Teraz jest 8 sie 2025, o 11:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Do 2500pln z mega aparatem

Cena : do 2500pln
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Obojętne
Ilość RAM/ROM/Procesor: 8GB/ 128GB.
Dual/Single sim: obojętne
Preferowane marki: bez różnicy
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Obojętne
Wymagania (parametry, funkcje): Jak najlepszy aparat, ekran Amoled lub Oled, NFC, szybkie ładowanie.

Potrzebuje dobrego smartphona dla córki z mega aparatem. RAM 8gb ponieważ będzie on na dłużej. Oczywiscie ekran Amoled lub oled, NFC, szybkie ładowanie.
Czy jest coś lepszego od Huawei P30 Pro?
Czytaj więcej : Do 2500pln z mega aparatem | Wyświetlone : 2097 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon do zdjęć 2500

Witam, poszukuje telefonu, aby robił dobre zdjęcia, był duży i szybko śmigał. Priorytet to są zdjęcia. Aktualnie posiadam Samsunga S8, więc poprzeczka do zdjęć dość wysoka :)

Co polecicie mi do 2500zl?
Patrzyłem na Xiaomi Note 10. Huaweii nestety odpada przez brak Google..
Czytaj więcej : Telefon do zdjęć 2500 | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Problemy z telefonem

Kupiłem chiński telefon i na tej stronie są reklamy: "jakiś url" Czy mogę to jakoś naprawić?
Czytaj więcej : Problemy z telefonem | Wyświetlone : 1980 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Gearbest nie chce zwrócić kasy.

Cześć, Co zrobić żeby odzyskać pieniądze z Gearbest? Oferują śmieszne 115$ zamiast 206. Przygotować przelew z banku, regulamin z geabestu i rozmowę z supportem GB? Że zostałem oszukany?
Czytaj więcej : Gearbest nie chce zwrócić kasy. | Wyświetlone : 2239 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Proszę o pomoc w wyborze smartfona po Redmi 3

Proszę o pomoc w wyborze smartfona, gdyż straciłem poczucie rzeczywistości w tym temacie :)
Cena (bez VAT): 600-1000 PLN (optymalna)
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 5-6"
Ilość RAM/ROM/Procesor: 4GB lub więcej
Dual/Single sim: raczej NIE
Preferowane marki:
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): obojetne
Wymagania (parametry, funkcje): min. 4GB RAM -
Opis: Ma być nie za duży i najlepiej bez DUAL, min 4 GB RAM, dobry aparat, optymalny cenowo -przesiadka z Redmi 3 (2GB RAM)
Czytaj więcej : Proszę o pomoc w wyborze smartfona po Redmi 3 | Wyświetlone : 3729 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Dla mojego kolegi Krzyśka

Mój dobry kolega i sąsiad zza płota. Super człowiek, pomocny życzliwy a takie choróbstwo los mu zgotował.
Bardzo proszę o pomoc.
https://www.siepomaga.pl/krzysztof-olejniczak
Czytaj więcej : Dla mojego kolegi Krzyśka | Wyświetlone : 2248 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Pompa ciepła i Fotowoltaika. Tanie ogrzewanie

Zapraszam do obejrzenia i komentowania filmu o pompie ciepła zasilanej przez instalację fotowoltaiczną. Dom bez kosztów ogrzewania i prądu.
https://youtu.be/8LYtSN7dDqs
Czytaj więcej : Pompa ciepła i Fotowoltaika. Tanie ogrzewanie | Wyświetlone : 2947 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Dhgate i stare telefony

Mam pytanie odnosnie sklepu, portalu. 6-8 lat temu kupowalem tam buty, poduszki itp.
Przyszedl czas na telefon i patrze tam i oferuja w duzej ilosci telefony jak Mi Max 3 Mi6, Mi Note 3, Mi 9 SE, Redmi Note 7 i pewnie jeszcze wiele starszych.
Skad ten sklep ma te telefony skoro np taki banggood, gearbest a nawet w niektorych modelach ali nie ma.
Jak z oplqcalnoscia zakupu w tym sklepie? Niesety przesylka albo free ...
Czytaj więcej : Dhgate i stare telefony | Wyświetlone : 2194 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Chińskie sklepy

FANTACY TECHNOLOGY sklep na ali uwaga

Problem z wyświetlaczem w redmi note 8 nie podświetla w jasny dzień nic nie widać nawet gdy ustawie na maxa podświetlenie.#FANTACYTECHNOLOGY sklep twierdzi że to normalne :
odpowiedź sklepu: "Dear Customer,

Thanks for your video and your messages. As we checked your hardware test video before,there is no problem with the hardware of this phone.Plz kindly understand that the design of screen of phones for different batches of the same brand phones are not the ...
Czytaj więcej : FANTACY TECHNOLOGY sklep na ali uwaga | Wyświetlone : 1923 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Chińskie sklepy

Jaki telefon używany/nowy kupić

Dziś rano mój mi5c uległ uszkodzeniu, wypadł z kieszeni podczas wsiadania do auta.
Dotyk niby działa, ale nie wiadomo jak długo bo pęknięcia są spore i może się wykruszać.
W związku z tym mam 2 pytania.
1. Czy teraz lepiej nakleic szklo aby nie zahaczac o bruzdy i nie powodowac większych uszkodzen, czy lepiej nie, ze moze odpasć z ekranem?.
2. Jaki kupić w tym wypadku telefon do 400/500zł używany (Polska, najlepiej Lublin)lub nowy(China, Polska). ...
Czytaj więcej : Jaki telefon używany/nowy kupić | Wyświetlone : 2013 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579