Teraz jest 13 gru 2025, o 00:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

zenf Z01HD po wyłączeniu telefonu odpala on się wyłacznie pr

Witam
Mam ten model smartphone asus zenfon3 z01hdze553kl z androidem 8. i mam problem z włączeniem go , odpala tylko przez kombinacje power+volumei pojawia sie wtedy menu i wybieram re boot system i ładuje się android i smartfon sie włacza, dzieje sie tak po każdym wyłączeniu. ktoś wie o co tu chodzi? i jak zrobić aby było normalnie?
Czytaj więcej : zenf Z01HD po wyłączeniu telefonu odpala on się wyłacznie pr | Wyświetlone : 5414 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Realme

Witam,Co możecie powiedzieć o modelach realme?? czy warto zwórcić na te smartfony uwadze?? mowa tu o wydajności,baterii,wyświetlaczu itp...
Czytaj więcej : Realme | Wyświetlone : 2409 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

redmi note 4

Witam,chcialbym zapytać posiadaczy xiaomi redmi note 4.Jak wasz tel robi zdjecia wieczorem?? czy macię słabą jakość zdjęć wieczorem,a lepszą w dzień,Chodzi o to ze w moim smartfonie ,aparat robi kiepską jakość zdjeć wieczorem,Jak u was to wygląda??
Czytaj więcej : redmi note 4 | Wyświetlone : 3144 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Gdzie najlepiej kupić Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB

Cześć,
gdzie kupię dwa takie same telefony najtaniej i z najmniejszym prawdopodobieństwem dodatkowych opłat.
W kręgu zainteresowania są telefony XIAOMI Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB ?

Najtaniej z kuponami z tego forum przy kupnie dwóch sztuk znalazłem na DHGATE:
- note 8 Pro x2 szt / - DHcoupon: -US $23
Order Total: US $379.94/ - 1578 zł

- note 9S x2 szt / - DHcoupon: -US $13
Order Total: US $353.46/ - ...
Czytaj więcej : Gdzie najlepiej kupić Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB | Wyświetlone : 2024 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Rękawiczki nitrylowe z aliexpres

Witam czy ktoś kupił rękawiczki na aliexpres czy możecie jakieś polecić?
Czytaj więcej : Rękawiczki nitrylowe z aliexpres | Wyświetlone : 2752 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Obecne opinie dhgate.com, warto?

Cześć,
chce kupić dwa telefony za pośrednictwem dhgate.com, dokładnie od Seller: mi_flagship_store. Na pytania obsługi platformy DG poprzez chat otrzymałem informacje, ale nie na wszystkie moje pytania odpowiedzi były zgodne z prawdą dotyczącą płatności co zweryfikowałem sam, ale opinia ogólna ok. Odesłano mnie do szczegółowych pytań do sprzedawcy a ten nie odpisuje na moje pytanie i również otrzymuje komunikat, że wyłączył on powiadomienia o otrzymaniu maili ale może je czytać. Chce kupić dwa identyczne telefony ...
Czytaj więcej : Obecne opinie dhgate.com, warto? | Wyświetlone : 6730 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

OUKITEL C18 Pro tani średniak z ekranem 6.55-cali

Model C18 Pro to kolejny telefon w bardzo przystępnej cenie od OUKITEL. Telefon ma być dostępny w cenie około $149. Co w połączeniu z parametrami daje całkiem dobrą kombinację, pod warunkiem, że komuś odpowaida ekran 6.55 - cala.
Obrazek

Co do specyfikacji :
Ekran: 6.55inch
RAM/ROM 4GB RAM + 64GB ROM
Aparat 16M Main Camera + 8M Wide Angle Camera + 5M Macro Camera.
Bateria 4000mAh
OS Android 10
Dodatkowe : Rear Fingerprint Sensor

Obrazek ...
Czytaj więcej : OUKITEL C18 Pro tani średniak z ekranem 6.55-cali | Wyświetlone : 2302 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zamówienie nie doszło a pisze że doręczone.

Witam serdecznie
Jakiś czas temu zakupiłem coś u chińczyka.
Śledziłem zamówienie i dziś według 17track widnieje że doręczone przez inpost , a ja nic nie dostałem.
Co mam teraz zrobić ? założyć spór że nic nie dostałem czy co ?
Czytaj więcej : Zamówienie nie doszło a pisze że doręczone. | Wyświetlone : 1923 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Odesłanie produktu z Aliexpress - jak odczytać adres?

Witam.

Jestem zmuszony do odesłania przedmiotu kupionego na Aliexpress. Spór już został otwarty i zwrot zatwierdzony. W sporze dostałem takie informacje co do adresu zwrotu towaru:

Odbiorca: yang ming hua
Adres ulicy: fuchen business plaze 2-yi-1507
Address2 uliczne:

Miasto: chang zhou shi
Województwo: jiang su sheng
Kraj/Region: China
Zip: 213164
Lokalne Numer: 15312560989

Większość informacji rozumiem, oprócz jednej. W nazwie ulicy fuchen business plaze 2-yi-1507, gdzie tutaj jest numer budynku i numer lokalu? Czy numer ...
Czytaj więcej : Odesłanie produktu z Aliexpress - jak odczytać adres? | Wyświetlone : 4002 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

smartfony z bateria 5000mah

Witam,czy są dobre smartfony z bateria 5000mah z szybkim procesorem do 1000-1500zl??
Czytaj więcej : smartfony z bateria 5000mah | Wyświetlone : 2036 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157698 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591