Teraz jest 5 maja 2025, o 06:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Flagowiec od Nokii - Nokia 8

Cześć co myślicie o nowym flagowcu Nokia 8 https://www.x-kom.pl/p/379236-smartfon- ... ieski.html twierdzą że brzydki mi prosty wygląd się podoba droższy od Xiaomi mi 6 czy można go do niego porównać
Czytaj więcej : Flagowiec od Nokii - Nokia 8 | Wyświetlone : 2594 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Gearbest problem z przyjęciem płatności

Witam serdecznie, z góry uprzedzam, że jest to mój pierwszy post i może być pisany nie w tym miejscu. W razie wystąpienia takiej sytuacji proszę jednak o przeniesienie, a nie o usuwanie. Przejdę do problemu. Zakupiłem telefon z linku w temacie "aktualne promocje telefonów". Telefon zamawiamy był dla mojego znajomego i na jego dane. Płatność VISA, moją kartą. Gearbest napisało informacje, że potrzebuję moje zdjęcie karty kredytowej oraz dowodu. W związku z tym mam kilka ...
Czytaj więcej : Gearbest problem z przyjęciem płatności | Wyświetlone : 1599 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Banggood.com rozdaje nagrody. Giveaway, Konkurs

Miło mi poinformować, że telefon Doogee MIX od sklepu Banggood.com trafił do zwycięzcy poprzedniego rozdajo: Flyagaric
Ale to nie koniec rozdawanek, Z okazji 11 rocznicy sklepu Banggood.com kolejne trzy nagrody czekają na chętnych.
Obrazek

Nagrody dla Was:
A Xiaomi Power Bank 2 10000mAh Quick Charge 2.0
B Xiaomi ROIDMI 3S BFQ04RM Ladowarka USB i transmiter FM w jednym
C Głośnik Bluetooth BlitzWolf® BW-F4 xBASS 10W*2 4000mAh Outdoor Hands-free AUX Wireless CSR

Kliknij, jeżeli film nie działa

1. Aby uczestniczyć ...
Czytaj więcej : Banggood.com rozdaje nagrody. Giveaway, Konkurs | Wyświetlone : 19813 | Odpowiedzi : 60 | Dział : Konkursy

UMIDIGI S2 Pro z ekranem 18:9 i ogromną baterią.

UMIDIGI zapowiedział telefon z ekranem o proporcjach obrazu 18: 9, który będzie nosił nazwę UMIDIGI S2 Pro. Telefon trafi do sprzedaży w październiku.
Obrazek

Telefon UMIDIGI S2 Pro będzie wyposażony w duży wyświetlacz o przekątnej 5,99 cala ....

Zainteresowani mogą kupić telefon UMIDIGI S2 PRO za 299.99$

Promocja telefonów UMIDigi
UMI Z 4/32GB 149.99$
UMIDIGI C NOTE 2 4/64GB 149.99$
UMI Plus E 6/64GBb179.99$
UMIDIGI S 4/64GB 179.99$

Czytaj dalej
UMIDIGI S2 Pro
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 Pro z ekranem 18:9 i ogromną baterią. | Wyświetlone : 3753 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Przesyłka przez fedex a cło, proszę o pomoc :|

Witam, zamówiłem system monitoringu z ali poprzez fedex i mam problem. Fedex chce naliczyć cło i zatrzymał przesyłkę, dostałem wiadomość ( w spojlerze na dole) z dokumentami Electronic Air Waybill, Electronic Commercial Invoice oraz zawiadomienie o przesyłce kurierskiej (do wypełnienia) nie wiem jak to wypełnić ani co im odesłać, bardzo proszę o pomoc bo wkrótce mija czas a nie chcę żeby odesłali.

Dzien dobry,

W zalaczniku przesylamy fakture do opisania.

Prosimy o weryfikacje przeslanych dokumentow ...
Czytaj więcej : Przesyłka przez fedex a cło, proszę o pomoc :| | Wyświetlone : 7846 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Cubot X18 z wyświetlaczem 18:9

Telefony z wyświetlaczami w proporcji 18: 9 zyskują na popularności wśród chińskich producentów, kolejnym takim telefonem będzie Cubot X18
Obrazek

Producent wydał film w którym w którym możemy zobaczyć projekt koncepcyjny telefonu Cubot X18

Czytaj dalej
Cubot X18
Czytaj więcej : Cubot X18 z wyświetlaczem 18:9 | Wyświetlone : 1730 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Budżetowy Coolpad Note 5 Lite C w cenie 122$

Minęło bardzo dużo czasu, od kiedy pojawi się ostatni model marki Coolpad, czego głównym powodem były kłopoty finansowe Coolpad. Jednak najwyraźniej firma zaczęła wychodzić z dołka, bo oto zapowiedziano model Coolpad Note 5 Lite C.

Obrazek
Co bardzo dziwne model Note 5 Lite C posiadał będzie ekran 5-calowy IPS w rozdzielczości 720 pixels, a można by po nazwie "Note" spodziewać się 5,5-cali. Sercem telefonu będzie 4-rdzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon 210 (MSM8909) z taktowaniem 1.1 GHz ...
Czytaj więcej : Budżetowy Coolpad Note 5 Lite C w cenie 122$ | Wyświetlone : 1426 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Banggood Propozycję nagród do rozdania

Wybierzcie 4 lub pięć przedmiotów ze sklepu Banggood.com które chcielibyście aby były przeznaczone na nagrody dla Was.
Budżet na wszystkie nagrody wynosi 100$-150$ Przypomnę, że sklep świętuje 11 rocznicę. banggood-com-11-urodziny-i-pokazja-do-tanich-zakupow-t34845.html
Czytaj więcej : Banggood Propozycję nagród do rozdania | Wyświetlone : 8042 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Konkursy

Cubot R9 Smartfon za niecałe 300zł

Cubot znany jest z produkcji telefonów w przystępnych cenach, kolejnym wartym uwagi smartfonem jest Cubot R9 który wyceniony został na 80 dolarów.
Obrazek

Smartfon w oficjalnym sklepie na aliexpress kosztuje obecnie 82.66 USD, po 14 sierpnia cena wzrośnie do 101,16 dolarów, więc jeżeli masz zamiar kupić telefon, to najlepiej zrobić to teraz.

Warto te wspomnieć o serwisie gwarancyjnym Cubot w Polsce, co jest dużym atutem

Czytaj dalej;
Cubot R9
Czytaj więcej : Cubot R9 Smartfon za niecałe 300zł | Wyświetlone : 1544 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Vernee Thor Plus Super AMOLED i 6200mAH !

Vernee Thor Plus został zapowiedziany na targach MWC w Barcelonie na początku 2017 roku, lecz dopiero teraz producent podaje pierwsze szczegóły na temat telefonu.
Obrazek

Czytaj dalej:
Vernee Thor Plus Amoled i Pojemna Bateria za 150$
Czytaj więcej : Vernee Thor Plus Super AMOLED i 6200mAH ! | Wyświetlone : 2924 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571