Zanim uzyskam odpowiedz chciałabym coś jeszcze dodać Nie piszcie mi proszę nic na temat Cydii , Jailbreak'a , etc.
dla mnie Iphone, to najlepsza rzecz, jaka wymyślono, aby ułatwić i umilic życie człowieka!! To nie jest zwykły smartfon typu Samsung, itp. Itd. , którego można kupić za 200 zł, nie wspomnę o tym, ze łamanie zabezpieczeń iOS'a programami typum Cydia, to niszczenie jego NATURALNEGO UROKU !! W sprzęt zaopatruje sie tylko i wyłącznie w sklepach APPLE ( nie korzystam z ofert PLAY, ORANGE, itd. ) już mówię dlaczego:) a dlatego, ze nabywajac Iphone'a np. Z abonamentem w PLAY - stajemy sie szczesliwymi posiadaczami Iphone'a nie używanego , jednak uznanego jako sprzęt z "drugiej ręki" ( czyt. Używany :wink: ) Kupując Iphone'a w sklepie powiedziano mi, ze dostaje dożywotnia gwarancje, pod warunkiem, ze nie będę korzystała z Cydii, itp. Wiadomo, ze każdy by sie ucieszył, dożywotnia gwarancja na telefon !! W sieciach komórkowych można liczyć na góra dwa lata gwarancji, a czasem trzeba nawet ubezpieczyć telefon na własna rękę, a tu proszę - gwarancja na całe życie bez żadnych dodatkowych opłat... Tak na prawdę ucieszylby sie tylko ten, który będzie potrafił docenić Iphone'a i iOS'a i zdecydował sie na niego nie po to, żeby sie nim bawić, tylko po to ,żeby mieć otwarte okno na świat o każdej porze dnia i w każdym miejscu na świecie !!! Niestety spotkałam sie już z przypadkami , gdzie korzystano z Iphone już po Jailbreak'u ... BEZ SENSU!!! lepiej sobie kupić tani telefon i w nim mieszać Moja rada : nie traccie cieżko zarobionych pieniędzy na rzecz, która nie wiecie do czego służy ( bo to tez " upokorzenie " dla firmy APPLE ... )