Teraz jest 19 kwi 2025, o 17:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Re: Ocena sytuacji

Po pierwsze. Raczej wątpię aby ktoś od nas operował takim kapitałem o jakim piszesz (choć oczywiście mogę się mylić).
Po drugie. Po problemach z zaopatrzeniem wynikającym z perturbacji pocovidowych nikt raczej nie będzie teraz inwestował bo tak dostępne półfabrykaty jak i koszty transportowe są wyższe.
Po trzecie. Wszyscy wieszcza kolejny ogólnoświatowy krach na giełdach a co za tym idzie są ostrożni w inwestycjach.

To tylko moje luźne wnioski nie poparte dowodami a raczej intuicją.
Czytaj więcej : Re: Ocena sytuacji | Wyświetlone : 1514 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Klawiatura mechaniczna ThundeRobot KG3104 RGB

Przegląd klawiatury Mechanicznej ThundeRobot KG3104 z podświetleniem RGB
https://www.youtube.com/watch?v=V1vjWOFf9EE
Czytaj więcej : Klawiatura mechaniczna ThundeRobot KG3104 RGB | Wyświetlone : 1568 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Jak usunąć tymczasowe karty płatnicze

Witam na rewolut generowałem te karty jednorazowe i je podawałem do płacenia na Aliexpress tera mam ich tam kilka jak je skasować?

Rower elektryczny z Chin CMACEWHEEL KS26 , Prędkość 45km/h

Rower elektryczny z maksymalną prędkością aż 45 km/h oraz zasięgiem do 110 km. W zestawie dwie baterie!
https://youtu.be/pRA2YsmMrcM

Obrazek
Proszę o lajki i komentarze pod filmem co zwiększy zasięgi. Dziękuję.
CMACEWHEEL KS26 jest pojazdem któremu nie straszna żadna nawierzchnia, podjazdy i górki też nie stanowią dla niego problemu. Dwie baterie o dużej pojemności pozwolą na dalekie wypady. Jeżeli nam się spieszy lub lubimy szybka jazdę to możemy skorzystać z ...

Gdzie kupię repliki 1:1

Gdzie obecnie można kupić w Polsce repliki 1:1 iPhone, Galaxy czy Huawei P30? Interesuje mnie wysyłka z Polski, w najgorszym wypadku z Europy. Na Ebay widziałem ofertę aczkolwiek jak dla mnie jest za drogo. Może ktoś z was ma do sprzedania?
Czytaj więcej : Gdzie kupię repliki 1:1 | Wyświetlone : 3629 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Mi A2 - android auto - komuś działa stabilnie?

Pytanie jak w temacie, czy komuś działa stabilnie Android auto na Mi A2? U mnie działa na bardzo krótkim kablu, 15 cm, ale i tak jest bardzo niestabilnie. Auto to nissan qashqai 2020.
Jeśli ktoś potrafi ten telefon zmusić do stabilnej pracy z samochodem na trochę dłuższym kablu, proszę o podpowiedź jak to zrobić :-D :-D ...
Czytaj więcej : Mi A2 - android auto - komuś działa stabilnie? | Wyświetlone : 6496 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Software do Microwear L15 potrzebne.

Potrzebne oprogramowanie do smartwatcha Microwear L15 (model z latarką) :mrgreen: , prawdopodobnie może pasować od bliźniaczego L16 który nie posiada latarki.
Próbowałem chyba wszystkiego:
Pisałem do producenta - parę razy i cisza
Na stronie znanego portalu społecznościowego producenta i fanów - cisza
Poprzez feedback w aplikacjach dedykowanych dla tego modelu to jest FitCloudPro i Orunnig - i oczywiście brak odpowiedzi a same aplikacje pokazują że mam najnowszą ...
Czytaj więcej : Software do Microwear L15 potrzebne. | Wyświetlone : 1764 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Smartwatch z możliwością przeszukiwania dokumentów

Witam, szukam smartwatcha z możliwością przeszukiwania dokumentów po tekście i możliwością wejścia na stronę www. W cenie do 700zł. Możecie coś polecić?
Czytaj więcej : Smartwatch z możliwością przeszukiwania dokumentów | Wyświetlone : 1138 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

MIDEA M7 PRO. Najlepszy odkurzacz do 1500zł

Midea M7 Pro, jest robotem który mnie pozytywnie zaskoczył, a po przetestowaniu kilkunastu odkurzaczy już myślałem że trudno będzie mnie czymkolwiek zaskoczyć. Jednak Midea M7 Pro mnie zaskoczyła systemem nawigacji, wydajnym systemem mopowania i ogromną siłą ssania, zaawansowana nawigacją laserową i świetną aplikacją.
W dalszej części poznamy zalety i wady oraz porównamy go do flagowego odkurzacza Xiaomi

Midea M7 Pro
Cena 319.9 9EURO: https://www.thetopmark.com/collections/ ... -aspirator

Recenzja Wideo
...
Czytaj więcej : MIDEA M7 PRO. Najlepszy odkurzacz do 1500zł | Wyświetlone : 1769 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Tani (300-500), duży, JASNY, z dobrym GPS i niezłą baterią?

Telefon pod mapy turystyczne (Osmand/Maps.me) - rower, pieszo itp.
Mam PPTV King 7s, ekran duży (szeroki!), niestety boleśnie ciemny - nie zwróciłem uwagi na ten parametr przy zakupie.
Czego szukać w kwocie do 350-500 zł? PPTV kosztował poniżej 300 ;)

Piotr
Czytaj więcej : Tani (300-500), duży, JASNY, z dobrym GPS i niezłą baterią? | Wyświetlone : 1863 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165480 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567