Teraz jest 5 maja 2025, o 00:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Roborock Sweep One następca odkurzacza Xiaomi Mi Robot

Xiaomi oficjalnie zaprezentował nowy odkurzacz automatyczny, robot nie jest kontynuacją popularnego i testowanego na telchina Xiaomi Mi Robot Vacuum Nowy odkurzacz będzie produkowany przez firmę Roborock z którą współpracuje Xiaomi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Roborock Sweep One nie będzie tani, wyceniono go na 2499 Yuanów (380 USD). Dla porównania cena odkurzacza Mi Robot w momencie debiutu wynosiła 1699 juanów (258 USD).
Oczywiście ceny w chińskich sklepach wysyłkowych będą znacznie wyższe, obecnie w jednym ze sklepów ...
Czytaj więcej : Roborock Sweep One następca odkurzacza Xiaomi Mi Robot | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

UHANS MX najtańszym bezramkowcem

UHANS z małym opóźnieniem przystąpił do grona producentów "bezramkowych telefonów". Jednak firma chwali się , że UHANS MX będzie najtańszym takim telefonem jaki kiedykolwiek wyprodukowano.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Uhans MX tani bezramkowy telefon
Czytaj więcej : UHANS MX najtańszym bezramkowcem | Wyświetlone : 1566 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Oszustwo, użytkownik Shayk [Tomasz G.]

Dzień dobry,
27 sierpnia tego roku zdecydowałem się na usługę pośrednictwa jaką oferował użytkownik Shayk. Niestety po przelaniu uzgodnionej kwoty, kontakt się urwał. Do chwili obecnej nie dostałem żadnych informacji o zamówieniu, sprzedający u którego zamówienie miało zostać zrealizowane upiera się, że nikt z Polski nie wykonał u niego żadnego zakupu, a sam Shayk nie odpowiada na monity wysyłane przeze mnie na wszelakie portale i komunikatory. Posiadam pełne dane tego użytkownika niezbędne do jego identyfikacji. ...
Czytaj więcej : Oszustwo, użytkownik Shayk [Tomasz G.] | Wyświetlone : 2365 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży

UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży, można go obecnie nabyć z 50 dolarowym rabatem.
Obrazek

W sklepie Gearbest telefon UMIDIGI S2 kosztuje 179.99$, co jest dość dobrą ceną biorąc wszystko pod uwagę.

Czytaj dalej
UMIDIGI S2 Cena i specyfikacja
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży | Wyświetlone : 1710 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Instalacja fotowoltaiczna w domu

Mam zamiar założyc sobie taką elektrownię. 17 paneli Sharpa i inwerter Fronius Symo trójfazowy. Moc to 4.7kWp. Przeglądałem moje faktury z lat 2015 do teraz. Największy pobór miesięczny to 350kWh, a średnio to 320kWh załóżmy że rocznie będzie to 4000Kwh . Dach ze spadem w kierunku nieznacznie południowo-zachodnim. Brak drzew, budynków itp. Czy taka instalacja pokryje całkowite moje zapotrzebowanie? Jest tutaj ktos na forum kto posiada taką?
Czytaj więcej : Instalacja fotowoltaiczna w domu | Wyświetlone : 1690 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zuk Z2 pro czy Leeco le pro 3 x720

Witam,
Mam dylemat odnośnie zakupu jednego z telefonów wymienionych w tytule wątku. Bylibyście mi w stanie napisać, który z telefonów i dlaczego byłby waszym zdaniem lepszym wyborem ? Chętnie też zapoznam się z opiniami na temat stockowego roma z ZUK'a, o romie z Leeco już trochę słyszałem. Moje priorytety to:
-dobra bateria
-brak ścięć, płynność działania
-mile widziany przyzwoity aparat
Czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam :)
Czytaj więcej : Zuk Z2 pro czy Leeco le pro 3 x720 | Wyświetlone : 1917 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cool 1 - najlepszy ROM

BB72 - wszystko ok prócz trybu lustrzanki
GrossoShop.net - działa wszystko ok, bardzo dobry ROM na razie najlepszy jaki używałem.

Jaki inne polecacie ROMy?

Czytałem coś o Leree 3 mógłbym prosić o jakieś linki i informacje? Interesuje mnie jeszcze JUI 7.1.1 i NOUGAT 7.1.1 Stock modded by Cuoco92 czy są warte uwagi?

Wszystko jest w ogólnym wątku o Cool 1 a to za dużo rożnych informacji i uważam, że na oprogramowanie do tego telefonu potrzebny ...
Czytaj więcej : Cool 1 - najlepszy ROM | Wyświetlone : 67553 | Odpowiedzi : 444 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Wesele

Witam, czy ktoś może korzystał z domu weselnego w Lublinie? szukam czegos w okolicy, czy ktoś ma jakieś opinie na tema domów weselnych w okolicy?
Czytaj więcej : Wesele | Wyświetlone : 1695 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Kod - 15% na ebay, czemu nie działa?

Dostałem info od ebay o kupnie - 15% na każdy towar. Chciałem kupić akurat kombinezon motocyklowy i rabat wychodzi konkretny ale nie wiem czemu odrzuca mi ten kod. Na stronie ebay jest ze kod do wczoraj, ale w mailu było info ze przedłużony do jutra. Niestety system nie przyjmuje kodu? Czemu?

Aukcja kombinezonu http://www.ebay.co.uk/itm/192184300428
Czytaj więcej : Kod - 15% na ebay, czemu nie działa? | Wyświetlone : 1692 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

GooPhone X klon iphone X pojawił się w chińskich sklepach

GooPhone jest znany głownie z produkcji podróbek Iphonów, firma wypuściła włąśnie Goophone X czyli telefon udający najnowsze dzieło APPLE
Obrazek

Telefon można kupić za 1/10 ceny oryginału, w pewnym sklepie wraz z wysyłka kosztuje 93 dolary czyli 325zł
Uważajcie na super okazje na bazarach.

Czytaj Dalej
Goophone x Klon Iphone x za 325zł
Czytaj więcej : GooPhone X klon iphone X pojawił się w chińskich sklepach | Wyświetlone : 2713 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571