Teraz jest 27 kwi 2026, o 12:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Składane e inki przyszłością książek

Firma E Ink przedstawiła swój prototyp nowego wyświetlacza e-ink, który można składać.

Obrazek

Jak możecie sprawdzić na materiale wideo, nowy wyświetlacz faktycznie może składać się bez problemu, co pozwala go zaimplementować w wielu różnych wariacjach. Wyobraźcie sobie nareszcie elastyczne smart opaski, w zasadzie nie trzeba sobie wyobrażać, bo opaski tego typu są już produkowane. co również jest potwierdzone w materiale. Brzmi bardzo dobrze. Model prezentowany na początku posiada 10.2 calowy wyświetlacz.

Zapowiada się bardzo ciekawy ...
Czytaj więcej : Składane e inki przyszłością książek | Wyświetlone : 2498 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

iPhone 5 piosenka jako dzwonek

Hejjj, Mam pytanie , na które mimo szczegółowego opisu uzyskałam mase głupich odpowiedzi i przez to mam taki Meksyk w głowie, ze nawet nie wiecie ... mam Iphone'a 5 , iOS 6.0.1 i Zastanawia mnie, czy możliwe jest aby dźwiękiem przychodzących połączeń był utwór z biblioteki iTunes ? :confused: Zanim uzyskam odpowiedz chciałabym coś jeszcze dodać Nie piszcie mi proszę nic na temat Cydii , Jailbreak'a , etc. 8-) ...
Czytaj więcej : iPhone 5 piosenka jako dzwonek | Wyświetlone : 2429 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Redmi Pro 2 z bezramkowym wyświetlaczem.

Telefony z wyświetlaczami otoczonymi wąskimi ramkami cieszą się dużą popularnością, a to wszystko za sprawą flagowego Xiaomi Mi MIX. Obecnie nad podobnymi telefonami pracują nawet małe chińskie firmy jak Doogee, Bluboo i Elephone . Firma Xiaomi pracuje nad kolejnymi telefonami, mowa jest o Mi MIX 2 oraz Xiaomi Redmi Pro 2

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi PRO 2
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Pro 2 z bezramkowym wyświetlaczem. | Wyświetlone : 7118 | Odpowiedzi : 46 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX 2 - nowa koncepcja. Zdjęcia

Nowe projekty koncepcyjne Xiaomi MI MIX 2 opublikowane w sieci.
Obrazek

Obrazek

Czytaj Dalej:

Xiaomi Mi MIX 2 projekt koncepcyjny
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 - nowa koncepcja. Zdjęcia | Wyświetlone : 2265 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Bezramkowy BLUBOO S1 z procesorem Helio P25

Firma BLUBOO postanowiła zrobić swoją wersję Samsunga S8 i z tego powodu właśnie powstał model S1. Oczywiście główny ficzer telefonu to bezramkowy ekran, choć sama specyfikacja nie jest również najgorsza.

Obrazek

Sercem tego modelu będzie 8-rdzeniowy procesor Helio P25 z taktowaniem 2.5GHz oraz układem graficznym Mali-T880 MP2. Telefon dostępny będzie w dwóch wersjach, 4GB+64GB oraz 6GB+128GB, dodatkowo wspierał będzie karty microSD do 256GB. Optyka wygląda całkiem przyjemnie, z przodu znajdziemy aparat 8MP, natomiast na tylnej ...
Czytaj więcej : Bezramkowy BLUBOO S1 z procesorem Helio P25 | Wyświetlone : 7373 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Rozlaczanie treningu w Endomondo

Mam telefon meizu m2. Zainstalowałem jakiś czas temu nova launcher. Zauważyłem, że endomondo się automatycznie zatrzymuje po kilku minutach i zabija trening od zera jka uruchamiam program normalnie przez aktywny nova launcher, a jak wejdę normalnie w ekran główny systemu i tak jakby bezpośrednio odpale bez novy aplikacje to trening działa bez zarzutu. Jak to naprawić?

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Rozlaczanie treningu w Endomondo | Wyświetlone : 1881 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

4PDA

Jak pobrać ten plik?
https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 60982146-1
Ktoś się orientuje? Próbowałem się zarejestrować ale zatrzymałem się na captchy pisanej cyrylicą.
Czytaj więcej : 4PDA | Wyświetlone : 2125 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Cool o symbolu CVC-A0 zauważony w TENNA

Ostatnie miesiące dla LeEco nie były zbyt udane z powodu kłopotówh finansowych, firma dokonała redukcji zatrudnienia w amerykańskim oddziale firmy. Mimo kłopotów, chińska spółka zanotowała wzrost przychodów w Q1 2017. Na horyzoncie pojawił się też kolejny telefon sub-marki Cool
Obrazek
Czytaj dalej
LeEco Cool CVC-A0
Czytaj więcej : Cool o symbolu CVC-A0 zauważony w TENNA | Wyświetlone : 1628 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UMIDIGI Z1 Najcieńszy smartfon z pojemną baterią

W ostatnim czasie obserwowaliśmy szybki postęp we wzroście wydajności telefonów, jakości zdjęć czy jakości prezentowanego obrazu.
Jednak nadal nie ma postępu w dziedzinie zwiększenia pojemności akumulatorów.
Obrazek

Czytaj dalej;
UMIDIGI Z1
Czytaj więcej : UMIDIGI Z1 Najcieńszy smartfon z pojemną baterią | Wyświetlone : 1949 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Czy to Xiaomi Redmi 5?

W sieci pojawiły się zdjęcia nowego telefonu Xiaomi , sądzi się że może to być Xiaomi Redmi 5.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej:
Xiaomi Redmi 5
Czytaj więcej : Czy to Xiaomi Redmi 5? | Wyświetlone : 2225 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152328 • Liczba wątków: 4645 • Liczba użytkowników: 39604