Teraz jest 4 maja 2025, o 23:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Meizu m2 a Miui

Panowie i Panie, niedlugo kończy mi się gwarancja urządzenia meizu m2 mini. W związku z tym nie balbym się pogrzebać w systemie i przeinstalowac coś. Czy mogę Flyme 6 zamienić na system Xiaomi Miui? Jest jakiś tutorial żeby to zrobić bezproblemowo? Jak z działaniem później? Wszystko będzie śmigalo jka należy?

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Meizu m2 a Miui | Wyświetlone : 1878 | Odpowiedzi : 10 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Uhans wyda telefon z procesorem Helio P30 i 6GB RAM

Następny bezramkowy Uhans będzie wyposażony w wyświetlacz 18: 9, procesor Helio P30 i 6GB pamięci RAM

Niedawno pisałem o najtańszym telefonie z ekranem " bezramkowym" jaki jest Uhans MX, teraz firma zapowiedziała drugą generację tego telefonu, jednak ze specyfikacją godną flagowców.
Obrazek

Jak już teraz chcesz kupić duży i tani telefon, to może zainteresuję cię Max 2 z wyświetlaczem 6.44 który jest sprzedawany w GearBest za jedyne 139,99 dolarów.

Czytaj dalej
Nowy bezramkowy telefon Uhans
Czytaj więcej : Uhans wyda telefon z procesorem Helio P30 i 6GB RAM | Wyświetlone : 1488 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Cubot H3 6000mAh, podwójna kamera, metal body

Cubot H3, telefon z ogromna baterią w metalowej obudowie ze skanerem palca i podwójną kamerą z tyłu.
Obrazek

Czytaj dalej
Cubot H3 z baterią 6000 mAh
Czytaj więcej : Cubot H3 6000mAh, podwójna kamera, metal body | Wyświetlone : 1773 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Little p***r V11, klon Samsunga S8

Little p***r zapowiada nowy, ładny telefon, V11 wygląda jak wygląda jak Samsung Galaxy S8, ale nie jest zwykłym, tanim klonem.
Obrazek

Czytaj dalej
Little p***r V11
Czytaj więcej : Little p***r V11, klon Samsunga S8 | Wyświetlone : 1689 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Smartwatch No.1 D5 Pro z Androidem 5.1

Smartwatch No.1 D5 cieszył się dużą popularnością, nic więc dziwnego, że producent zdecydował się wypuścić jego odświeżoną wersjeę NO.1 D5 Pro
Obrazek

Producent przygotował film demo

Kliknij, jeżeli film nie działa

Czytaj dalej
NO. 1 D5 Pro
Czytaj więcej : Smartwatch No.1 D5 Pro z Androidem 5.1 | Wyświetlone : 1548 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Coolpad Cool Play 6

Witam,

Czy ktoś posiada ten model i może o nim napisać coś więcej? Wygląda podobnie do modelu Cool 1, ale ma 6GB RAM i 64GB ROM, procesor Snapdragon 653,. podwójną kamerę 13Mpx oraz baterię 4060mAh, przy tym nie jest znacząco droższy. Patrząc na specyfikację wygląda interesująco, jednak nie znalazłem nigdzie by posiadał NFC oraz obsługę pasma LTE 800.

Wysłane z mojego NX563J przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Coolpad Cool Play 6 | Wyświetlone : 17313 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Coolpad

Amazon Echo i Alexa

Moi mili czy ktoś bawił się może asystentem głosowym od Amazona ?
zastanawiam się nad zakupem po przeczytaniu wielu opinii jaka to ona intuicyjna oraz wszystkich ochów i achów.

Osobiście próbowałem "rozmawiać" z google now, ale wypowiadane przeze mnie "ok, google" (dla polskojęzycznego użytkownika jest to straszne łamanie języka) jest albo niezrozumiałe, albo opcja nasłuch nie zawsze jest włączona, co prawda testowałem go w telefonie a nie w google home, ale rozmawianie z googlem jakoś ...
Czytaj więcej : Amazon Echo i Alexa | Wyświetlone : 1731 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Meizu M6 Budżetowiec z niezłym aparatem.

Do sprzedaży trafił telefon Meizu M6 czyli budżetowa wersja Meizu M6 Note. Meizu M6 ma klasyczny wygląd i jest dostępny w czterech kolorach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu M6 Specyfikacja i zdjęcia
Czytaj więcej : Meizu M6 Budżetowiec z niezłym aparatem. | Wyświetlone : 4136 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Poradnik 162 kanałów TV za darmo

1. Kupujesz karte sim virgin za 0zł
2. Migrujesz do playa ( dostajesz 500zł i 50gb na 3miesiace - promocja ograniczona czasowo )
3. Rejestujesz się na https://yoy.tv/ i płacisz sms-em
4. Ogladasz 162 kanały wszędzie gdzie chcesz TV, tablet, komórka
Czytaj więcej : Poradnik 162 kanałów TV za darmo | Wyświetlone : 2186 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

OUKITEL zapowiada dwa nowe modele Mix 2 oraz OUKITEL C8

Trzeba przyznać, że kwestią czasu była, zapowiedz przede wszystkim modelu bazującego na zainteresowaniu MIX 2 od Xiaomi. Dlatego nie dziwie pojawienie się modelu OUKITEL Mix 2, ale specyfikacja modelu C8 może również zainteresować.

Obrazek
Model OUKITEL Mix 2 posiadał będzie ekran bez ramek (80% frontu będzie zajmował ekran), podobnie jak Xiaomi Mix 2. Nie ujawniono całej specyfikacji, ale wiadomo, że znajdzie się tam 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci ROM, firma zapowiedziała również że znajdzie ...
Czytaj więcej : OUKITEL zapowiada dwa nowe modele Mix 2 oraz OUKITEL C8 | Wyświetlone : 2194 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571