Teraz jest 30 kwi 2025, o 14:35

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Leeco Le pro 3 x722

Witam

Chetnie przygarne czesci do Leeco le pro 3 x722.Poszukuje ekranu modulu OSB oraz baterii.Ewentualnie moge odkupic w rozsadnej cenie.Potrzebuje na organy dla mojego rozbitka zeby odzyskac dane.
Czytaj więcej : Leeco Le pro 3 x722 | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Lenovo K30-W instalacja TWRP iROM-u

Witam
od kilku dni próbuję zainstalować nowy rom na moim k30-w, jednak bez powodzenia.
Rom jaki próbuję instalować to :
https://www.needrom.com/download/aicp-rom-k30-w/
W pierwszej kolejności chcę uaktualnić recovery bo na oryginale nie idzie.
Instaluję TWRP 2.8.6 przez adb, instalacja kończy się poprawnie jednak po restarcie przy próbie wejścia do twrp telefon zawisa na logo.
Macie może doświadczenie z tym telefonem oraz instalacją nowszego romu?
proszę o podpowiedź
dzięki i pozdrawiam.
Czytaj więcej : Lenovo K30-W instalacja TWRP iROM-u | Wyświetlone : 1479 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Następca Redmi 4 Pro do 2000 zł

Cena (bez VAT): 2000 zł max
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: najlepiej zbliżony rozmiarami do Redmi 4
Ilość RAM/ROM/Procesor: ROM minimum 64 GB, najlepiej 128 GB+
Dual/Single sim: preferowany dual SIM, ale nie jest to must-have
Preferowane marki: Xiaomi zdecydowanie
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): dowolne
Wymagania (parametry, funkcje): bdb przednia kamera
Opis: poszukuję telefonu dla dziewczyny. Głównym wymaganiem jest bardzo dobra przednia kamera i kręcenie filmów w dobrej jakości (przy słabym/sztucznym oświetleniu) również tą przednią kamerą. Fajnie by było jakby ...
Czytaj więcej : Następca Redmi 4 Pro do 2000 zł | Wyświetlone : 1946 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Następca Nubii Z7 Max, duża dioda powiadomień

Witam. Po użytkowaniu 2szt. ZTE Nubii Z7 Max, z których byłem bardzo zadowolony, aczkolwiek nieco kruche, szukam kolejnego smartfonu. Wielce wybredny nie będę, najważniejsze 3 cechy (dla mnie):
1) duża, dobrze widoczna z pewnej odległości dioda powiadomień
2) poprawne działanie GPS
3) żeby nie musieć zmieniać romów co chwilę, odblokowywać itp. Bo w tym temacie jestem zielony. A jeśli będzie trzeba takie coś zrobić, to żebym sobie z tym poradził jako laik w temacie z ...
Czytaj więcej : Następca Nubii Z7 Max, duża dioda powiadomień | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zakup xiaomi note 8 pro w Chinach stacjonarnie

Witam,
Ma ktoś doświadczenie jak prezentują się faktyczne ceny w Chinach smartfonów? Znajomy na początku grudnia leci do Kantonu, a ja nastawiłem się na zakup XIAOMI NOTE 8 PRO.
Tylko się teraz zastanawiam, czy warto jest go fatygować po tego smartfona. Cena sugerowana w chinach za najsłabszą specyfikacje 6/64GB to 1299CNY. Podobnie kształtują się ceny na TaoBao. To daje jakieś 715zł, na aliexpress w Mi-store jest za 203$, dojdzie do tego kupon za 15$ i ...
Czytaj więcej : Zakup xiaomi note 8 pro w Chinach stacjonarnie | Wyświetlone : 2151 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Czy warto kupić Global ROM Xiaomi Mi Max 3 4GB 64GB/6GB 128G

Czy warto kupić:

Global ROM Xiaomi Mi Max 3 4GB 64GB/6GB 128GB Smartphone Snapdragon 636 Octa Core 6.9" 2160x1080 Full Screen Dual Camera 5500mAh

Mam Xiaomi Mi Max 2,ale chciałbym jednak większy telewizor, człowiek młody nie jest i wzrok coraz słabszy.
Nie za bardzo wiem jak LTE tu działa, czy są wszystkie/wystarczające pasma?
Jaka jest jakość zdjęć?
Czy warto zmienić rom na lepszy i jaką metodą. Dawno się w to nie bawiłem...
Czytaj więcej : Czy warto kupić Global ROM Xiaomi Mi Max 3 4GB 64GB/6GB 128G | Wyświetlone : 1796 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jaka cena ?

Witam
Przymierzam się do kupna telefonu jak w linku, lecz nie wiem, która cena obowiązuje. Kiedy 42,25 lub 56,10
US $42.25 - 56.10
https://pl.aliexpress.com/item/40002980 ... b201603_55

pozdrawiam
Czytaj więcej : Jaka cena ? | Wyświetlone : 2235 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Moondrop S8: Nowa generacja słuchawek dousznych 8BA z uniwer

W ciągu ostatnich dwóch miesięcy w mediach społecznościowych pojawiły się wiadomości i zdjęcia dotyczące wprowadzenia słuchawek IEM Moondrop S8 nowej generacji. Teraz w końcu jest dostępny do zakupu.

Obrazek

Funkcje Moondrop S8
1. Przeprojektowano 8 sterowników z potrójną architekturą zwrotnicy
2. Wybrane sterowniki o wysokiej / niskiej częstotliwości
3. Własny, dostosowany głośnik średniotonowy do strojenia średnicy w stylu „MOON DROP”
Wewnętrzne okablowanie 4,6N OCC.
5. Nieskazitelne kunszt
6. Wydajny i dokładny projekt zwrotnicy
7.0.78-2Pinowe złącze ...
Czytaj więcej : Moondrop S8: Nowa generacja słuchawek dousznych 8BA z uniwer | Wyświetlone : 1784 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Redmi Note 8, Test, Recenzja, opinie

Wersja Tekstowa
Note 8 Test telefonu za 570 złotych

Wersja YT
https://www.youtube.com/watch?v=qZbZDkWhNfQ

Obrazek

Redmi Note 8 jest bardzo dobrym telefonem wśród innych budżetowców. Wycena poniżej 800zł sprawia że ma doskonały stosunek ceny do jakości. Kupując go będziesz się cieszył ładnym wzornictwem, dobrą wydajnością, ładnym wyświetlaczem, dobrym brzmieniem i ładnymi zdjęciami w dobrym świetle. Niektórym może brakować obsługi NFC, czy też Bluetooth 5. Ponarzekać też można na zdjęcia w słabym ...
Czytaj więcej : Redmi Note 8, Test, Recenzja, opinie | Wyświetlone : 8645 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Xiaomi & Samsung

Witam jakiego wybrać smartfona xiaomi mi 9t czy samsung A70?? Głównie co mnie interesuje to szybkość działania, dobra bateria. Ew przyzwoity aparat.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi & Samsung | Wyświetlone : 5421 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570