa. Tutaj pojawia się drukarka 3D Selpic Star A.
...
Czytaj więcej : Selpic Star A: Najbardziej opłacalna wielofunkcyjna drukarka | Wyświetlone : 2011 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Szybki jak Xiaomi Redmi 9/10 lecz ciut tańszy

Witam, chcę kupić synowi jak w temacie, niestety wiadomo jak to z dziećmi, tu gdzieś spadnie, tu uderzy, tam przytrze a to nie daj Bóg ukradną - chciałbym wydać mniej lecz porównywanie do szybkości Redmi 9/10
Czy możecie mi coś polecić?
Telefon do gier, czasem pokemony itd. Myślałem może nad Umidigi A7 Pro lecz w antutu ma połowę mnie niż Redmi 9

pozdrowionka
Czytaj więcej : Szybki jak Xiaomi Redmi 9/10 lecz ciut tańszy | Wyświetlone : 3635 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Co sądzicie o pośrednikach aliexpress?

Sądzimy, że to dość natrętna próba pozycjonowania. już zgłoszona.
Czytaj więcej : Re: Co sądzicie o pośrednikach aliexpress? | Wyświetlone : 2096 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[ROM] Letv x500 z Android 7.1.2

Witam,

Wątpię żeby ktoś jeszcze miał ten telefon i tu zaglądał, ale w razie czego podzielę się moim małym odkryciem.

https://forum.xda-developers.com/leeco- ... W0pRv_LxWU

Tutaj dostępny jest w raz instrukcją wgrania świetny ROM oparty na crdroid z czystym Androidem 7.1.2. Co w nim jest takiego świetnego? Otóż mój stary x500 z fabryczną baterią 3000 mA po 5 latach użytkowania ma faktyczną pojemność baterii ok. 1800 mA (zmierzone programem AccuBattery), co ...
Czytaj więcej : [ROM] Letv x500 z Android 7.1.2 | Wyświetlone : 2288 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Smartwatch z dobra bateria na min tydzień

Witam, szukałem na forum lecz nie uzyskałem odpowiedzi. Poszukuję smartwatch albo dobra opaskę, obecnie mam band 2 pro, szukam w dobrych pieniądzach. Nie mogę znaleźć kodów rabatowych. Jak to jest z wysyłką? Żeby jakieś cło nie wpadło...
Czy jest na forum jakiś wątek z promocjami na smartwatch?
Czytaj więcej : Smartwatch z dobra bateria na min tydzień | Wyświetlone : 2062 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Telefon s20u czy ktoś używa i coś napisze?

Witam. Myślałem o kupnie telefonu s20u to jest chyba klon s20 ultra ale oczywiście dużo odbiega od oryginały.
Jednakże jest 8GB Ram 256 GB Rom. Najważniejsze aby był w miarę stabilny, dobra bateria, kompatybilny z Google play, działała na nim stabilnie i szybko gra ROBLOX. Telefon ma być dla nastolatki.
Ma ktoś taki telefon i opisze czy warty świeczki?

Telefon chciałem kupić stąd :

https://www.ebay.co.uk/itm/373319495113

Wysłane z mojego SM-G965F ...
Czytaj więcej : Telefon s20u czy ktoś używa i coś napisze? | Wyświetlone : 1998 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579