Teraz jest 5 maja 2025, o 09:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefony Xiaomi Najtaniej

Telefony Xiaomi i inne chińskie w najlepszych cenach.
<< Okazje, promocje i kupony na chińskie telefony<<

Czytaj od ostatniego wpisu, aktualne kupony zniżkowe

>>codzienna porcja kuponów nie tylko na telefony<<
Czytaj więcej : Telefony Xiaomi Najtaniej | Wyświetlone : 13017 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Mi Note 3 Wyrośnięty Mi6 z odchudzoną specyfikacją

Xiaomi Mi Note 3 został zaprezentowany przy okazji wyczekiwanego Mi Mix 2. Okazało się że mi Note nie jest już flagowym przedstawicielem Xiaomi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Note 3
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Note 3 Wyrośnięty Mi6 z odchudzoną specyfikacją | Wyświetlone : 3663 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

Jaki antyradar ?

Witam.Czy ktoś kupował w Chinach antyradar? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia ?
Czytaj więcej : Jaki antyradar ? | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Cool1 nie można wysłać MMSów w T-mobile.

Witam.

Mam tego T-mobile, początkowo był na romie bb72 teraz jest na LEREE i na każdym z nich nie mogę wysłać ani pobrać MMSów.
APN ustawiony prawidłowo (przynajmniej tak myślę) kombinowałem z jakimiś dziwnymi aplikacjami do ustawiania APNów i niestety nadal nic nie działa.
Ktoś mial podobny problem?
Czytaj więcej : Cool1 nie można wysłać MMSów w T-mobile. | Wyświetlone : 6013 | Odpowiedzi : 14 | Dział : LeTV LeEco

HOMTOM S8 z wyświetlaczem 5.7-cala (18:9)

W ostatnich miesiącach zadebiutowało wiele modeli różnych Azjatyckich marek telefonów, które chciały zagarnąć niewielki kawałek kupujących zainteresowanych Xiaomi Mi MIX. Do grona takich firm możemy również zaliczyć HOMTOM z nowym modelem S8.

Obrazek
Swoją drogą najwyraźniej wszystkie marki w chinach wzięły sobie za cel zalać rynek modelami S8, jakby miało to w jakimś stopniu przybliżyć ich do popularności pierwowzoru. Wracając do nowego modelu HOMTOM, telefon wyposażony został w 8-rdzeniowy procesor MTK6750T z taktowaniem 1.5GH, wspierać ...
Czytaj więcej : HOMTOM S8 z wyświetlaczem 5.7-cala (18:9) | Wyświetlone : 1819 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi 6 6/64 GB za 189.99 dolarów + inne super promocje

Xiaomi Mi 6 za 675 złotych? Tak, takie oferty są w sklepie gearbest.com.
Wiele super ofert dostępne jest w sklepie gearbest.com, jednak ilość kuponów jest ograniczona, więc trzeba się śpieszyć z zakupem.
Obrazek

Kilka przykładowych promocji
Godzina 12:00
Xiaomi Mi Band 2 za 16.99 dolarów z kodem harvest063 (ok. 60 złotych)
Xiaomi Power Bank 2 za 21.99 dolarów z kodem harvest070 (ok. 78 złotych)
Waga Xiaomi Smart Weight Scale za 37.99 dolarów z kodem harvest064 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 6 6/64 GB za 189.99 dolarów + inne super promocje | Wyświetlone : 2069 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 5A zauważony w TENNA.

Wszystko wskazuje na to, że po Xiaomi Mi A1 kolejnym telefon z Androidem będzie Redmi 5A. Telefon pojawił się już na TENAA.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 5A
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5A zauważony w TENNA. | Wyświetlone : 1558 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Letv s3 x626

Witam. Czy posiada ktoś poradnik jak zrootować ten model? Czy da radę na poradnikach i narzędziach od "Le 2" (specyfikacja taka sama lub podobna)?

Code: Zaznacz cały
CPU: Helio X20 MTK6797 deca-core 64bit 2.3GHz, GPU: Mali T880

Android 6.0 OS, 4GB RAM +32GB ROM

Dual camera:8.0MP front camera and 21.0MP back camera
Czytaj więcej : Letv s3 x626 | Wyświetlone : 31377 | Odpowiedzi : 192 | Dział : LeTV LeEco

Banggood.com podsumowanie 11 rocznicy sklepu

Od jutra przez 4 kolejne dni sklep Banggood.com celebrował będzie podsumowanie 11 rocznicy istnienia. Z tej okazji dla klientów przygotowano wiele zniżek i promocji.
Obrazek
W tym dniu wiele artykułów będzie można kupić o 11 dolarów taniej, lub z 11% upustem.
Nie zapomnij w tym dniu odwiedzić tej strony.

Dobiega też końca Giveaway, gdzie czekają na was trzy nagrody, zapraszam do udziału.
banggood-com-rozdaje-nagrody-giveaway-konkurs-t34925.html

Poniżej Kilka kuponów z banggood.com, ...
Czytaj więcej : Banggood.com podsumowanie 11 rocznicy sklepu | Wyświetlone : 1600 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi z czystym Androidem

Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi pracujący pod kontrolą Android One reklamowany jest hasłem "Stworzony przez Xiaomi, zasilany przez Google'a"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Xiaomi Mi A1 z Androidem One
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi z czystym Androidem | Wyświetlone : 3208 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571