Teraz jest 29 sie 2025, o 04:10

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

A52s czy X3 litte

Witam
Co wybrac oba za free
samsung A52s czy Oppo X3 litte
przedewszystkim aparat i bateria sie liczy
dzieki za pomoc
Czytaj więcej : A52s czy X3 litte | Wyświetlone : 1572 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Porównania telefonów

Czy sie jeszcze oplaca sprowadzac? Szukam promki szczot soni

Witam zastanawiam sie nad zakupem szczoteczki i szukam fajnej promocji. Tylko zastanawia mnie czy oplaca sie obecnie sciagac cos z chin i placic dodatkowe koszty ktore UE wprowadzila w sierpniu na import? czy lepiej szukac magazynow w europie i kupic bezposrednio z PL itp?

Xiaomi Dreame H11, Bezprzewodowy odkurzacz z mopem

Na rynku jest wiele odkurzaczy z funkcja mopa, ale w większości przypadków mopowanie polega na nawilżaniu posadzki. Na szczęście rynek nie lubi próżni i pojawiają się pierwsze urządzenia mopujące które zbierają brudną wodę, więc podłogi będą teraz umyte solidnie, a nie tylko odświeżone. Jednym z takich urządzeń jest Dreame H11 -będący częścią ekosystemu Xiaomi.

DOSTĘPNOŚĆ I CENA
Odkurzacz można kupić w chińskich sklepach internetowych, ale niebawem powinien pojawić się także w polskiej dystrybucji.
Obecnie na ...

Telefony od 1200-1500

Witam,jakie są najlepsze smartfony w przedziale cenowym do 1500
Czytaj więcej : Telefony od 1200-1500 | Wyświetlone : 2363 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Irygator Oclean W10, Do czego służy, jak działa?

RECENZJA http://gadzet.telchina.pl/irygator-ocle ... zy-oddech/

Obrazek
Irygator Oclean W10 usuwa bakterie i płytkę nazębną. Zapobiega wielu chorobom zębów, a także zapewnia nam świeży oddech.

Wszyscy używamy szczoteczek do zębów, ale nawet te najnowocześniejsze, soniczne , często nie są w stanie wydobyć resztek pokarmu z różnych ubytków i szczelin miedzy zębami. Irygator Oclean W10 jest urządzeniem które tą rolę doskonale spełnia, wyróżniając się większą skutecznością niż nici dentystyczne. Oclean W10 usuwa ...

Fedex - wezwanie do zapłaty po doręczeniu paczki

Cześć.
Mam pytanie odnośnie opłat celnych/podatkowych. W lipcu (czyli już po wprowadzeniu nowego systemu opłat) zamówiłem przedmiot na Aliexpres o wartości ok 5$ z wysyłką. Na etapie zamówienia został doliczony podatek, wysyłka miałą być realizowana przez Aliexpress Standard Shipping. Niestety z jakichś powodów sprzedawca wysłał przesyłkę kurierem Fedex. 2 tygodnie po doręczeniu paczki otrzymałem wezwanie do zapłaty z fakturą na kwotę ok 70zł za „opłaty celne i zabezpieczenie należności”. Nie byłem informowany o tych opłatach ...
Czytaj więcej : Fedex - wezwanie do zapłaty po doręczeniu paczki | Wyświetlone : 3591 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Xiaomi Mix 4 Recenzja

#recenzja
757 EUR + wysyłka (ok. 3500 PLN) Xiaomi MIX 4 8/128 GB
Snapdragon 888+, ekran Full HD+ 6.67" 120 Hz, aparat 108 Mpx
https://bit.ly/3Czo43k

Dzisiaj mam dla was test chińskiej wersji Xiaomi MIX 4 z tradingshenzen. Czy da się korzystać z wersji chińskiej? Spokojnie można zainstalować sklep play i później wszystkie aplikacje normalnie jak na androidzie, dodatkowo do wyboru jest chiński i angielski, więc po angielsku pewnie większość ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mix 4 Recenzja | Wyświetlone : 3990 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Kamera domowa Imilab C21

Imilab C21 jest niedrogą kamerą podnoszącą bezpieczeństwo domowe. Kamera oferuje spore możliwości dzięki którym możesz mieć zdalną kontrolę nad swoim dzieckiem lub zwierzęciem, a ponadto zarejestruje i powiadomi cię o nieuprawionych zdarzeniach , ruchu osób czy nawet po wykryciu dźwięku. Firma jest częścią ekosystemu Xiaomi, co gwarantuje dobrą jakość wykonania, jak i przyjazne oprogramowanie. Te i inne możliwości omówię w dalszej części testu.
Obrazek

DOSTĘPNOŚĆ I CENA
Kamerę można kupić za niespełna 200zł w wielu ...
Czytaj więcej : Kamera domowa Imilab C21 | Wyświetlone : 1222 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Re: Ocena sytuacji

Po pierwsze. Raczej wątpię aby ktoś od nas operował takim kapitałem o jakim piszesz (choć oczywiście mogę się mylić).
Po drugie. Po problemach z zaopatrzeniem wynikającym z perturbacji pocovidowych nikt raczej nie będzie teraz inwestował bo tak dostępne półfabrykaty jak i koszty transportowe są wyższe.
Po trzecie. Wszyscy wieszcza kolejny ogólnoświatowy krach na giełdach a co za tym idzie są ostrożni w inwestycjach.

To tylko moje luźne wnioski nie poparte dowodami a raczej intuicją.
Czytaj więcej : Re: Ocena sytuacji | Wyświetlone : 1628 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Klawiatura mechaniczna ThundeRobot KG3104 RGB

Przegląd klawiatury Mechanicznej ThundeRobot KG3104 z podświetleniem RGB
https://www.youtube.com/watch?v=V1vjWOFf9EE
Czytaj więcej : Klawiatura mechaniczna ThundeRobot KG3104 RGB | Wyświetlone : 1668 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164981 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39582