Teraz jest 8 sie 2025, o 08:29

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Fotowoltaika. Dotacje Mój prąd 2021. Czas zwrot, opłacalność

Fotowoltaika. Opłacalność. Dotacje Mój prąd 2021. Czas zwrotu inwestycji (moje rachunki)
Zastanawiasz się czy warto inwestować w fotowoltaikę, koniecznie zobacz ten film.
https://youtu.be/JkOiOFwBi6w

oraz przeczytaj artykuł na blogu
http://gadzet.telchina.pl/fotowoltaika- ... 2021-mity/

Obrazek

Macie pytania, Chętnie odpowiem.

Osoby zainteresowane wyceną instalacji fotowoltaicznej proszę o kontakt pod adresem oze@telchina.pl
Realizacje na terenie całej Polski.

Rozmowa ze sprzedawcą

Witam. Nie mogę się dogadać ze sprzedawcą, wiem że paczka przekracza dopuszczalną wagę, i że chyba chce żeby coś dopłacić...może ktoś się orientuje o co dokładnie mu chodzi
Hi dear
Thanks for your order.
because this order is over weight.we need separate to 4 package to ship for you.
We want to choose AliExpress official logistics for you, but only new orders can be selected, so please pay 4 pcs 0.1 US dollars, we choose ...
Czytaj więcej : Rozmowa ze sprzedawcą | Wyświetlone : 2134 | Odpowiedzi : 6 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Re: Sufity napinane

LoL jakie ordynarne pozycjonowanie.
Zgłoszone.
Czytaj więcej : Re: Sufity napinane | Wyświetlone : 1670 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

11.11.2020 nowa promocja nadchodzi.

Kolejna gra na aplikacji przed wyprzedażami 11.11 w której można wygrać niespodzianki (prawdopodobnie będą to czerwone kupony)

Grajcie codziennie i zbierajcie pieczątki.

https://a.aliexpress.com/_BPimWE
Czytaj więcej : 11.11.2020 nowa promocja nadchodzi. | Wyświetlone : 2200 | Odpowiedzi : 4 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Oukitel WP8Pro Ustawienia

Witam, czy ma ktoś już taki model?
Mam jak nigdy problem z ustawieniami, mianowicie (przypuszczam) nie mogę wyłączyć zainstalowanego Launchera, który nie pozwala mi na ustawienie osobnego menu z aplikacjami, wszystkie apki są na ekranie i nie mogę ich "usunąć" aby dodać te które, ja chcę, aby były.
Poza tym zauważyłem, że menu jest po polsku i angielsku, ale akurat to nie jest jakiś problem.
Czy ktoś zetknął się z podobnym problemem? Niekoniecznie w tym ...
Czytaj więcej : Oukitel WP8Pro Ustawienia | Wyświetlone : 2023 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oukitel

Smartfon do 500 zł

Cena (bez VAT): do 500 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Każda
Ilość RAM/ROM/Procesor: Minimum 3GB/32GB/8rdzeni
Dual/Single sim: Dual sim
Preferowane marki: Xiaomi ale może być inna
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Polska lub Chiny
Wymagania (parametry, funkcje): Dobra bateria i aparat ze stabilizacją obrazu
Opis: Szukam czegoś lepszego od Xiaomi Redmi 8A którego używam obecnie jedynie zależy mi na dobrej baterii i żeby aparat miał stabilizację obrazu więcej wymagań nie mam.
Czytaj więcej : Smartfon do 500 zł | Wyświetlone : 2519 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon do 3k PLN

Cześć,

Szukam telefonu, który będzie zawierał poniższe parametry:

Szybkie ładowanie
DualSim
Bardzo dobry aparat
Duża i wydajna bateria
Aktualizacje Google

Z góry dziękuję za pomoc :)
Czytaj więcej : Telefon do 3k PLN | Wyświetlone : 2531 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Jaki telefon kupić ?

czesciowo wyslane - brak mozliwosci otworzenia sporu

Witam,
Dokonałem zakupu na Aliexpress i dosc szybko otrzymalem status czesciowo wyslany sprzedawca mial termin na pelna wysylke do 05.09.2020 i do dzisiaj wisi status czesciowo wyslany a ja nie moge otworzyc sporu. Aliexpres tez mi odpowiedzialo ze nie mozna anulowac zamowienia jesli status jest czesciowo wyslany. Co można zrobic.?
Czytaj więcej : czesciowo wyslane - brak mozliwosci otworzenia sporu | Wyświetlone : 2963 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

POCO x3

Czy ktoś już ma, jestem ciekaw jak się ma rzeczywistość do całego zachwytu przedpremierowego :)
Na papierze kusi, jestem ciekaw na ile realnie to odświeżanie poprawia komfort użytkowania?

Ps. nie da się zakładać nowych wątków w nowościach :/
Czytaj więcej : POCO x3 | Wyświetlone : 3518 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Sharp aquos c10

Witam.
Od pewnego czasu w telefonie pojawił się problem z ładowaniem. Telefon ładuje się bardzo wolno. Jeżeli używam telefonu podczas ładowania to baterii ubywa.
Nie jestem w stanie naładować telefonu do pełna. Ładowanie kończy się w okolicach 90%. Przy ok 90% telefon zachowuje się jakbym odłączał i podłączał ładowarkę.
Co możemy być przyczyną?
Czy da się to jakoś naprawić?
Czytaj więcej : Sharp aquos c10 | Wyświetlone : 2699 | Odpowiedzi : 2 | Dział : INNE MARKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579