Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Nie mi roztrząsać co się komu widzi... U mnie na łapie Certina, albo Atlantic... Wcześniej Timex... A jeszcze wcześniej Rakieta... Chciał z cyrkoniami naokoło cyferblatu - to dostał...
Ciekawe odkrycie ... matka San Martin ... sygnują interesujące zegarki. Wiele z nich to pewno wzorowane na ... Tanio nie jest, ale np. ten za zdjęcia ma niby WR 2000m !!!
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
Widzę, że temat umarł śmiercią naturalną ;) Lecz podzielę się znaleziskiem a dokładnie chodzi o sklep z replikami https://best2019.x.yupoo.com. Pytanie czy ktoś coś wie na jego temat ? W necie nie znalazłem żadnych informacji, co z drugiej strony jest na plus bo jakby ktoś został oszukany to gdzieś wpis by się pojawił o tym.