Teraz jest 8 paź 2025, o 19:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Inopost self pickup nie można wybrać powyżej 100pln zakupu.

Witajcie, problem jest od około pół roku jak go zauważyłem.
Wielokrotnie zamawiałem przez inpost i wszystko bez względu na sprzedawce dochodziło do kwoty 100pln.
Jeśli tylko przekroczę tą kwotę opcja self pickup znika.
Nie jest istotne ile mam towaru tylko kwota zakupu.

Dzwoniłem do inpost twierdzą że nie mają górnego limitu, po kontakcie kilkukrotnym z aliexpress nie jest w stanie znaleźć zależności.

Czy ktoś się spotkał z taką sytuacją?
Czytaj więcej : Inopost self pickup nie można wybrać powyżej 100pln zakupu. | Wyświetlone : 4125 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Xiaomi Mi Air Purifier 3C Opinia

Coraz więcej osób ma świadomość jak duży wpływ na zdrowie i długość życia ma czyste powietrze. W tym celu podejmujemy różne działania jak np. wymiana kotła na paliwa kopalne na pompę ciepła która nie emituje żadnych spalin z komina naszego domu. Jednak nie mamy dużego wpływu na sąsiadów jak i na zanieczyszczenia z przemysłu czy samochodów. Wiec aby powietrze w naszym domu było czyste niezależnie od czynników zewnętrznych należy wyposażyć się w oczyszczacz powietrza. Dziś ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Air Purifier 3C Opinia | Wyświetlone : 3707 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Fotowoltaika Fakty i mity. Mój prąd 2021r. Na co dotacje

Przez ostatnie dwa lata mamy prawdziwy boom na fotowoltaikę. Jednak jest jeszcze spora grupa ludzi która z niedowierzaniem przygląda się rozwojowi sytuacji. Wielu sądzi że to tylko moda dla bogatych. Na temat fotowoltaiki krąży wiele mitów. Dziś postaram się sprostować niektóre mity i przedstawić fakty.

Obrazek

Na temat Fotowoltaiki krąży wiele mitów, poniżej kilka przykładowych.

Wiele osób sądzi że fotowoltaika się w Polsce nie opłaca,ponieważ jest za mało słońca, że to jest dobre na ...

Recenzja Odkurzacza bezprzewodowego pionowego, iLife H55

Recenzja Odkurzacza pionowego iLife H55
https://www.youtube.com/watch?v=A-40EvQrU7I
Dziękuję za komentarze pod filmem i lajki, co pomoże w lepszych zasięgach filmu‼

Obrazek

Testowałem już wiele odkurzaczy iLife, większość z was wie że firma produkuje urządzenia w doskonałym stosunku jakości do ceny. Dziś krótki test bezprzewodowego odkurzacza pionowego (ręcznego) ILIFE H55. Sprawdzimy jak radzi sobie z odkurzaniem płytek, paneli a także dywanów. Poznamy jego wady i zalety.

⚠Odkurzacze pionowe o dobrych parametrach ...

Zakupy w chiskich sklepach DDP czy FCA?

Cześć,
przeglądając chińskie sklepy widzę że do wyboru są zazwyczaj 2 warianty wysyłki, na warunkach DDP lub FCA.
Z jakiego typu najlepiej korzystać? Macie jakieś doświadczenia z takimi metodami wysyłki?
Czytaj więcej : Zakupy w chiskich sklepach DDP czy FCA? | Wyświetlone : 2341 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Wybór pomiędzy dwoma smarfonami realme 6 pro i 7 pro.

Witam.
Jako że już kiedyś radziłem się Was co do wyboru telefonu i był to strzał w dziesiątkę,pomyślałem że i teraz doradzicie dobrze.
Otóż dwa smartfony,dwa tej samej firmy i dwa w prawie identycznej cenie.
Realme 7 pro i Realme 6 pro. Może ktoś z Was miał lub ma z nimi do czynienia i doradzi który lepiej kupić,wiem już dużo na temat tych smartfonów bo analizuje od tygodnia i nie moge zdecydować. Absolutnie nie chce ...
Czytaj więcej : Wybór pomiędzy dwoma smarfonami realme 6 pro i 7 pro. | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Smartwatch z wysokosciomierzem

Witam!
Szukam smartwatch'a z wysokosciomierzem w cenie do 500 zł. Znajdzie się coś?
Czytaj więcej : Smartwatch z wysokosciomierzem | Wyświetlone : 1916 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Huawei Mate 20 Lite

Cześć :)
Podpowiecie mi jak zrobić roota do Huawei Mate 20 Lite ?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Lite | Wyświetlone : 15203 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Huawei

wyciek haseł !

czy to prawda ?
https://sekurak.pl/wyciek-z-przeszlo-50 ... na-liscie/

telchina.pl jest na tej liście...

a tak na marginesie, kto jest Administratorem danych osobowych na tym serwisie (brak danych w regulaminie), czy zgłosiliście do UODO wyciek danych (o ile faktycznie wystąpił) ?
Czytaj więcej : wyciek haseł ! | Wyświetlone : 7766 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583