Z mojego doświadcznenia z cudem techniki, kilka słów refleksji.
Faktycznie, za dużo opcji w radiu w samochodzie to nie jest zbyt dobra opcja. W zasadzie, gdybym kupował drugi raz skupiłbym się na znalezieniu czegoś z radiem, bluetooth (dla telefonu) i nawigacją. Dla nawigacji na dzień dzisiejszy, dobrą opcją dodatkową jest wifi albo 3g. Omijanie korków, janosik itp.
Być może sprzęt na Win CE jest też najlepszym rozwiązaniem bo mniej trzeba pokombinować (bardziej stabilny system) i wiadomo czego można się spodziewać.
Z niespodzianek pod moim androidem doszłą nowa. Skontaktowałem się ze sprzedawcą w sprawie moich bolączek (niedziałąjące przyciski kierownicy, mikrofon, brak wyświetlania częstotliwości między zegarami). No i naprawił część z tego. Nie żartuje.
Nic nie robiłem z tym (jade do speca co montował jutro) a tu wsiadam rano w niedziele do wozu i w kierownicy wszystkie klawisze działąją, a miedzy zegarami, po przełączeniu na audio widzę częstotliwość radia. Tylko mikrofonu nie dałrady naprawić

Nie wiem też jak potoczą się losy modemu 3g. Teoretycznie (i praktycznie) android go widzi (działa mi w tablecie na Andku 4.1.1) a tutaj Andek 4.4 nie chce go widzieć (USB czyta pendrivy i nawet dałrade poczytać ipoda, co prawda jako napęd, ale jednak mogłem zobaczyć jego zwartość).
Generalnie estetyka tego radia na 5+, szybkość wstawania 3+, no ale 33s to w końcu nie wieczność. Automapa chodzi trochę "schodkowo", nie czuję płynności w animacji, ale też nie razi to zbyt oka. Niemniej, na moim larku 35.1 (Win CE) wygląda to lepiej pod względem płynności animacji. Ale już tempo uruchamiania i responsywność to całkiem inna liga. Dual core doskonale daje radę temu co dźwiga.