Teraz jest 20 kwi 2025, o 06:40

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Klasyczny z klawiaturą i mocną baterią.

Cześć,

Po lekturze dotyczącej CAT35, Nokii 800 i Hammer 4+/5 i ich problemów z działaniem KaiOS postanowiłem napisać tutaj. Taka ostatnia deska ratunku.
Rodzic skutecznie utopił Samsung Solid i teraz przeglądam internety w poszukiwaniu następcy i płaczę bo jest dramat.

Szukam telefonu:
Cena (bez VAT): najchętniej do ~300 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: ~2"-2,5"
Ilość RAM/ROM/Procesor: tyle, żeby nie zacinał.
Dual/Single sim: single wystarczy
Preferowane marki:
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): obojętne
Wymagania (parametry, funkcje): radio FM, intuicyjne menu - ...
Czytaj więcej : Klasyczny z klawiaturą i mocną baterią. | Wyświetlone : 1702 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

POrównanie kosztów ogrzewania. Jak tanio ogrzewać dom.

Koszty ogrzewanie należą do największych obciążeń domowego budżetu. Dlatego wielu z was ma spory dylemat jaki rodzaj ogrzewania wybrać, lub na jakie źródło ciepła wymienić swój stary kocioł.

Dziś podzielę się moimi doświadczeniami. Rok temu wymieniłem Automatyczny kocioł miałowy na powietrzną pompę ciepła, więc powiem jaka jest różnica w kosztach ogrzewania domu. Podzielę się też doświadczeniami moich znajomych którzy korzystali z innych źródeł ciepła.

Odpowiemy sobie na pytanie jak i czym najtaniej ogrzewać dom nowo ...

Jaki to tablet

Witam.

Szukam nazwy producenta tego tabletu, w papierach i na opakowaniu nic nie ma. Jaki najlepszy Rom na niego wrzucić?

Z góry dziękuję.
Czytaj więcej : Jaki to tablet | Wyświetlone : 2515 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Reklmacja banggood co robic?

Witam. Prosze Was o rade. Reklamuje telefon w banggood ale za posrednictwem sprzedawcy (osoba prywatna) ktora mi pomaga w zalatwieniu sprawy. Telefon kupiony w maja. Oukitel wp6 ktory jakis czaw temu restartowal sie. Proba wgrania softu nie pomogla. Telefon teraz wogole sie nie uruchamia. Jeden z serwisow boxem probowal wgrac soft. Bez rezultatu. Wstepna diagnoza to uszkodzony sektor rozruchowy,uszkodzenie pamieci emmc. Nie do zrobienia bez wymiany pkyty glownej. Serwis z gdyni ''vibe'' od azjatyckich marek ...
Czytaj więcej : Reklmacja banggood co robic? | Wyświetlone : 1760 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Android i przeglądarka z systemu Windows???

Pytanie czy w jakiś sposób da się na androidzie uruchomić przeglądarkę z systemu Windows? O co chodzi, wyjeżdżam na ładnych kilka dni i będę miał bardzo mocno ograniczony dostęp do laptopa czy komputera a pracuję z przeglądarką i skryptami wrzuconymi do TamperMonkey. Niestety mimo że można dodatek TamperMonkey zainstalować na androida to jakoś nie bardzo to działa. Dlatego zastanawiam się czy jest jakiś patent na to. Do tej pory przyszło mi tylko do głowy poszukać ...
Czytaj więcej : Android i przeglądarka z systemu Windows??? | Wyświetlone : 1940 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Rower elektryczny, który wybrać

Chcę żonie kupić rower elektryczny, wstępnie wybrałem dwa modele i nie wiem który z nich będzie lepszy. Obydwa mają centralne napędy.

Elektryczny rower miejski - damka, Samsung 454Wh
Cena: 3999zł https://ad.admitad.com/g/lhiz91jzmif7f8 ... 9450601523
Silnik centralny E-NOVATION 8 Fun - produkcji Bafang 250W
Bateria SAMSUNG SDI 36,3V 12,5Ah (453,7Wh)
Rama 18 cali
Koła 28 cali
W tylnej piaście znajdują się przerzutki - 7 biegowe Shimano Nexus.
Obrazek

ROWER ELEKTRYCZNY MĘSKI ...
Czytaj więcej : Rower elektryczny, który wybrać | Wyświetlone : 3799 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HydePark

Do 1500 z ładowaniem indukcyjnym

Ponieważ ciągle niszczę gniazdko ładowania szukam telefonu z ładowaniem indukcyjnym do 1500 zł

Cena (bez VAT): 1100-1400, może być i trochę więcej

Wielkość ekranu/Rozdzielczość: minimum 6" Amoled
Płatności zbliżeniowe czyli NFC
Android co najmniej 9 z aktualizacją
Ilość RAM/ROM/Procesor: dobre do gierek / minimum 64GB pamięci lepiej 6/128
Dual/Single sim: raczej dual, ale nie jest to zbyt ważne
Preferowane marki: Xiaomi
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska lub Szybka (dostawa max w ciągu miesiąca) wysyłka z Chin. Może ...
Czytaj więcej : Do 1500 z ładowaniem indukcyjnym | Wyświetlone : 2071 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Selpic Star A: Najbardziej opłacalna wielofunkcyjna drukarka

Łatwa w instalacji i obsłudze drukarka 3D z ekranem dotykowym, grawerowaniem laserowym i wieloma funkcjami.

Obrazek

Druk 3D stał się bardziej zaawansowany niż kiedykolwiek, a przypadki użycia stale rosną. Zwykłe osoby nie są już domeną przemysłu i dużych firm, ale teraz mogą korzystać z druku 3D, aby ożywić swoją wyobraźnię. Istnieje jednak wiele barier wejścia, które mogą zniechęcać ludzi, w tym koszty, złożony montaż i złożona obsługa. Tutaj pojawia się drukarka 3D Selpic Star A.
...
Czytaj więcej : Selpic Star A: Najbardziej opłacalna wielofunkcyjna drukarka | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Szybki jak Xiaomi Redmi 9/10 lecz ciut tańszy

Witam, chcę kupić synowi jak w temacie, niestety wiadomo jak to z dziećmi, tu gdzieś spadnie, tu uderzy, tam przytrze a to nie daj Bóg ukradną - chciałbym wydać mniej lecz porównywanie do szybkości Redmi 9/10
Czy możecie mi coś polecić?
Telefon do gier, czasem pokemony itd. Myślałem może nad Umidigi A7 Pro lecz w antutu ma połowę mnie niż Redmi 9

pozdrowionka
Czytaj więcej : Szybki jak Xiaomi Redmi 9/10 lecz ciut tańszy | Wyświetlone : 3405 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Re: Co sądzicie o pośrednikach aliexpress?

Sądzimy, że to dość natrętna próba pozycjonowania. już zgłoszona.
Czytaj więcej : Re: Co sądzicie o pośrednikach aliexpress? | Wyświetlone : 2018 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567