Teraz jest 8 paź 2025, o 17:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kamera domowa Imilab C21

Imilab C21 jest niedrogą kamerą podnoszącą bezpieczeństwo domowe. Kamera oferuje spore możliwości dzięki którym możesz mieć zdalną kontrolę nad swoim dzieckiem lub zwierzęciem, a ponadto zarejestruje i powiadomi cię o nieuprawionych zdarzeniach , ruchu osób czy nawet po wykryciu dźwięku. Firma jest częścią ekosystemu Xiaomi, co gwarantuje dobrą jakość wykonania, jak i przyjazne oprogramowanie. Te i inne możliwości omówię w dalszej części testu.
Obrazek

DOSTĘPNOŚĆ I CENA
Kamerę można kupić za niespełna 200zł w wielu ...
Czytaj więcej : Kamera domowa Imilab C21 | Wyświetlone : 1253 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Re: Ocena sytuacji

Po pierwsze. Raczej wątpię aby ktoś od nas operował takim kapitałem o jakim piszesz (choć oczywiście mogę się mylić).
Po drugie. Po problemach z zaopatrzeniem wynikającym z perturbacji pocovidowych nikt raczej nie będzie teraz inwestował bo tak dostępne półfabrykaty jak i koszty transportowe są wyższe.
Po trzecie. Wszyscy wieszcza kolejny ogólnoświatowy krach na giełdach a co za tym idzie są ostrożni w inwestycjach.

To tylko moje luźne wnioski nie poparte dowodami a raczej intuicją.
Czytaj więcej : Re: Ocena sytuacji | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Klawiatura mechaniczna ThundeRobot KG3104 RGB

Przegląd klawiatury Mechanicznej ThundeRobot KG3104 z podświetleniem RGB
https://www.youtube.com/watch?v=V1vjWOFf9EE
Czytaj więcej : Klawiatura mechaniczna ThundeRobot KG3104 RGB | Wyświetlone : 1688 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Jak usunąć tymczasowe karty płatnicze

Witam na rewolut generowałem te karty jednorazowe i je podawałem do płacenia na Aliexpress tera mam ich tam kilka jak je skasować?

Rower elektryczny z Chin CMACEWHEEL KS26 , Prędkość 45km/h

Rower elektryczny z maksymalną prędkością aż 45 km/h oraz zasięgiem do 110 km. W zestawie dwie baterie!
https://youtu.be/pRA2YsmMrcM

Obrazek
Proszę o lajki i komentarze pod filmem co zwiększy zasięgi. Dziękuję.
CMACEWHEEL KS26 jest pojazdem któremu nie straszna żadna nawierzchnia, podjazdy i górki też nie stanowią dla niego problemu. Dwie baterie o dużej pojemności pozwolą na dalekie wypady. Jeżeli nam się spieszy lub lubimy szybka jazdę to możemy skorzystać z ...

Gdzie kupię repliki 1:1

Gdzie obecnie można kupić w Polsce repliki 1:1 iPhone, Galaxy czy Huawei P30? Interesuje mnie wysyłka z Polski, w najgorszym wypadku z Europy. Na Ebay widziałem ofertę aczkolwiek jak dla mnie jest za drogo. Może ktoś z was ma do sprzedania?
Czytaj więcej : Gdzie kupię repliki 1:1 | Wyświetlone : 3788 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Mi A2 - android auto - komuś działa stabilnie?

Pytanie jak w temacie, czy komuś działa stabilnie Android auto na Mi A2? U mnie działa na bardzo krótkim kablu, 15 cm, ale i tak jest bardzo niestabilnie. Auto to nissan qashqai 2020.
Jeśli ktoś potrafi ten telefon zmusić do stabilnej pracy z samochodem na trochę dłuższym kablu, proszę o podpowiedź jak to zrobić :-D :-D ...
Czytaj więcej : Mi A2 - android auto - komuś działa stabilnie? | Wyświetlone : 6680 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Software do Microwear L15 potrzebne.

Potrzebne oprogramowanie do smartwatcha Microwear L15 (model z latarką) :mrgreen: , prawdopodobnie może pasować od bliźniaczego L16 który nie posiada latarki.
Próbowałem chyba wszystkiego:
Pisałem do producenta - parę razy i cisza
Na stronie znanego portalu społecznościowego producenta i fanów - cisza
Poprzez feedback w aplikacjach dedykowanych dla tego modelu to jest FitCloudPro i Orunnig - i oczywiście brak odpowiedzi a same aplikacje pokazują że mam najnowszą ...
Czytaj więcej : Software do Microwear L15 potrzebne. | Wyświetlone : 1934 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Smartwatch z możliwością przeszukiwania dokumentów

Witam, szukam smartwatcha z możliwością przeszukiwania dokumentów po tekście i możliwością wejścia na stronę www. W cenie do 700zł. Możecie coś polecić?
Czytaj więcej : Smartwatch z możliwością przeszukiwania dokumentów | Wyświetlone : 1266 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

MIDEA M7 PRO. Najlepszy odkurzacz do 1500zł

Midea M7 Pro, jest robotem który mnie pozytywnie zaskoczył, a po przetestowaniu kilkunastu odkurzaczy już myślałem że trudno będzie mnie czymkolwiek zaskoczyć. Jednak Midea M7 Pro mnie zaskoczyła systemem nawigacji, wydajnym systemem mopowania i ogromną siłą ssania, zaawansowana nawigacją laserową i świetną aplikacją.
W dalszej części poznamy zalety i wady oraz porównamy go do flagowego odkurzacza Xiaomi

Midea M7 Pro
Cena 319.9 9EURO: https://www.thetopmark.com/collections/ ... -aspirator

Recenzja Wideo
...
Czytaj więcej : MIDEA M7 PRO. Najlepszy odkurzacz do 1500zł | Wyświetlone : 1919 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583