Teraz jest 9 paź 2025, o 04:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TV Box pod cyfrowy polsat z obsługa kodi?

Jak w temacie.
Chodzi mi o jak najlepszą i najprostszą obsługe pilotem. Musi działać wtyczka mbebe cyfrowego polsatu. Sprzęt najlepiej jeśli by miał roota oraz możliwość załączania wyłączania pilotem.
Możliwość podłączenia hdd. Chciałem uruchomić wtyczke na xboxie ale nie działa.
Cyfrowy polsat ma jakieś zabezpieczenie które sprawia że nie działa na nim.
Co polecacie ze sprzętu.
Cena do 250zł.
Thx.
Czytaj więcej : TV Box pod cyfrowy polsat z obsługa kodi? | Wyświetlone : 2306 | Odpowiedzi : 0 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Mi8 błąd kamery

Kupiłem kilka dni temu na promocji w mihome mi8. Przy przełączaniu trybów kamery np ze zdjęć na porter kamera wiesza się na tym rozmytym tle . Wyskakuje błąd kamery i mówi żeby zresetować telefon. Po resecie jest tak samo. Robiłem reset do fabrycznych i to samo. Ktoś pomoże ?
Czytaj więcej : Mi8 błąd kamery | Wyświetlone : 1743 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Telefon muzyczny

Był axon 7, jak się wysypał doradziliście lg v30 i był świetny. Był dopóki nie upadł i wyświetlacza sobie nie stłukł. Niby działa, ale korci mnie na coś nowego. Lg v40? Czy może coś innego?
Czytaj więcej : Telefon muzyczny | Wyświetlone : 2552 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jakie konto bankowe do zakupów z chin

Hej,
Chcę rozpocząć działalność związaną ze sprowadzaniem elektroniki z Chin i moje pytanie, jakie konto warto założyć, żeby prowizje za płatność były jak najmniejsze
Czytaj więcej : Jakie konto bankowe do zakupów z chin | Wyświetlone : 2231 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi Redmi 5 plus

Witam
Poszukuję dobrej jakości wyświetlacza wraz z ramką do Xiaomi Redmi 5 plus. Te na allegro to ruletka. Szukam jakiegoś sprawdzonego dostawcy.
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 plus | Wyświetlone : 1749 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Xperia Z5 z Aliexpress

Witam,
Czy jest ktoś w stanie podesłać link do oferty nowego, oryginalnego Sony Xperia Z5 od sprawdzonego sprzedawcy z Chin?
Czytaj więcej : Xperia Z5 z Aliexpress | Wyświetlone : 1862 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

YU FLY F9?

Ma ktoś tą zabawkę? Pozbywam się na rzecz rodziny PPTV King 7S a przydałby mi się telefon tej wielkości - 6" i dość szeroki (2560x1440). Wygodny do map typu Osmand/maps.me - na rower i lekkie 4x4.
BTW - PPTV King ma sporo wad, których nie widać w specyfikacji. Niska jasność maksymalna, ubijanie softu który mu się nie podoba (Osmand z włączoną możliwością nagrywania tracka nie podnosi się, Feedly nie działa). Do tego kłopoty z BT ...
Czytaj więcej : YU FLY F9? | Wyświetlone : 3112 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Cubot King Kong Mini jako następca PPTV King?

;)
Pół-żart.
Muszę kupić coś na szybko dla Mamy, bo jej telefon prawie padł (pęknięty wyświetlacz, częściowe/losowe samowzbudzenie dotyku). Myślałem, czy nie oddać jej swojego PPTV Kinga a sobie kupić nową zabawkę. Chodzi za mną mały telefon. Tzn. idealne byłyby dwa - jeden mały do dzwonienia, muzyki, softu użytkowego typu bilety, kalkulator, notatki. Czasami trzeba by włączyć nawigację. Drugi - wielkości PPTV Kinga (czyli dość szeroki, nie 16:9) do internetu i do map turystycznych (typu ...
Czytaj więcej : Cubot King Kong Mini jako następca PPTV King? | Wyświetlone : 2040 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jaki telefon po LG G2?

Jaki telefon polecacie po LG G2?

Wielkość ekranu: Koło 5", nie może być większy od LG, najlepiej żeby miał jak największy ekran przy zachowaniu małych rozmiarów jak w LG.
Reszta parametrów: zbliżona do LG G2

Widzę, że Sharp Aquoss 2 jest najbardziej zbliżony ale może jakiś inny polecicie?

https://www.mgsm.pl/pl/porownanie/lg-g2 ... p-aquoss2/
https://www.mgsm.pl/pl/miarka/14864/7263/
Czytaj więcej : Jaki telefon po LG G2? | Wyświetlone : 3423 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Sharp aquos s3 telefon nie reaguje

Witam, mam problem. Mam Sharpa aquos s3 i od kiedy wylaczylam telefon nie reaguje.. Nie chce się włączyć, a nawet kiedy podłączę ładowarkę dioda się nie świeci.. Proszę o pomoc.. Co mogę zrobić? Jak to sprawdzic/naprawić? Ps. Wszystki pieknie dzialalo do tej pory.. Z bateria też wszystko było ok...
Czytaj więcej : Sharp aquos s3 telefon nie reaguje | Wyświetlone : 5407 | Odpowiedzi : 15 | Dział : INNE MARKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583