Teraz jest 29 kwi 2025, o 12:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Redmi Note 10 5G, najtańszy telefon 5G

Xiaomi Redmi Note 10 5G jest jednym z najtańszych telefonów z 5G na rynku. Moduły 5G są jeszcze bardzo drogie. Dziś postaram się wam powiedzieć na jakie ustępstwa względem Redmi Mote 10 Pro poszedł producent aby zaoferować tani telefon 5G
https://www.youtube.com/watch?v=zG92-PgwOt8

Redmi Note 10 5G można kupić u jednego z największych sprzedawców elektroniki na Aliexpress, u dobrze w Polsce znanego sprzedawcy HK Goldway który ma na forum telchina.pl oficjalne ...
Czytaj więcej : Redmi Note 10 5G, najtańszy telefon 5G | Wyświetlone : 1986 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

4HUAWEI P30 lite

Witam wszystkich! Przez długi czas model HUAWEI P30 lite był uważany za "świecidełko" klasy średniej. Teraz ten gadżet jest raczej wśród najlepszych telefonów z aparatem budżetu, bo poważnie sagged w zakresie ceny, ale nie przestał zachwycać klientów z doskonałych zdjęć. Za fotografowanie odpowiada potrójny aparat, w tym 24-megapikselowy obiektyw główny, 8-megapikselowa matryca szerokokątna o polu widzenia 120 stopni oraz dodatkowy 2-megapikselowy czujnik głębi, który sprawdził się doskonale w fotografii portretowej. Opatentowana sztuczna inteligencja doskonale dostosowuje ...
Czytaj więcej : 4HUAWEI P30 lite | Wyświetlone : 2838 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Poco X3 pro wifi calling play

Witajcie,czy ktoś może potwierdzić czy w tym smartfonie działa wifi calling w sieci Play?U mnie lipa z zasięgiem więc ta opcja jest niezbędna...
Czytaj więcej : Poco X3 pro wifi calling play | Wyświetlone : 2175 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Sharp S3 naprawa

Witam.
Szukam osoby lub serwisu która, oczywiście odpłatnie :
- zmieni mi szklane plecki (mam nowe)
- wymieni mi baterie (mam nową)
- przejrzy gniazdo ładowania ( nie zawsze działa )
- zainstaluje android Q lub 11( podobno jest taka możliwość)
Telefon mogę dostarczyć osobiście lub wysłać kurierem.
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Sharp S3 naprawa | Wyświetlone : 11250 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Dreame T10 Test bezprzewodowego odkurzacza pionowego

Odkurzacz pionowy bezprzewodowy Dreame T10 jest dziełem submarki Xiaomi , co gwarantuje już na wstępie przyzwoitą jakość materiałów i wykonania. Ale odkurzacz musi nie tylko dobrze wyglądać, ale zwłaszcza zbierać wszelkie zabrudzenia, kurze, alergeny i roztocza. Z testu dowiemy się jak sobie radzi odkurzacz, jakie ma zalety i jakie wady.
Obrazek

Odkurzacz można kupić w cenie $239.29 (910zł): https://tc.tradetracker.net/?c=17098&m= ... 76425.html
Kupon: TARYFA12

Obrazek

Nazwa produktu Dreame T10
Napięcie ...

Jaki telefon z ładowaniem indukcyjnym + dual sim do 1500zł

Witam, ogromna prośba siedzę już kilka dni i szukam telefonu do pracy musi posiadać ładowanie indukcyjne gdyż jeżdżę dużo samochodem i jest to po prostu wygoda oraz musi mieć miejsce na 2 karty to są główne kryteria. Oczywiście fajnie jakby miał dobrą baterie, aparat etc. najlepiej do kwoty 1500zł. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc!
Czytaj więcej : Jaki telefon z ładowaniem indukcyjnym + dual sim do 1500zł | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Huawei Y6S 64GB Czarny Smartfon

Zalety
* Dźwięk z wbudowanych głośników jest głośny. Dotyczy to zarówno głośnika do rozmów (prawie nigdy nie używam go na pełnej głośności), jak i głośnika zewnętrznego. Zewnętrzny jest w zupełności wystarczający do słuchania muzyki lub audiobooków.

* Czuły mikrofon (shazam działa na nim znacznie lepiej niż na poprzednim smartfonie).

* Wyświetlacz jakości. Do użytku w ciągu dnia w pełnym słońcu.

* Wystarczająca wydajność i pamięć. W gry 3d nie gram, do tego służy komputer. Ale ...
Czytaj więcej : Huawei Y6S 64GB Czarny Smartfon | Wyświetlone : 4446 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Huawei

Smartfon HUAWEI P40 Pro

Plusy: - Ekran - 90Hz działa znacznie płynniej niż 60, bez wpływu na baterię.
- Bateria i ładowanie - co prawda nigdy nie miałem problemów z Huawei jeśli chodzi o czas pracy na baterii, ale tutaj jest też szybkie ładowanie bezprzewodowe na 27w, przewodowe w ogóle przestałem używać (choć jest na 40w).
- Obsługa najnowszych standardów sieci bezprzewodowych - jest Bluetooth 5.1, a także Wi-Fi 6 (wybieram router) oraz 5G (tak, w Rosji jeszcze tego ...
Czytaj więcej : Smartfon HUAWEI P40 Pro | Wyświetlone : 6187 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Huawei

Nubia z11 Nx531j problem nie widzi kart sim

Witam kupiłem dosyć leciwy sprzęt do po bawienia się z wgraniem romu,z początku problem był ze zmianą stockowego romu Nubii z androida 6 na 7 aby móc skorzystać z debugowania USB bo w wersji 6 nie ma takiej opcji gdy udało mi się odblokowałem bootloader wgrałem twrp i zaczęły się schody po wgraniu mokee 10.0 telefon przestał czytać kartę SIM sprawdzałem na paru slotach na kilku romach i nic. Dodam że oba nr imei są ...
Czytaj więcej : Nubia z11 Nx531j problem nie widzi kart sim | Wyświetlone : 10943 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ZTE

Xiaomi Mi10 Lite i Always on Display ale nie Always

Czy ktoś już znalazł sposób na uruchomienie w Mi10 Lite , AOD ? Fabrycznie nie ma on takiej opcji pomimo iż posiada ekran Amoled. Czy ktoś próbował doinstalować ze sklepu Play alternatywną aplikację?
Czytaj więcej : Xiaomi Mi10 Lite i Always on Display ale nie Always | Wyświetlone : 4169 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570