Teraz jest 8 sie 2025, o 11:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zakupy w chiskich sklepach DDP czy FCA?

Cześć,
przeglądając chińskie sklepy widzę że do wyboru są zazwyczaj 2 warianty wysyłki, na warunkach DDP lub FCA.
Z jakiego typu najlepiej korzystać? Macie jakieś doświadczenia z takimi metodami wysyłki?
Czytaj więcej : Zakupy w chiskich sklepach DDP czy FCA? | Wyświetlone : 2279 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Wybór pomiędzy dwoma smarfonami realme 6 pro i 7 pro.

Witam.
Jako że już kiedyś radziłem się Was co do wyboru telefonu i był to strzał w dziesiątkę,pomyślałem że i teraz doradzicie dobrze.
Otóż dwa smartfony,dwa tej samej firmy i dwa w prawie identycznej cenie.
Realme 7 pro i Realme 6 pro. Może ktoś z Was miał lub ma z nimi do czynienia i doradzi który lepiej kupić,wiem już dużo na temat tych smartfonów bo analizuje od tygodnia i nie moge zdecydować. Absolutnie nie chce ...
Czytaj więcej : Wybór pomiędzy dwoma smarfonami realme 6 pro i 7 pro. | Wyświetlone : 1957 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Smartwatch z wysokosciomierzem

Witam!
Szukam smartwatch'a z wysokosciomierzem w cenie do 500 zł. Znajdzie się coś?
Czytaj więcej : Smartwatch z wysokosciomierzem | Wyświetlone : 1870 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Huawei Mate 20 Lite

Cześć :)
Podpowiecie mi jak zrobić roota do Huawei Mate 20 Lite ?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Huawei Mate 20 Lite | Wyświetlone : 14777 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Huawei

wyciek haseł !

czy to prawda ?
https://sekurak.pl/wyciek-z-przeszlo-50 ... na-liscie/

telchina.pl jest na tej liście...

a tak na marginesie, kto jest Administratorem danych osobowych na tym serwisie (brak danych w regulaminie), czy zgłosiliście do UODO wyciek danych (o ile faktycznie wystąpił) ?
Czytaj więcej : wyciek haseł ! | Wyświetlone : 7624 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Xiaomi Mi8 6/64

Witam.

Cena 600zł + kw.

Mam do sprzedania bardzo wydajny i znany smartphone jakim jest Xiaomi Mi 8 w wersji 6GB RAM i 64GB ROM. Aktualne oprogramowanie to MIUI w wersji 11.0.5.0. Na pokładzie bardzo wydajny procesor Snapdragon 845 zapewniający bardzo szybką pracę telefonu i osięgający aż 357.000 pkt. w teście ANTUTU.
Telefon wygląda jak nowy. Jest w kolorze białym. Na ekranie jest naklejone szkło hartowane w żaden sposób nie uszkodzone. Telefon został zakupiony 18.09.2019 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 6/64 | Wyświetlone : 4921 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Klasyczny z klawiaturą i mocną baterią.

Cześć,

Po lekturze dotyczącej CAT35, Nokii 800 i Hammer 4+/5 i ich problemów z działaniem KaiOS postanowiłem napisać tutaj. Taka ostatnia deska ratunku.
Rodzic skutecznie utopił Samsung Solid i teraz przeglądam internety w poszukiwaniu następcy i płaczę bo jest dramat.

Szukam telefonu:
Cena (bez VAT): najchętniej do ~300 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: ~2"-2,5"
Ilość RAM/ROM/Procesor: tyle, żeby nie zacinał.
Dual/Single sim: single wystarczy
Preferowane marki:
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): obojętne
Wymagania (parametry, funkcje): radio FM, intuicyjne menu - ...
Czytaj więcej : Klasyczny z klawiaturą i mocną baterią. | Wyświetlone : 1782 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

POrównanie kosztów ogrzewania. Jak tanio ogrzewać dom.

Koszty ogrzewanie należą do największych obciążeń domowego budżetu. Dlatego wielu z was ma spory dylemat jaki rodzaj ogrzewania wybrać, lub na jakie źródło ciepła wymienić swój stary kocioł.

Dziś podzielę się moimi doświadczeniami. Rok temu wymieniłem Automatyczny kocioł miałowy na powietrzną pompę ciepła, więc powiem jaka jest różnica w kosztach ogrzewania domu. Podzielę się też doświadczeniami moich znajomych którzy korzystali z innych źródeł ciepła.

Odpowiemy sobie na pytanie jak i czym najtaniej ogrzewać dom nowo ...

Jaki to tablet

Witam.

Szukam nazwy producenta tego tabletu, w papierach i na opakowaniu nic nie ma. Jaki najlepszy Rom na niego wrzucić?

Z góry dziękuję.
Czytaj więcej : Jaki to tablet | Wyświetlone : 2616 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579