Teraz jest 30 kwi 2025, o 10:34

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mi8 błąd kamery

Kupiłem kilka dni temu na promocji w mihome mi8. Przy przełączaniu trybów kamery np ze zdjęć na porter kamera wiesza się na tym rozmytym tle . Wyskakuje błąd kamery i mówi żeby zresetować telefon. Po resecie jest tak samo. Robiłem reset do fabrycznych i to samo. Ktoś pomoże ?
Czytaj więcej : Mi8 błąd kamery | Wyświetlone : 1632 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Telefon muzyczny

Był axon 7, jak się wysypał doradziliście lg v30 i był świetny. Był dopóki nie upadł i wyświetlacza sobie nie stłukł. Niby działa, ale korci mnie na coś nowego. Lg v40? Czy może coś innego?
Czytaj więcej : Telefon muzyczny | Wyświetlone : 2418 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jakie konto bankowe do zakupów z chin

Hej,
Chcę rozpocząć działalność związaną ze sprowadzaniem elektroniki z Chin i moje pytanie, jakie konto warto założyć, żeby prowizje za płatność były jak najmniejsze
Czytaj więcej : Jakie konto bankowe do zakupów z chin | Wyświetlone : 2104 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi Redmi 5 plus

Witam
Poszukuję dobrej jakości wyświetlacza wraz z ramką do Xiaomi Redmi 5 plus. Te na allegro to ruletka. Szukam jakiegoś sprawdzonego dostawcy.
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 plus | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Xperia Z5 z Aliexpress

Witam,
Czy jest ktoś w stanie podesłać link do oferty nowego, oryginalnego Sony Xperia Z5 od sprawdzonego sprzedawcy z Chin?
Czytaj więcej : Xperia Z5 z Aliexpress | Wyświetlone : 1734 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

YU FLY F9?

Ma ktoś tą zabawkę? Pozbywam się na rzecz rodziny PPTV King 7S a przydałby mi się telefon tej wielkości - 6" i dość szeroki (2560x1440). Wygodny do map typu Osmand/maps.me - na rower i lekkie 4x4.
BTW - PPTV King ma sporo wad, których nie widać w specyfikacji. Niska jasność maksymalna, ubijanie softu który mu się nie podoba (Osmand z włączoną możliwością nagrywania tracka nie podnosi się, Feedly nie działa). Do tego kłopoty z BT ...
Czytaj więcej : YU FLY F9? | Wyświetlone : 2971 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Cubot King Kong Mini jako następca PPTV King?

;)
Pół-żart.
Muszę kupić coś na szybko dla Mamy, bo jej telefon prawie padł (pęknięty wyświetlacz, częściowe/losowe samowzbudzenie dotyku). Myślałem, czy nie oddać jej swojego PPTV Kinga a sobie kupić nową zabawkę. Chodzi za mną mały telefon. Tzn. idealne byłyby dwa - jeden mały do dzwonienia, muzyki, softu użytkowego typu bilety, kalkulator, notatki. Czasami trzeba by włączyć nawigację. Drugi - wielkości PPTV Kinga (czyli dość szeroki, nie 16:9) do internetu i do map turystycznych (typu ...
Czytaj więcej : Cubot King Kong Mini jako następca PPTV King? | Wyświetlone : 1908 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jaki telefon po LG G2?

Jaki telefon polecacie po LG G2?

Wielkość ekranu: Koło 5", nie może być większy od LG, najlepiej żeby miał jak największy ekran przy zachowaniu małych rozmiarów jak w LG.
Reszta parametrów: zbliżona do LG G2

Widzę, że Sharp Aquoss 2 jest najbardziej zbliżony ale może jakiś inny polecicie?

https://www.mgsm.pl/pl/porownanie/lg-g2 ... p-aquoss2/
https://www.mgsm.pl/pl/miarka/14864/7263/
Czytaj więcej : Jaki telefon po LG G2? | Wyświetlone : 3167 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Witam, mam problem. Mam Sharpa aquos s3 i od kiedy wylaczylam telefon nie reaguje.. Nie chce się włączyć, a nawet kiedy podłączę ładowarkę dioda się nie świeci.. Proszę o pomoc.. Co mogę zrobić? Jak to sprawdzic/naprawić? Ps. Wszystki pieknie dzialalo do tej pory.. Z bateria też wszystko było ok...
Czytaj więcej : Sharp aquos s3 telefon nie reaguje | Wyświetlone : 5160 | Odpowiedzi : 15 | Dział : INNE MARKI

Zakupy W Aliexpress 2 dolary dla każdego!

Cześć!

Aktualnie trwa promocja na Aliexpress, w której każdy dostaje za darmo 2 dolary na dowolne zakupy oraz na niektóre działy są rabaty nawet do 50$! Promocja kończy się niebawem także jeżeli planujecie zakupy nie zwlekajcie !
Jeśli nie korzystałeś jeszcze z tej promocji to zapraszam
Czytaj więcej : Zakupy W Aliexpress 2 dolary dla każdego! | Wyświetlone : 3155 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570