Teraz jest 19 kwi 2025, o 19:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi Air Purifier 3C Opinia

Coraz więcej osób ma świadomość jak duży wpływ na zdrowie i długość życia ma czyste powietrze. W tym celu podejmujemy różne działania jak np. wymiana kotła na paliwa kopalne na pompę ciepła która nie emituje żadnych spalin z komina naszego domu. Jednak nie mamy dużego wpływu na sąsiadów jak i na zanieczyszczenia z przemysłu czy samochodów. Wiec aby powietrze w naszym domu było czyste niezależnie od czynników zewnętrznych należy wyposażyć się w oczyszczacz powietrza. Dziś ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Air Purifier 3C Opinia | Wyświetlone : 3355 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Fotowoltaika Fakty i mity. Mój prąd 2021r. Na co dotacje

Przez ostatnie dwa lata mamy prawdziwy boom na fotowoltaikę. Jednak jest jeszcze spora grupa ludzi która z niedowierzaniem przygląda się rozwojowi sytuacji. Wielu sądzi że to tylko moda dla bogatych. Na temat fotowoltaiki krąży wiele mitów. Dziś postaram się sprostować niektóre mity i przedstawić fakty.

Obrazek

Na temat Fotowoltaiki krąży wiele mitów, poniżej kilka przykładowych.

Wiele osób sądzi że fotowoltaika się w Polsce nie opłaca,ponieważ jest za mało słońca, że to jest dobre na ...

Recenzja Odkurzacza bezprzewodowego pionowego, iLife H55

Recenzja Odkurzacza pionowego iLife H55
https://www.youtube.com/watch?v=A-40EvQrU7I
Dziękuję za komentarze pod filmem i lajki, co pomoże w lepszych zasięgach filmu‼

Obrazek

Testowałem już wiele odkurzaczy iLife, większość z was wie że firma produkuje urządzenia w doskonałym stosunku jakości do ceny. Dziś krótki test bezprzewodowego odkurzacza pionowego (ręcznego) ILIFE H55. Sprawdzimy jak radzi sobie z odkurzaniem płytek, paneli a także dywanów. Poznamy jego wady i zalety.

⚠Odkurzacze pionowe o dobrych parametrach ...

Zakupy w chiskich sklepach DDP czy FCA?

Cześć,
przeglądając chińskie sklepy widzę że do wyboru są zazwyczaj 2 warianty wysyłki, na warunkach DDP lub FCA.
Z jakiego typu najlepiej korzystać? Macie jakieś doświadczenia z takimi metodami wysyłki?
Czytaj więcej : Zakupy w chiskich sklepach DDP czy FCA? | Wyświetlone : 2133 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Wybór pomiędzy dwoma smarfonami realme 6 pro i 7 pro.

Witam.
Jako że już kiedyś radziłem się Was co do wyboru telefonu i był to strzał w dziesiątkę,pomyślałem że i teraz doradzicie dobrze.
Otóż dwa smartfony,dwa tej samej firmy i dwa w prawie identycznej cenie.
Realme 7 pro i Realme 6 pro. Może ktoś z Was miał lub ma z nimi do czynienia i doradzi który lepiej kupić,wiem już dużo na temat tych smartfonów bo analizuje od tygodnia i nie moge zdecydować. Absolutnie nie chce ...
Czytaj więcej : Wybór pomiędzy dwoma smarfonami realme 6 pro i 7 pro. | Wyświetlone : 1868 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Smartwatch z wysokosciomierzem

Witam!
Szukam smartwatch'a z wysokosciomierzem w cenie do 500 zł. Znajdzie się coś?
Czytaj więcej : Smartwatch z wysokosciomierzem | Wyświetlone : 1783 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Huawei Mate 20 Lite

Cześć :)
Podpowiecie mi jak zrobić roota do Huawei Mate 20 Lite ?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Lite | Wyświetlone : 13973 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Huawei

wyciek haseł !

czy to prawda ?
https://sekurak.pl/wyciek-z-przeszlo-50 ... na-liscie/

telchina.pl jest na tej liście...

a tak na marginesie, kto jest Administratorem danych osobowych na tym serwisie (brak danych w regulaminie), czy zgłosiliście do UODO wyciek danych (o ile faktycznie wystąpił) ?
Czytaj więcej : wyciek haseł ! | Wyświetlone : 7428 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Xiaomi Mi8 6/64

Witam.

Cena 600zł + kw.

Mam do sprzedania bardzo wydajny i znany smartphone jakim jest Xiaomi Mi 8 w wersji 6GB RAM i 64GB ROM. Aktualne oprogramowanie to MIUI w wersji 11.0.5.0. Na pokładzie bardzo wydajny procesor Snapdragon 845 zapewniający bardzo szybką pracę telefonu i osięgający aż 357.000 pkt. w teście ANTUTU.
Telefon wygląda jak nowy. Jest w kolorze białym. Na ekranie jest naklejone szkło hartowane w żaden sposób nie uszkodzone. Telefon został zakupiony 18.09.2019 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 6/64 | Wyświetlone : 4547 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567